Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.352
Cevap
211
Favori
409.625
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kampanyanız güzel ama avcılar uzak ...

  • ogutcus O kullanıcısına yanıt
    syn ogutcus tüm vücut için seans saysı en az 10 oluyor. genital ve kalçada uyutma yapmaya gerek yok. isterseniz bir deneme seansı için kuruma uğrayın. son sistem hd lazer ütüleme yöntemi kullanıyoruz kurumda. göreceksiniz acısız ağrısız ütüleme yöntemi ile lazer uygulamasının rahatlığını. işlemi erkek doktor yaptığı için sosyal anlamda da çok rahat olacaksınız eminim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

    Kel adam gibi yapabilir misiniz?

    yukarısı tamam da, aşağısı için daha bir cihaz geliştirilemedi, ha belki 3 boyutlu yazıcılarla biseyler yapılabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 9 Şubat 2015; 17:49:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi lazer cihaziniz var. Lazer in turu nedir acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freezone00 kullanıcısına yanıt
    syn freezone istanbulda sayannemis adı altında 5 şubemiz var ancak 4 ü bayanlara yönelik hizmet vermekte. avcılarda naturel estetik olarak sadece erkeklere özel hizmet veriliyor. buda türkiyede sadece birkaç kurumun verdiği bir hizmet. takdir edersinizki sektörde marjinal bir işe soyunduk. eğer destekleriniz çoğalırsa sektör ivme kazanacak ve emin olun yakında her yerde erkek epilasyon yapan yerler açılacak. ama maalesef şimdilik daha yürüme safhasındayız. koşacak günlerde olacak elbet.:)

    Op.Dr.Kadir Aksu
  • Sadece yanak(sakal ustu), bolgesi ve koltuk alti icin seanslar nasil oluyor, toplam maliyeti nedir..?

    Bir de sizin tecrubeniz, egitiminiz falan tam olarak nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • retrocr kullanıcısına yanıt
    syn retrocr kurumda ereklerde en az acı ve ağrı oluşturan hd lazer özellikli ütüleme sistem lazer epilasyon cihazı var. neredeyse sıfır acı verdiği için bu cihazı tercih ettik. diğer kurumlarımızda diyot ve alexandrite ile çalışıyoruz. erkeklerin kıl kökleri çok kalın olduğu için bu makinelerle inanılmaz ağrı oluşmakta ve genelde 3 seans sonra işlem terk edilmekte. ancak bu cihazdan şimdiye kadar acı çektim diyen memnun kalmayan müşterimiz hiç olmadı. deneme seansı için kuruma bekleriz göreceksiniz diğer makinelerden ne kadar farklı olduğunu.
  • %100 başarı sağlanıyor mu Bazıları 1 seneden sonra tekrar eskisi gibi çıkmaya başlıyor şeklinde yorum yapıyorlar
  • Utuleme denedim daha once. Birkac atis yaptirdim. Aci sifir degil ama digerine gore cok cok az. Peki bitirme garantili fiyatlariniz varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayın alibro. erkeklerde en az 10 seans kesinlikle gerekli. iki bölge fiyatı peşin olarak 800 tl dir ama pazarlık payı sünnettendir:)eğitim durumumu imzamdan görmüşsünüzdür sanırım. ben genel cerrahım


    Op.Dr.Kadir Aksu
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    jiletin kıl köküne bu kadar, tabiri caizse "gübre etkisi" yapmasının ardındaki dinamikler nelerdir?
  • Bence sıcak
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    Mobilde imzayi gorememisim de ben de su an tip okuyorum ama cekincelerim var biraz lazer konusunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakamlar düşünülmeyecek kadar uçuk, permatiğe devam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naturel erkek epilasyon

    syn McCarty 10 seans yapıyoruz bunların ilk 6 sı ana son 4 ü kontrol seansları oluyor. ilk 6 seansı ayda bir son kontrolleri ise 3-6 ay aralarla çağırıyoruz.

    doğru mu anlıyorum ? böyle bir epilasyon yaptırırsak cebimizden 3000 lira çıkacak ?
  • retrocr kullanıcısına yanıt
    sayın retrocr bitirme garantisi tamamen kandırmacadır. ben bir hekim olarak kimseye yalan vaatlerde bulunamam. ettiğim yemin buna müsaade etmez her şeyden önce. erkeklerde epilasyon en iyi %80-85 kılsız %70 kalan kıllarda hacim azalmasıdır. genel olarak ise başarı %65-70 kılsızlık ve %50 civarı kalan kıllarda hacim azalmasıdır. bu oranların üzerinde verilen garantilere lütfen inanmayın. bizimde yapacağımızın en iyisi budur maalesef. ancak takip eden yıllarda uyuyan kıllar olgun kıl haline döndükten sonra tek seanslık atışlarla istenen memnuniyet çok uzun yıllar sağlanabilir ve hatta bazen tamamen bile yok edilebilir. ama bu zaman ve sabır gerektiren bir süreçtir. 20 seans alex e girip başarı elde edilememiş ve bitirme garantisi ile kandırılmış çok müşterim oldu. kendilerine ne yapmaları gerektiğini anlattım ve bunlara şu an bile riayet etmekteler. 6 ayda veya yılda bir gelip tek seans atışlarla istedikleri görünüme kavuşabildiler. hep istenen bir kerede hepsi bitsin oluyor ve buda beklentinin karşılanamaması nedeniyle hayal kırıklığı oluşturuyor. beklentiniz asla sıfır kıl olmazsa ve tıpkı ayda bir kuaföre gitmek gibi 6 ayda veya yılda bir tek seans atışları 3-5 yıl yaptırma zorunda olduğunuzu kabul ederseniz daha gerçekçi yaklaşmış olursunuz.

    Op.Dr.Kadir Aksu
  • ben bir firmaya gittim 5 seans yanak,ense ve sırt için.... belki inanmayacaksınız ama bitmek,azalmak bir yana daha da artış meydana geldi.
    bu yüzden lazer epilasyonu aklımdan bile geçirmem.
    bahsettiğim firma bu firma değil,yanlış anlaşılmasın lütfen.
  • takip
  • nicknick N kullanıcısına yanıt
    syn nicknick jilet epiderm denilen deri dış katmanında mikrotravmalara neden olur. vücutta enflamatuar yanıt dediğimiz koruma sistemi bu travma bölgesinde tamir sürecini başlattığında bu bölgelerde neovaskülarizasyon denen yeni damar oluşumları başlar. yani kılların bulunduğu tabakada kılcal damar sayısında artış olur. buda kıl köklerinin daha fazla kanlanması sonucu(ki kan oksijen ,vitamin ve besinsel ögeleri taşır) daha sağlam ve kalın çıkmalarına neden olur. bu yüzyıllardır lokal kellik denen alopesi areata hastalığında berberler tarafından yapılan bir yöntemdir. bu bölgelere jiletle travma uygulayıp sarımsak suyu sürerek kıl oluşumunu sağlamak yüzyıllardır geleneksel tıbbın yaptığı bir uygulamadır

    Op.Dr.Kadir Aksu
  • 10 seans alex e gittim. gittiğimde neyse 10 seans sonrası da aynı odu. çektiğim acılar da cabası. yerle bayağı bir kavga ettim. ücretin yarısını vermeyi de reddettim. kapatıp gitmişler.
    şimdi takipteyim. işe yarayan bir sistem bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.