Şimdi Ara

Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
13
Favori
104.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Levi'yi cok op yapmislar ölümüne yakın olduğu biri sebep olacak gibi. Zeke kacar diye düsüsnmüstum sahsen. Bi bulussalar da motivasyonlarını anlasak.
  • Bu mudur yani, Zeke? Manga son 2 bölümdür aşırı saçma ilerliyor. Levi için de aynı şey geçerli. İkisi de birbirinden aptal şekilde davranmaya başladı, out of character dedikleri bu olsa gerek. Tek umut Eren artık
  • Öldü mü hocam?
    Kendini patlattı galiba da olay bu muymuş yani doğurmalarını engellemek mi :d
    Erenin mottosu daha farklıdır umarım.
  • Mangaka bence buraları ön görememiş, bu kadar uyduruk temeller normal değil. Zeke resmen hayal kırıklığına dönüşmüş durumda, Eren'i de Griffith'e benzetmeye başladım, yavaş yavaş bir tirana dönüşüp kendi krallığını kuracak sanki.
  • Birinin öldüğü yazıyor ama belirsiz. Levi hiç de ölecek kadar yaralanmışa benzemiyor, Zeke ölmüş olabilir. Bence de ölsün planı gerçekten bize gösterilen kadar saçma ise Eren'in böyle düşündüğünü sanmıyorum. Ama onun da planı bu kadar dandik çıkarsa seri çöp olur. Final panel yayınlanmıştı geçenlerde, ona bakmış mıydınız? Eren'den beklentim büyük.
  • 115 son galiba öyle mi? Yoksa ara felan mı manganın sitesinde 114/115 yazıyordu da ondan merak ettim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanmıyorum.

  • Arkadaşlar şimdi bildiğim kadarıyla titan olan bir insanın aynı zamanda bilinçli olabilmesi için 9 titan gücünden en az birine sahip olması gerekiyor. İğne vurulup titana dönüştüyse de titan gücüne sahip birini yemesi gerekiyor.
    Anlamadığım konu şu; eldialıların yaşadığı adadaki duvarlar, dev titanların sertleşmesiyle yapılabilmiş. Benim bildiğim dev titan yada dişi titan yada canavar titan yada zırhlı titan gibi titan güçlerini 1 kişi kullanıyorken o kişi ölene kadar o titan gücü onda kalıyor ve bu saydığım titanlardan sadece 1 tane var oluyor. Peki nasıl oluyorda bu duvarlar binlerce dev titanın birleşmesiyle yapılıyor yada adanın kralı adaya çekilirken bu devleri dünyaya salarım diye tehdit edebiliyor. Yani evet kral o büyüklükte başka titanları kullanmış olabilir sonuçta bilinçli olsun olmasın tüm titanları yönlendirme özelliğine sahip kurucu titan. Ama mangada anlatılan bilinçli binlerce dev titanın birleşip sertleşerek duvarları inşa ettiğiydi. Bilen biri aydınlatsın lütfen beni.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypernova7 -- 10 Mart 2019; 17:49:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • hypernova7 H kullanıcısına yanıt
    Mangada duvar titanlarının bilinçli olduğundan bahsedildiğini hatırlamıyorum. 9 titandan biri olan Dev Titan, 60 metre boyunda ve bir titan shifter tarafından kontrol ediliyor. Duvarların içindekiler ise 50 metre boyunda ve anormal titan kategorisine giriyor, geri insan formuna dönüşemiyorlar, aynı Rod Reiss'in titanı gibi. Duvar titanı olarak da adlandırılıyorlar ve kristalleşme yeteneğine sahipler. Normal akılsız titanlardan tek farkları boyları ve kristalleşme yetenekleri.

  • Anladım teşekkür ederim. Manganın ilk sayılarındaki şu kareye aldandım ben. Yani direk colossus titanın yüzü gibi duruyor ve ilerleyen sayılarda duvarı oluşturan titanların dev titanlar olduğunu ve kralın, duvarın içindeki bu titanları serbest bırakarak dünyayı dümdüz etmekle tehdit ettiğini okumuştum. Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • hypernova7 H kullanıcısına yanıt
    Evet, isimleri aynı olduğu ve görünüşleri de benzediği için biraz kafa karıştırıcı. Ancak bu dev titanlar normalde güneş ışığı olmadan hareket edemiyorlar. Yani bilinçli 9 titan gücüne sahip olmadıkları kesin. Belki Founding Titan emir verirse aynı animenin 2. sezonunda olduğu gibi gece de edebilirler. Kral da emir verip duvardan çıkmalarını sağlayarak harekete geçirmeyi kastetmiştir
    ki sadece blöf yapmış, gerçekte böyle bir amacı yok
    , zaten güneş ışığı aldıktan sonra kimse emir vermese de akılsız titan oldukları için her yeri yakıp yıkarlar.
  • hypernova7 H kullanıcısına yanıt
    Rod reissin dediklerine gore titana donusturen serumla bazı calismalar yapilmis.Boylece donusecegin titanin ozelliklerini ayarlayabiliyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://ww5.readsnk.com/chapter/shingeki-no-kyojin-chapter-116/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A7DB961D -- 6 Nisan 2019; 8:26:23 >
  • 117

    Elde bir tek Eren'in hırsı kaldı, o da olmasa manga çekilecek gibi değil, çok iyi bölümdü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melkor23

    117

    Elde bir tek Eren'in hırsı kaldı, o da olmasa manga çekilecek gibi değil, çok iyi bölümdü.
    Hocam son sayının türkçesi yayınlandımı bulamadım bir türlü?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SistemToplayanAdam2017 S kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum, mangareader'dan okudum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SistemToplayanAdam2017 S kullanıcısına yanıt
    Serimanga'da yayınlamışlar.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.