Şimdi Ara

Sorunlu Banka 'Yapı Kredi Bankası'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba;

    Başımdan geçen olayla ilgili burada da yazmak istedim.Benim düştüğüm yanlışa başkalarının düşmesini ve zarar görmesini istemem.

    Yapı kredi bankasından kredi çektim yaklaşık 18 ay önce.Hesap açmam gerektiği söylediler ve açtım(normalde hesap açmama gerek bile yokmuş sonradan kendileri itiraf ettiler).Kredi yatırmak dışında hesabı hiç ama hiç kullanmadım.Kredi borcum 2015\Ağustos ayında bitiyordu normalde.Yaklaşık 1 ay önce hesabıma aralık ve ocak aylarında hesap işletim ücreti yansıttıklarını gördüm.Aradım iptal edin dedim ama hiç oralı olmadılar.Tam o tarihlerde bana kredi kartı gönderdiler.Bende daha kuryede iken geri çevirdim.
    Geçen hafta maaşımı alır almaz gidip bütün kredi borcumu ve hesabımı kapadım.Bu arada başka bir kredi çekeceğimi söyledim.Hesap işletim ücretini iptal edemeyenler bir anda krediyi bizden çekin iptal edelim hesap işletim ücretini dediler, kabul etmedim.İnternet şubesine girdiğimde üzerimde 3000 lira limitli bir kredi kartı olduğunu gördüm aradım iptal ettirdim.Aynı akşam kredi kartı internet şubesinden silindi.Ertesi gün baktığımda kredi kartının yeniden geldiğini gördüm.Yeniden şikayet yazdım.Müşteri temsilcisi bana birkaç gün içerisinde internet şubesinden silinir merak etmeyin dedi.Bende silinmişti zaten neden geri geldi dedim..Yok merak etmeyin silinir dedi...Diğer gün bankanın merkezinden arandım.Kredi kartınız 4 şubatta iptal edilmiştir denildi.Yaklaşık 2 saat sonra yine aynı numaradan başka bir bayan aradı ve kredi kartınız kuryede teslim edememişler hangi adresinize yollayım dediler...Yaklaşık 2 saat önce kredi kartımı iptal edenler, yeniden arayıp kartımın kuryede olduğunu nereye teslim edebileceklerini sorunca çıldırdım.Yeniden şikayet yazdım.Yine aynı cevabı verdiler 440444ü arayın iptal ettirin diye.Bu ay en azından 60 dakika aradım bu bankayı.3 defa iptal edildi kredi kartım ama halen kurtulamadım.Ve her aradığımda halen sizin gibi değerli bir müşterimizi kaybetmek istemeyiz size şunu verelim bunu verelim demektende geri kalmıyorlar.Bu bankadan birşey alana kadar kıymetli müşteri, aldıktan sonra ise direk mağdur olmamak için dikkat edin.Halen internet şuberlerinde kredi kartım varmış gibi görünmekte.







  • tamamda bankalarin hepsi boyle çalisiyor! hatta Tr de vodafone dan turkcell,ttnet den elektrik idaresi ne varsa hepsi ayni sistemde çalisitorlar. hep daha fazla ne koparirsam yani çalarsam. kanun falanda dinleyen yook
  • Yaşadıklarınız özet olarak yazarsanız ,anlaşılması kolay olur...Sizinki Manas destanı gibi olmuş...........




  • expertadvisor kullanıcısına yanıt
    sana özet geçim o zaman:) kartımı 3 defa iptal ettirdim ama halen üzerimde kart gözükmekte.müşteri temsilcisi saat 12'de arayıp kartımın iptal edildiğini söylüyor, 2 saat sonra arayan kişi ise kartınız kuryede nereye teslim edelim diyor:)
  • Üstad kredi çekeceksen enpara ya göz at. Masrafsız bankacılık hizmeti veriyorlar ve şube olmadığı için kredi faiz oranları düşük.

    Yapı kredi çok çirkeftir. Tuttu mu bırakmaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler.en paradan çekeceğim zaten.geçen ay hesap açtım fakat istediğim miktarda kredi vermediler.onun için devam eden kredi borcumu komple kapadım fakat yinede kurtulamadım yapı kredi bankasından. kredi kartı yapıştı üzerimde kaldı..üzerimde çok fazla kredi kartı olması kredi limitimi etkiler diye düşünüyorum inşallah en kısa zamanda kurtulurum ykb belasından. bonus kartımında limitini 8200 den 3000tl ye düşürdüm.şuanda 2000 tl kredi kartı borcum var sadece taksitlerden dolayı, onuda 2 hafta içerisinde kapatırım gerekirse yeterki istediğim miktarda kredimi versinler
  • 20 gün oldu halen nalet banka kartımı iptal edemedi.yuhh diyorum artık
  • Kredi kartını iptalin en güzel yolu, kayıp-çalıntı ihbarı vermek.

    Geçen iş bankası ile görüştüm.
    Kendi isteğimle kredi kartımı kapatırsam, 7 güne iptal olacakmış. Ben de görüşmeyi sonlandırıp tekrar aradım ve kayıp çalıntı menüsünden kartı kaybettiğimi ve iptalini istediğimi söyledim. Hemen iptal edildi.
    Yenisini istiyor musunuz diye soruyorlar, istemiyorum deyince fazla üstelemez iş bankası. Diğer bankalar 2 saat laf döker...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırf yapı kredi bankasından kurtulabilmek için ağustos ayında biten kredi borcumu erkenden ödedim ki ilişkim kalmasın. adamlar bu seferde kredi kartı ile yapıştılar arıyorum iptal ediyorum tamam diyorlar.1 saat sonra yeniden arayıp kredi kartınızı hangi adrese gönderelim diye soruyorlar bu seferde.
  • Hocam kredi kartı gelsin, teslim al. Sonra kayıp olduğunu bildirmek için müşteri hizmetlerini ara. Yeni kart istemediğini söyle.
    Yada yurtdışına taşınıyorum dersin. Ben öyle kurtulmuştum play karttan.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler bilgiler için.
  • nuvoda gordum bende bakkal gibi banka hani digerleri de boyle yapıyorda bunlar normal isleri de beceremiyormus gibi sanki
  • İşyeri için maaş hesabı açtırdım bu salak bankaya.iletişim numaran olarak hiç bilmediğim kullanmadığım bir numara girilmiş sisteme.oldukça gerizekalı yönetimleri var.



    Mh arıyoruz güvenlik sorularını doğru yanıtlıyorum.çıkan bayan ağzını gere gere güvenlik amaçlı veremiyoruz numaranın tamamını diyor.532 xxx 46 83 lü bi numara tanımlanmış.yıldılı kısmı öğrensem aeayacağım şifre işlemleri halledip online bankacılıktan değiştiririm dedim kendimce ama yok.tekrar git bankaya saatlerce sıra bekle.

    Bu bankadan adam olmaz.hesap açtırırken ön sıramda bi abi vardı otomatik ödemeden çıkarttığı faturasını tekrar eklemek istedi.sistemde zaten kayıtlı hatası veriyomuş dakikalarca uğraştılar Allah sabır versin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.