Şimdi Ara

Ev için TV + internet paket seçimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
31.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hepsi türk telekom altyapısını kullanıyor. d smart sınırsız 16 mb kullanıcısıyım.hiç bir zaman 13 den yukarısını görmedim.hatta bunlar bazen kafalarına göre 8 mb düşürdükleride oluyor bi çok kez başıma geldi.müşteri hizmetleri olarakta iyi sayılmazlar.bir keresinde 11 gün sebepsiz internetsiz kaldım. fatura alt yapı yada başka bir sorun olmamasına ragmen için ilginç tarafı sorunu kendileride bilmiyorlardı.bunun yanında ev taşıdım nakil olayı 1 haftayı buldu.defalarca aradım müşteri hizmetlerini verdikleri cevap türk telekom önce kendi müşterileriyle sonra diğer servis sağlayıcılarla ilgileniyor demeleri oldu.bu konudada yetersiz buldum.belgesel kanalları olarak iyi sayılır d smart.spor olarak pek bişey kalmadı ona özel.tv olarak işinizi görür ama internet anlamında beni tatmin edemiyor.şehrin göbeğindeyim. 360 p you tube dan video izleyemediğim zamanlar çok oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1A3 -- 9 Temmuz 2016; 11:39:44 >
  • konu guncel arkadaslar
  • Size tavsiyem komşularınıza ev ziyaretine gidin =) Şaka değil gerçekten. Değişik platform kullanan komşuların tecrübelerini yerinde gözlemleyip dinleyin.

    Mesela hangi TV platformu sorunlara en hızlı çözümü sağlamış, hangisi haftalarca bekletmiş.

    Hangi İnternet servis sağlayıcısı daha hızlı internet veriyor veya probleme müdahalede hızlı.

    Niye komşu ziyareti diyorum onu açıklayayım;

    Şimdi bu forumda veya eşden dosttan duyduğunuz tecrübeler doğru olsa bile sizin bulunduğunuz bölgenin altyapısı farklı olduğu için başka yerde iyi olan sizin bölgenizde kötü olabilir. Veya tam tersi.

    Ve bu firmalar sürekli taşeron ekipler ile çalıştığı için bazı bölgelerde çok hızlı müdahale edilirken bazı bölgelerde arkadaşların dediği gibi 10 günden fazla hizmet almadan fatura ödemeniz gerekebilir.

    Kişisel fikrimi soracak olursan Tivibu denen dolandırıcılardan uzak dur. Ben şu anda hukuki yollardan hakkımı almaya çalışıyorum. Kimseye de tavsiye etmiyorum. Komşum süperonline abonesiymiş gittim nasıl diye baktım çok iyi görünüyor. Sözleşmeyi imzaladığı gün kurulum yapmışlar ve bir gün internetinde arıza meydana geldi diye bir aylığına bir üst internet paketini hediye etmişler. Müşteri memnuniyeti ön planda demekki.

    TTnet ile ilgili şikayetvar adlı sitede 60.000den fazla şikayet var ve neredeyse hiçbiri çözülmemiş. Ben bölge müdürlüklerindeki şikayet birimlerine gittim, içler acısı. Yapılan şikayetler çöpe gidiyor.

    Karar verirken göz önünde bulundurulabilir.




  • Konuyu canlandırayım.

    Şu an uydunet + teledünya internet 25mb 75gb akllı kotalı ve teledünya üst paket 50-51 TL ödemekteyim.
    Ay sonunda da 2 yıllık süre doluyor.

    Şimdi yeni arayışa geçtim. Bu şekilde hem tv hem internet olacak şekilde araştırmalardayım ama sadece çakallığına hızları 24 mb ye çekmişler ve duran kotalı diye birşey de çıkarmışlar.

    Başka sağlayıcılar da hem tv hem internet olarak önerebileceğiniz benzer tarifeler var mıdır?
  • __FuEGo__ _ kullanıcısına yanıt
    Merhaba Ben Göknet firmasından bağlattım Tv + Sınırsız İnternet 69 TL benim evde sabit telefonum var normalde 74 TL 3 günde internet bağlantı 1 gün sonrada digiturk bağlandı. Memnunum 1 hafta oldu sıkıntı yok . İnternette çok kötü yorum okudum fakat şansımı denedim şimdilik sıkıntı yok gene problem yaşarsam buradan bildireceğim. Kolay gelsin bu link üzerinden paketleride kontrol edebilirsiniz https://goknet.com.tr/digiturk-internet-paketleri/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.