Şimdi Ara

Shazam aramaları Instagram hikayelerde görünecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bir süre önce Apple çatısı altına katılan Shazam platformu Instagram ile önemli bir ortaklık yapıyor. Artık Shazam içerisinde yaptığınız aramanın sonucunu doğrudan Instagram hikayelerde paylaşabileceksiniz.


     


    Önemli etkileşim


     


    Paylaşım için her iki uygulamanın da kurulu olması gerekiyor. Shazam uygulamasında şarkı keşfi yaptıktan sonra Instagram hikayelerde paylaşmanız için yeni bir tuş geliyor. Bu tuşa basarak doğrudan hikayelere şarkınızı aktarabiliyorsunuz.


     


    Ayrıca Bkz.Apple üçüncü çeyrek rakamlarını açıkladı: İşte detaylar!

    Instagram takipçileriniz hikâyeyi izlerken Shazam’da Gör seçeneğine tıklayarak şarkının sayfasına gidebiliyor. Böylece her iki platform için de etkileşimi arttıracak bir birliktelik ortaya çıkmış oluyor.


     


    Instagram hikayelere paylaşım özelliği Shazam iOS uygulamasına güncelleme olarak gelmeye başladı. Android uygulamasına ise yıl sonuna kadar entegre edileceği ifade ediliyor.

     
    Shazam: Android II iOS
     
     

     



  • Ben bu Shazam'i oldum olasi anlamadim. Sarki duyacaksin da, aklina Shazam gelecek de, telefonunu eline alacaksin da, uygulamayi acacaksin mavi dugmeye basacaksin da oooo. Birkac kere deneyeyim dedim sarki bitti ben acana kadar. Teknoloji guzel, ama pratikte basarili olmasi icin tek tusla erisilebilir olmali.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayalttantire -- 2 Kasım 2018; 12:43:12 >
  • korayalttantire K kullanıcısına yanıt
    Siri'ye ne çalıyor derseniz dinleyip hemen söylüyor cevabı uygulamayla uğraşmaya gerek yok. Shazam altyapısı ile çalışıyor. iOS'da oldukça hızlı kullanılıyor en azından.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Titanyum Adayı

    Siri'ye ne çalıyor derseniz dinleyip hemen söylüyor cevabı uygulamayla uğraşmaya gerek yok. Shazam altyapısı ile çalışıyor. iOS'da oldukça hızlı kullanılıyor en azından.
    Siri entegrasyonu daha iyi tabi, ama gurultulu bir ortamda Siri'ye laf anlatmak biraz zorlu.
    Android Shazam kullanmiyor, ama kendi muzik tanimasina erismek daha hizli. Tek tusa basili tutuyorsun, sagolsun Google arkaplan seslerini izledigi icin muzik varsa ilk sirada "Hangi sarki caliyor" butonunu oneriyor.
  • korayalttantire K kullanıcısına yanıt
    iPhone'da Shazam'ın widgetiyle 10 saniyede ulaşıyorum. Tabii kilitli ekranda çalışmadığı için telefonun kilidini açmakta gerekiyor 🙂

    Siriye sormakta bir şeçenek tabii. Siri'nin artısı uzaktan kontrol etmek. Yakından kontrol edince ha widgete tıklamışsın ha başka bir yere. Apple kalabalık yapan şeyleri pek sevmez ama Siri'ye Shazam butonu eklenirse güzel olabilirdi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.