Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.352
Cevap
211
Favori
409.518
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • replaa R kullanıcısına yanıt
    syn replaa kesin jiletletip işlem yapmışlardır.:((( birde erkekte 5 seans zaten olmaz en az 10 seans çünkü kıllar çok yoğun testesteron etkisinde. uyuyan kıllar 3 aylık bir siklusta çıkar erkeklerde. daha birçok nedenden ötürü erkek epilasyonu en az 10 seans olarak yapılır. haaa daha fazlasıda gerekirmi diye sorarsan evet gerekebilir. bu yaşa ve testesteron hormonu miktarına ek ilaç alınıp alınmadığına göre değişir. en iyi epilasyon yaşı 30 ve üzeridir ki bu dönemde hormon seviyeleri azalmaktadır. ancak kötü tarafı beyaz kıllar da artmaktadır. bu yüzden erken yaşlarda başarı hormonlardan ötürü geç uyaşlarda da beyaz kıllardan ötürü düşer. tekrarlayan seanslarla istenen sonuç elde edilebilir ancak

    Op.Dr.Kadir Aksu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naturel erkek epilasyon

    Syn zeki26 kulakta lazer pek başarılı olmaz onlar için iğneli epilasyon öneririm. onunda saat ücreti olarak hesabı yapılır ve de 200 tl saat ücretidir. %100 başarısı vardır.

    Op.Dr.Kadir Aksu

    2 kulak var malum bunun içi üstü kenarı önü kıllı. Kaça mal olur bunlardan kurtulmak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geryeon kullanıcısına yanıt
    syn geryeon yazılarımdan da okumuşsunuzdur. erkekte tam bitme diye birşey maalesef yok 6 ay ile bir yıl arası tek seanslarla etkiyi uzatabilirsiniz ancak ve başarı ancak %65-70 kalıcı kılsızlık ve %50 kalan kıllarda hacmen azalma şeklinde olur. bu ara seanslarla kılsız dönem uzatılabildiği gibi bazı hastalarda kalıcı kılsızlık da sağlanmaktadır ancak bu da çok sık değil.
  • beyaz kıllar oluştuktan sonra artık epilasyon etkisiz mi kalır demektir?

    - ayrıca doktor bey tam olarak bitme yok derken haklı, 30 yaşından sonra kıl olmayan (belki seyrekti ben yok sanıyordum) üst sırt bölgesi ormana döndü :) , insan belli bir yaştan sonra olmaz azalır diyor ama tersine gittikçe gürleşiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 9 Şubat 2015; 18:38:18 >
  • boyun bölgesi için tavsiye eder misiniz malum en çok tahriş ve kıl dönmesi boyunda oluyor boyun bence yanaktan daha önemli özellikle askere gitmeden önce halletmeyi düşünüyorum aslında
  • vindobona V kullanıcısına yanıt
    syn vindobona kulak kılları yaklaşık 4 seansta iğneli epilasyonla %100 oranında başarıyla bitmekte seans süreleri yaklaşık 1-1,5 saat arası sürmekte. tabiiki 2. ve sonraki seansları süresi kısalmakta. yani en iyi ihtimalle 600-700 tl gibi bir rakam denebilir.
  • Benim anlamadığım bir konu var etek kısımları yapılırken alette oynama (kalkma) olur onu nasıl halledeceksiniz cok merak ettim doğrusu bayan yapıyosa olur belki ama erkek olursa ıyk
  • nicknick N kullanıcısına yanıt
    syn nicknick maalesef öyle beyaz kıllarda iğneli epilasyon ile neredeyse %100 başarı sağlanmakta
  • cihazınız markası nedir?
  • Arkadaş elinden geldiğince doğru bilgilendirme yapıyor,tebrik ederim.
    Bana 5-6 seansta mafiş demişlerdi :) ve tamamen biter demişlerdi... makineleri de kötü bir makine değildi,jiletle değil makineyle almışlardı.
    yanlış anlamayın ama ben günümüzdeki lazer teknolojisinin şuan ki durumu itibariyle,lazer epilasyon yaptırmak için cazip olduğunu düşünmüyorum.
    lazer epilasyon teknolojisinin henüz kat etmesi gereken uzun mesafeler var... ben mevcut teknolojiyle,mevcut başarı oranlarıyla uzunca bir süre daha yaptırmayı düşünmüyorum.
  • Avcılar sıtelerde oturuyorum bende, hemserı ındırımı var mı :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimy yanağımda istemediğim şekilde kıllar çıkıyor bi kaç defa burada lazer epilasyon yaptırdım ama yine çıkıyor. Yok mu bunun bi çaresi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, kıl dönmesi ameliyatı sonrası doktor lazer önermişti. kalça, bel ve sırt (bel ve sırtta çok çok ince nadir kıllar var, öyle normal kıl yok), birde omuzda normal göğüs kılı gibi var. bu bölgeler için bir fiyat alabilir miyim?

    birde göğüs, göbek bölgesi için bir fiyat alayım.

    en son da kalça,bel,sırt,omuz,göğüs,göbek bölgesi için toplam bir fiyat alabilir miyim? komple istemiyorum çünkü bacak kısmı önemli değil, etek bir şekilde halloluyor. çok yoğun, siyah kıllarım var. öyleki bazı kılların kökü bile siyah.

    çekeceğim acı ne kadar büyüklükte olacak? ve bu acı ortalama kaç dakika sürecek?
  • Bu forumdan sadece TuvNera'ya yarardı bu kampanya o da banlandı garibim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaNeRR kullanıcısına yanıt
    syn CaNeRR o konuda sakın düşünme bile işlemi erkek doktor yapacak ve o da ben yani bir genel cerrah:)))sonuçlara katlanırsın valla:))))))
  • Açık ve net adama eşcinsel muamelesi yapılır sırtı döşü kılsız erkek mi olur
  • Eyvallah kullanıcısına yanıt
    syn eyvallah arka grup toplam 1000 tl ön grup(etek hariç) toplam 1000 tl dir ama kemer üstü diye tarif ettiğimiz bölge toplam 2000 tl dir. bunlar 10 seans toplam ücretleridir. kuruma gelirsen biraz daha ikramda bulunulur benden demesi:)) kıl dönmesi ameliyatı yaptığım hastalarıma zaten bende öneriyorum ve çokta başarılı oluyor. kesinlikle tavsiye ederim. kurumda da zaten işlemi genel cerrah yapıyo buda size bir avantaj:)
  • syn kofulpasa tabiki de var bi çayımı içmeye olsun beklerim maksat muhabbet olsun hem iş yerimizide görürüsün:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naturel erkek epilasyon

    syn geryeon yazılarımdan da okumuşsunuzdur. erkekte tam bitme diye birşey maalesef yok 6 ay ile bir yıl arası tek seanslarla etkiyi uzatabilirsiniz ancak ve başarı ancak %65-70 kalıcı kılsızlık ve %50 kalan kıllarda hacmen azalma şeklinde olur. bu ara seanslarla kılsız dönem uzatılabildiği gibi bazı hastalarda kalıcı kılsızlık da sağlanmaktadır ancak bu da çok sık değil.

    evet hocam daha sonra araştırınca bayagi bilgi sahibi odum. teknolojinin biraz daha gelismesini bekliyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tosun911 T kullanıcısına yanıt
    syn tosun lazer sonrası çıkan kıllarda iğneli epilasyon tavsiye ederim. kesin çözüm odur. ama lazer epilasyonu 6 ayda bir yaptırırsan istediğin görünümü elde edersin. burda kılların bazı özelliklerinden bahsetsem yeridir diye düşünüyorum. kıllar 3 safhada bulunur vücuttu. anojen katojen ve telojen dönemler yani türkçeleştirirsek uyku,gelişme-olgunlaşma ve ölüm dönemi. lazer anojen yani gelişme-olgunlaşma döneminde etkilidir. bunların vücutta aynı anda bulunma oranı %15-20 arasıdır. bu yüzden ilk seans ta en fazla %15-20 kıldan kurtulursunuz sonraki seanslarda telojen yani uyku dönemindeki kıllar uyanır ki bu süre bölgeye göre değişik olup 20 gün ile 3 ay arası değişir süreleri. bunlar anojen faza girince lazerden etkilenirler. en iyi ihtimalle 10 seans sonrası %80-85 ortalamada%65-70 arası başarılı bir epilasyon olarak sayılır. görüleceği gibi en iyi oranda bile %20 kılın kalma riski hep vardır. bu kalan kıllarda 6 ay ile 1 yıllık aralarla yapılan seanslarla yok edilmeye çalışılır. yani uzun ve meşakkatli, bir iştir tamamen kurtulmak. bu işi yapan kurumlar size bu denli detay bilgiyi asla vermezler. zira amaç aklınızı çelmek ve boş vaatlerle paranızı almaktır amaç. ben dürüst bir şekilde şunu söylüyorum benim kurumumda bu garanti asla verilmez ve başınıza gelecek her şeyden haberdar edilirsiniz. dürüstçe şu dense arkadaş ben sana bunu yapıcam ama yine kılların çıkabilir ve onlarıda 6 ayda veya yılda bir tek seans atışla baskılarız sonuçta istediğin görüntü neyse ona en yakınını sağlarız dense mert olunsa insanda ne beklemesi gerektiğini bilse daha doğru olmaz mı....haa kalıcı çözüm illa istenirse lazer sonrası iğneli epilasyon tek seçenektir ve başkada alternatifi yoktur. saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.