Şimdi Ara

OPEL CORSA D KAPI KİLİT SORUNU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
74.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Veysel bey elinizden gelirse yada değiştirebilecek usta varsa fethi beyi bir arayın belki kilitleri kargolayabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesut.akil M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeşim hallettim sorunu senin dedin yere gittim yüksek bi maliyet istedi buca da 6 sanayide daha uyguna aynı işlemi yaptırdım netten oto kilit yazdım buca da çıktı aradım kaça yaparsın dedim 130 dedi ve gidip hallettim senin dedin yer 200 lira istedi bi araştırayım dedim böyle bi sonuca ulaştım: )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SuRRoUnDeR kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için kardeşim hallettim izmir içind e çok şükür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buradan fethi ustanın telefonunu paylaşan herkese teşekkür ederim
    işinin ehli olduğu belli 10 dk kilidi yenisiyle değiştirdi
    teşekkürler fethi usta
  • chest_mike kullanıcısına yanıt
    EVET ARKADAŞLAR BENDE YOZGAT'TAN YAZIYORUM. FETİ DOĞAN USTANIN ZAMAN ZAMAN MOBİL HİZMETLERİ OLDUĞUNU DUYMUŞTUM (KOCAELİ ANKARA ERZURUM TRABZON VS) GİBİ, BENDE ŞANSIMI DENEYEYİM DEDİM GÖRÜŞTÜM BAYRAM GİDİŞİ SOL ARKA KAPI VE DEPO KİLİDİNİ DEĞİŞTİ, ARADIM DÖNÜŞTE DE SAĞ ARKA KAPI KİLİDİNİ DEĞİŞTİ. TAVSİYE EDERİM GÖRÜŞÜNÜZ DERİM.
  • BySenTez kullanıcısına yanıt
    Fethi usta her forumda kendini övüp durmuşsun pek güvenilir gelmedin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reklam kokan hareketler bunlar
  • 2011 model Corsa 1.3cdti aracımın sol ve sağ arka kapısında benzer problemi yaşadım. Ön kapılar kitleniyor, arka kapılar kitlenmiyordu. İnternetten araştırdığımda bu sayfa ile karşılaştım ve Ümraniye'den Güngören'e gidip şansımı deneyeyim diyerek sabahın köründe Doğan Ustayı yatağından kaldırdım.

    Doğan Usta (Allah razı olsun) iki kilidi çok kısa sürede (450TL) değiştirdi (Çok DAHA kısa sürerdi belki; kilit değil ama etraftan geçen ve başkasının insanlara yardım etmesini istemeyen tipler onu biraz uğraştırdı). Ellerine, kollarına, emeğine sağlık ustam. Ayrıca arka koltuğun kilit mekanizması bozuktu onu da ücretsiz bir şekilde tamir etti.

    Bunun haricinde kızdırma bujilerinin bir tanesinden dolayı Servis ışığı yanıyordu. Feti Usta da ona baktı. Kızdırma bujisi gövdenin içinde kırıldığı için müdahale edemedi ama oğlu Mustafa (kendisi mimardır) ile beni Tornacı Vedat Ustaya gönderdi. Parçacıdan kızdırma bujisini (BOSCH-40 TL) alıp Tornacı Vedat Ustanın yolunu tuttuk.

    Vedat Usta da ayrı bir zanaatkarmış gerçekten. Servisin 2-3 bin liraya yapacağı işi (Feti Ustanın selamı ile) 100 TL gibi çok cüzi bir ücrete halletti. Motoru dağıtmadan kendisinin yaptığı bir düzenek ile kırılmış/ sıkışmış olan bujiyi yerinden çıkardı ve yenisi ile değiştirdi. Senin de ellerin dert görmesin Ustam.

    Evet bugün 4 dürüst insan ile tanıştım. Hepsine canı gönülden teşekkür ederim. Servise gitsem belki 4-5 bin liraya çıkamayacağım arızaları 10 da 1'i bir ücrete çözdük. Kilit için gittiğim yerde canımı sıkan herşeyi hallettim. Etrafımızda hala bu kadar iyi ve temiz kalpli ustaların kaldığını görmek gerçekten çok güzel. Ayağınıza taş değmesin.
    Allah razı olsun.


    Ustaları hiç tanımadan klavye başında yorum yapmak gerçekten doğru değil. Sözüm yukarıda olumsuz yorum yapan arkadaşlara. Bence gidin Ustaların bir çayını için :)


    FETİ USTA: 0532 254 48 78

    DOĞAN USTA: 0532 566 56 67

    VEDAT USTA (Tornacı):0535 719 75 89

    Mustafa (Mimar): Kendisine ulaşmak isteyen Feti Ustayı arasın :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan9044 -- 11 Ocak 2020; 23:35:14 >
  • Arkadaşlar bende kilidin içini açıp temizlemek bir kilit için işe yaradı ama diğeri için işe yaramadi. 30 liraya dişlisi olmayan bir kilit motoru aldım, eski motordaki dışliyı söküp yeni motorun milini 2 milim kısaltarak yerine tekrar taktım canavar gibi çalıştı. Kilidi söküp, temizleyip geriye montaj yaparken en sondaki yayları takarken biraz zorlandım ama ince bir tornavida yardımıyla yayları yerine takma işini bir iki deneme yanılma sonunda başarılı bir şekilde yapar hale geldim. Kısacası vakti olan ve eleinden az buçuk iş gelen arkadaşlar sorunu 30 liralık motor alarak kalıcı olarak cozebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendir_li -- 29 Mayıs 2020; 23:37:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm yolcu tarafı arka kapı kilitlemiyor WD 40 ile denesem olurmu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 model Corsa D aracım 2023 yılı Kasım ayında sağ arka kapı otomatik kilit bozuldu henüz tamir ettirmedim manuel olarak çocuk kilidinin olduğu yerden kilitliyorum. Dün de merkezi kilit sistemi bozuldu. Bagaj kilitli kaldı, içeriden arka koltukları indirip bagaj kilit mandalını itersem açılacak, ama açmıyorum, açarsam bir daha kilitleyemem. Ne anahtarla ne aracın içinden ne de anahtarla şoför kapısından tüm kapıları kilitlemek ve açmak mümkün olmuyor. Kilitle tuşuna basınca sigorta kutusundan inceden bir klik sesi geliyor, ama kilitleleme gerçekleşmiyor. Bu nedenle şoför kapısını anahtarla manuel olarak açıp kilitliyorum, diğer 3 kapıyı çocuk kilidinin olduğu yerden kilitliyorum, açarken önce şoför kapısını açıp diğer kapıları içerden kapı koluyla açıyorum.

    Aracın aküsü iyi durumda kontrol ettim, sigortalarda mı bir arıza var, yoksa merkezi kilitlemeyi yapan parçada mı bir sorun var, onu öğrenmek için servis veya kilit ustasının yolunu tutmam lazım, Ankarada olanlar için usta önerisi bekliyorum.

    Gündüz sigorta kutusunu açtım internetten bulduğum sigorta indeksine göre yanık sigortayı tespit ettim ve yenisiyle değiştirdim, sorunu çözdüm.

    Kalın sağlıcakla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Luther King -- 13 Ocak 2024; 22:55:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Opel veya Ford marka fark etmeksizin Ankara Şaşmaz , İnönü mahallesi 1761.sokakta Başaran oto kilit Mehmet ustanın dükkanına gidin yarım saate tamir edip makul fiyatlar karşılığında işinizi görüyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.