Şimdi Ara

Shadow Warrior 3: Definitive Edition [PS5 / PS4 ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Önceki oyunlardan daha başarılı buldum. Ara sahneler güzel olmuş.

  • 3 temmuzda kalkcakda çok az süre vermişler daha yeni plus cıktı zaten

  • valla başladım plus delux sayesinde oyin cok keyifli geldi doom türevi bam güm daliyorsun sistemden ayrilmadan oynayın tavsiye ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni eklenmedi hocam. PS Now'a 1 Mart'ta eklenmişti. Önceden kalma bir oyun yani. 4 Temmuz'da kalktığında 4 ay sistemde kalmış olacak.


    @Arnold Schwarzenegger

  • Oyuna 1.11 güncellemesi gelmiş 314 MB.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu oyunu now a eklendiğinde oynayıp bitirmiştim. Trophyleriyle uğraşmaya elim gitmemişti. Hatırladığım kadarıyla oyunda bölüm seçme şansı yoktu. Bir toplanabilir eşyayı kaçırdığınızda, oyuna baştan başlamak durumundaydınız. Şu anda bu durum hala aynı mı? Bölüm seçme özelliği geldiyse kalan trophy ler için bir el atmayı istiyorum .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt

    Bölüm seçme var şuanda. Oyuna başlarken not olarak yazmıştı. Galiba oyunu bitirdikten sonra New Game+ da yapılabiliyor diye hatırlıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Tamamdır hocam teşekkürler bir bakayım. Ben oyunu uk ps now üzerinden indirip bitirmiştim ama inşallah TR store dan indirdiğimde eski save dosyasını görür.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt

    Save’i görür hocam. CUSA kodları aynı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadow Warrior 3: Definitive Edition Duyuruldu: Yeni Geliştirmeler Geliyor


    Shadow Warrior 3: Definitive Edition [PS5 / PS4 ANA KONU]

    Yayıncı Devolver Digital ve geliştirici Flying Wild Hog, aksiyon, macera, nişancı oyunu Shadow Warrior 3'ün Definitive Edition sürümünü PlayStation 4, Xbox One ve PC'nin (Steam) yanı sıra PlayStation 5 ve Xbox Series için duyurdu. Oyunun standart sürümüne sahip olan kullanıcılar Definitive Edition sürümüne ücretsiz olarak yükseltebilecek. Yeni sürüm 16 Şubat tarihinde yayınlanacak.

     

    Yeni sürüm birçok geliştirmeyi ve özelliği içeriyor


    Shadow Warrior 3: Definitive Edition [PS5 / PS4 ANA KONU]

    2022 yılı içerisinde çıkış yapan nişancı, fps oyunu Shadow Warrior 3'ün Definitive Edition sürümü birçok geliştirmeyi ve içeriği bünyesinde barındırıyor. Bu sürümde Survival ve Hero modları, Yeni Oyun+ (Plus) modu, Hardcore zorluk modu ve 60 FPS / 4K modu yer alıyor.

     

    Shadow Warrior 3 biz oyunculara hızlı tempolu bir nişancı aksiyon deneyimi sunuyor. Hem yakın dövüş hem de menzilli dövüş sistemine sahip olan bu yapımda karşımıza çıkan düşmanları ve tehditleri alt etmeye çalışıyoruz. Arena tarzı bölümlerde üzerimize gelen düşman akınlarına karşı gelmeye çalışıyor, onları kılıcımız ve silahlarımızla ortadan kaldırabiliyoruz. 

     

    Yeni sürümün oyuna hem çeşitlilik hem de görsel açıdan iyileştirme getirmesi hedefleniyor. Bu kapsamda oyunculara yeni oyun modları, daha yüksek çözünürlüklü görseller ve daha fazlası sunuluyor.

     

    Shadow Warrior 3: Definitive Edition fragmanı


    Shadow Warrior 3: Definitive Edition [PS5 / PS4 ANA KONU]DevolverDigitalyoutube
    Shadow Warrior 3: Definitive Edition grapples onto PC, PS5 & Xbox Series on February 16! http://www.shadowwarrior.com The Definitive Edition of Shadow Warrior 3 is a reinvigorated, ultraviolent blend of fast-paced gunplay, razor-sharp melee combat, and spectacular free-running movement through a mythical Japanese realm. Test your skills against the all-new Survival Mode, New Game Plus, and Hardcore Mode, and WATCH OUT FOR THAT DRAGON!
    https://www.youtube.com/watch?v=GL0mpzLbu1Y


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Shadow_Warrior_3_Definitive_Edition_Duyuruldu_Yeni_Gelistirmeler_Geliyor-116611.htm





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.