Şimdi Ara

Yandex Toloka (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
9
Favori
61.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 09.03.2016 tarihi itibariyle yandex toloka ya hiç giremedim gün boyunca. Hata verdi. Üye girişi yapmaya çalıştığımda yapamadım. Girebileniniz varmı veya sizede oluyormu bu şekilde
  • Yeni girebildim şimdi. Birde atıyorum. O gün gelen görev gün boyu beklermi yoksa belli bir süre sonra gidiyormu görev? Yani illa bilgisayarın başındamı beklemek gerekiyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamers_57 -- 9 Mart 2016; 21:58:34 >
  • Beyler ödeme alamama gibi bir durum yok. Karşınızda cidden google arama motorunun en büyük ve en ciddi rakibi var. Adamlar Yandex arama motorunu Türkiye'de beraber kuralım diyolar. Adamlar sizden bir şey istiyor. Dürüst olun. Önünüze gelene para kazanmak için rasgele cevaplar vermeyin. Gerekirse anlamadığınız şeyleri skip diyerek geçin. Yarın yandex arama motorunda bir şey arattığınızda karşınıza ne kadar sağlıklı veri çıkmasını istiyorsanız ona göre cevap verin. Google bugün baya baya kirletildi. Özellikle devlet kurumları konusunda. Kosgeb yazdığınız zaman veya hastane randevu yazdığınız zaman bir sürü abuk subuk site çıkıyor karşınıza. Maalesef çıkan sitelerin içinde neredeyse çıkmasını, işinizi yapmak istediğiniz site çıkmıyor.

    Yandex gerçekten çok güzel bir arama motoru oldu Türkiye'de. Bana kalırsa 2 yada 3 sene içinde google ı geçer. Dikkat edin ama. Yakalar demiyorum. Google dan daha iyi bir arama motoru olur. Ama şu an google kadar olamasa da google a çok ciddi rakip olduğunu fazlasıyla ispatlıyor.

    Türkiye de arama motorları gerçekten çeşitlendirilmeli. Türkiye'de meydan da bir tek google arama motorunun olması ise cidden üzüntü verici.
  • Ben bu işi cidden toloka dan gelecek 3 kuruş para için yapmıyorum. 3 günde bir giriyorum. Cevaplıyorum çıkıyorum. 7 dolara yakın param olmuş. Ödemeselerde sıkıntı yok. 500 dolara kadar gidecem. Belki 5 sene sonra ulaşacam o paraya ama sorun değil. :)

    Yarın arama motoru denildiğinde google değil yandex veya google ile birlikte yandex arama motoru da denebilsin. Yahoo çok ciddi büyük bir arama motoru. Gerçekten dünyanın en iyi arama motoru. Ama malesef Türkiye'ye önem vermiyorlar. Google a bırakmışlar Türkiye'yi. Google ise asortik teknolojilerle fazla ilgilenerek, dünya genelinde bu (yandan gelir) teknolojilere çok fazla para harcıyor. Bu kadar fazla duyulması ve tercih edilmesinin en büyük sebebi de bu tip teknolojilerle reklamını çok güzel yapıyor. Android bunun en güzel örneği. Ama Yahoo google'ıda besleyen başlı başına arama motoru. Aslına bakarsanız İnternet = Yahoo

    Ama yakındır Yahoo da Türkiye'ye girmek zorunda kalacak ve çok daha fazla geri kalmışlığını telafi etmek için yatırım yapmak zorunda kalacaktır. Amerikalılar (yahudiler) piyasalarını kaybetme gibi bir riskleri olduklarında piyasayı çeşitlendirerek renklendirirler. Ama renkleri kendileri seçerler. Türkiye'de de böyle olacak. Yandex google'ı tahtından edebilecek duruma gelirse emin olun 3 5 seneye yahoo Türkiye'ye bavullara para doldurup gelecektir yatırım yapmak için. Yandex demek ABD tekeline bir rakip çıkıyor demek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamers_57 -- 27 Mart 2016; 15:23:37 >
  • Artık görev gelmiyor arkadaş her gün clixsense gibi neobux gibi görevler gelse iyi olur.
  • 15 günde 13 dolar kazandım 4,50 ve 8,50 olarak ayrı günlerde taleplerde bulundum. bakalım ne zaman gelecek.
  • Hocam nasıl kazandınız her gün kaç görev geliyor size. Ben bazılarına bakıyorumda 10-15 sayfalık görevler geliyor diyor. Bana günde 1 görev geliyor oda 2-3 sayfa böyle olunca çok fazla bir şey birikmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ICromwelleI

    Hocam nasıl kazandınız her gün kaç görev geliyor size. Ben bazılarına bakıyorumda 10-15 sayfalık görevler geliyor diyor. Bana günde 1 görev geliyor oda 2-3 sayfa böyle olunca çok fazla bir şey birikmiyor.

    bana da başlarda az geliyordu sonra arttı 2-3 dolarlık görevler geldi. şimdi yine azaldı. günde 0,30 bile gelmiyo nerdeyse.

    bu arada ilk 4,50 dolar 4,41 olarak paypal e 8 günde geldi. ikinci de 5 gün oldu beklemedeyim ama o da gelir site sağlam.
  • Paypalda bir sıkıntı olduğunu söylemişlerdi ama sizde ödemede bir sıkıntı olmamış o zaman iyi. Ayrıca ne kadar zaman oldu acali8uyeligi. ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ICromwelleI

    Paypalda bir sıkıntı olduğunu söylemişlerdi ama sizde ödemede bir sıkıntı olmamış o zaman iyi. Ayrıca ne kadar zaman oldu acali8uyeligi. ?

    hocam ilk üyeliğimi açtıktan sonra tam 15 günde 13.06 dolar kazandım. (13 mart- 28 mart arası) . 28 marttan sonra da tam 1 dolar kazandım. görev gelmiyor bu ara. paypal da da sıkıntı yok
  • Bende martta açtım 20 martta falan yalnız senin kadar şanslı değilim bana 1 görev geldi 0.1 ve 0.3 olarak her gün işte daha 1 dolar kasabildim bugüne kadar. Bugünde hiç görev gelmiyor iyice kötü olmaya başladı Toloka.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ICromwelleI

    Bende martta açtım 20 martta falan yalnız senin kadar şanslı değilim bana 1 görev geldi 0.1 ve 0.3 olarak her gün işte daha 1 dolar kasabildim bugüne kadar. Bugünde hiç görev gelmiyor iyice kötü olmaya başladı Toloka.

    gün içinde yoklamak lazım genelde her gün geliyor basit de olsa.
  • Bugün 2 tane geldi 0.01 olarak oda 1 sayfa her gün 0.10 gelse 1 görev olarak birde 5-6 sayfa hiç yoktan ayda 10$ kazanırız. Ama nerde. O değilde bu +18 görevleri nasıl yapıyorsun uygun değildir diye işaretliyorum ama hep ne olur ne olmaz diye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ICromwelleI

    Bugün 2 tane geldi 0.01 olarak oda 1 sayfa her gün 0.10 gelse 1 görev olarak birde 5-6 sayfa hiç yoktan ayda 10$ kazanırız. Ama nerde. O değilde bu +18 görevleri nasıl yapıyorsun uygun değildir diye işaretliyorum ama hep ne olur ne olmaz diye.

    Görev geldikçe yaparız hocam aynen devam. Zaman kaybımız yok sonuçta gelirse yaparız ek kazanç olur.
    +18 de duruma göre uygun demek de lazım hocam. Arama kelimesine göre yorum yapmak daha doğru. Talimatları iyi okumak gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ben sisteme yeni kaydolucam ama benim paypal maypal bişiyim yok. o tarz değişük kartlar almaya da niyetim yok. sadece iş bankası normal banka kartım var ödemeyi bi şekilde ordan alma ihtimalim yok mu? ha yoksa sallıcam bu işi
  • paypal kartı almak zorunlu mu? üye olsak yetmez mi? ziraat bankasında hesabım var bu bankaya geliyor mu para yoksa sadece teb mi?
  • kukki kullanıcısına yanıt
    Diğer ödeme seçeneklerini seçicen o zaman yoksa Paypal hesabı açmalısın.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    hocam migrostan paypal kart almayı düsünüyorum, teb bankasından hesap acmamada gerek var mı? yoksa direkt atm den cekiyor muyuz parayı
  • hiç görev yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kukki kullanıcısına yanıt
    Paypal kart nakit bitti yalnız.Enpara çıkar paypala bağla derim,
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.