Şimdi Ara

Sinemia Özel Sinema Kulübü | Sınırsız Sinema Filmi 59 TL | Tüm Türkiye (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.761
Cevap
78
Favori
115.258
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mars sinemanın durumdan habersiz olmazı imkansız ki zaten ilk kullandığımda gişedeki kız tecrübesizdi kartı kullanma konusunda, şansa sinema sorumlusu oradaydı ve kıza bu hakkında size bilgi vermiştik unuttunmu diye söylendi, hatta kartın şifresi son dört hanesi diye bilgilendirdi bizi sorumlu.

    bence buradaki tek sakıncalı unsur sinemianın başkasının PNR kodunu kullandırması, umarım bunu kaldırır ve sadece kredi kartını kullandırır, bizim yararımıza olur :)

    mars sinema da bu gelişmelerden sonra bu tarz sıkıntıların önüne geçmek için firmalara ucuz toplu pnr kodu satmasının önüne geçer. madem ucuza verebiliyorsun kendi mars kartınla ucuza ver.
  • adamlar daha yeni yatırım aldı. Aslanoba Capital Sinemia’ya yüzde 20 oranında ortak oldu. bi ton da para yatırdılar. kimse batacak firmaya yatırım yapmaz. internette haberleri var araştırın görürsünüz. kolay kolay batmaz mağdur etmez bence. mağdur edecekse bile kısa süre içerisinde olmaz. yıllar sonra batarsa batar. PNR kodunu kimden alıyorsa alsın. beni ilgilendirmez. adam kendi ticaretini yapıyor. teklif alıyordur, kim daha uygun fiyat veriyorsa ondan alıyordur kodu. şahsen henüz sorun yaşamadım, haftada 2-3 filme gidiyorum. sorun çıksa zaten burada olay çıkarak firmayı yerin dibine sokacak ilk insanım. yine de ortada sorun yokken çamur at izin kalsın mantığıyla firmayı kötülemeyi doğru bulmuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi want2die -- 15 Ocak 2016; 12:07:36 >
  • Sinemia yaygınlaştıkça, pnr kod satan arkadaşların satışları düştü sanırım, ondan böyle saçma sapan şeyler yazılıyor. Ayrıca bir bilgi veriyosan teyiti sen edeceksin, ben bilgi verdim teyiti size kalmış ne demektir anlayamadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mickey

    Mars Grubundan üst düzey bir yönetici, konu hakkında çalışan kişinin bilgilerini veremiyorum. Dilerseniz yarın mesai saatleri içersinde 0212 281 01 42 numaralı hattan bilgi alabilirsiniz.


    Eğer özelden bu ilgili kişinin adını yada dahilisini verirsen bende konuşmak isterim. Verdiğin numara direk santral numarası ve bu konuda buradan bir yere varılmıyor.
    Veremem diyorsan verdiğin bilgilerin bir güvenilirliğine de inanmak bana mantıklı gelmiyor. Bu tür durumlarda firma hakkında elle tutulur kanıt şart.

    Örnek Yukardaki Borsa İstanbul sitesinde firmanın itibarını artıran yatırım haberi. Kim batacak yada mahkemelik şirkete yatırım yapar.

    Sn. Mickey Sizden bu konuda cevap bekliyoruz.
  • İlgili numaradan operatöre kurumsal satış kısmından Dilek Tok hanımla görüşmek istediğinizi belirtirseniz size detaylı bilgilendirmeyi sağlayacaklardır. Ne için aradığınızı sorarlarsa direk olarak Sinemia hakkında diyebilirsiniz. Eğer Dilek Tok yerinde yoksa İpek Tumay veya Murat Camcı ile görüşmek istediğinizi belirtin.

    Mars Grubu Sinemia'dan herhangi bir ödeme veya para almıyor. Sinemia firsat.me, yakala.co, ucuz.ca gibi sitelerden almış olduğu kodları size yeniden veriyor/satıyor. Lütfen bana karşı cephe almayı bi yana bırakıp olaya mantık çerçevesinde yeniden değerlendirin. Eğer iyiniyetimi gösterebilecekse ben satış konumu şu anda kaldırıp silmeye hazırım, benim kazancım, müşterim bana zaten yetiyor ama burada yanlış giden bir oluşumu size bildirmek istedim. Sizleri bu kadar rahatsız edeceğimi bilseydim bilgilendirme de bulunmazdım. Benim vermiş olduğum bilgiler teyitli bilgilerdir, ikinci defa teyit etmek size kalmıştır. Ben ortaya çıkacağı bir konu hakkında neden buraya gelip yalan beyan vereyim lütfen bunu açıklayın.

    Sizi rahatsız ettiysem kusura bakmayın ancak lütfen benim iyiniyetimden şüphe duymayın. Mars bu firmaya PNR satışı yapan sitelerin kodlarını yasaklamaya başlayıp siz gişede sorun yaşadığınız zaman benim ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.




  • Banada 59 lira davetiye gelmiş bekleyeyim bakalım 39 luk teklif gelecek mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CnkYgT

    Banada 59 lira davetiye gelmiş bekleyeyim bakalım 39 luk teklif gelecek mi

    gelir hocam , acele etme.
  • 1 Hafta içinde davetiye elime geçti. Konuyu tamamen okuyamadım, bir arkadaş bana kart geldikten sonra (Üyelik kısmına girip kartım geldi kısmından sonra) sinemaya gittiğimde neler yapmam gerektiğini detaylı bir şekilde anlatabilir mi acaba?
  • Sinemia ile baya arastırma yaptım edindigim bilgiler su sekilde.

    Sinema sektörünün kötü durumda imiş bir cok avm de sinema salonları kirasını zor cıkarıyormus.

    sinemaya giden sayısının oldukca azaldıgını ve masrafları bile zor cıkarmaya baslayan sinemalar. Büyük filmler dısında salonların hic dolmadıgından devamlı zararda olmasından dolayı bir cok sinema kurulusunun gayri resmi olarak birleserek resmi bir olusum olan sinemia adlı olusumu kurmuslar.

    Burada asıl amac kar etmek. Simdi siz nasıl kar edecek 59 tl ye 1 ay üyelik alıyorum 15 film izlesem 150 tl tutar diyorsunuz ya aslında bu hesap yanlış.

    Şimdi sen bu kart olmasa ayda kac kez sinemaya gideceksin 1 bilemdin 2 hadi cok güzel filmler geldi 3 diyelim. 3 filmin toplamı ne kadar yapıyor 36 tl. Ama bu üyeliğin olmasa sen ayda 3 kez bile gitmezsin.

    simdi adamlar (sinemacılar) toplanıyor ve bos salonları doldurmak icin bu olusumu kuruyor. Sende hergün sinemaya gidecegim hevesi ile kart alıp bir anda ayda maksimum 36 tl (ki bunu bir cok kisi harcamıyor) verecegin sinema harcamanı 59 tl ye cıkartıyorsun.

    Simdi düsün, burada salonları bos dururken sana hiç harcamayacagın 59 tl yi harcatan sinemia mı karsız olabilirmi. Sonucta 6 aylık üye olsan 6 ay boyunca harcamayacagın parayı adam senden tek seferde alıyor. Zaten hafta ici salonların hepsi bos dolarsa hafta sonu doluyor. senin her gün sinemaya gitsen bile sinemia nın bu isten zarar etme durumu olamaz. Çünkü adamlar zaten senin normalde yapacagın bir harcamanın üstünde bir harcama yaptırıyor.

    Haa sen burada ayda 4 filme gidersen paranı cıkarmıs sonrası filmlerde de kar etmiş oluyorsun ama zaten gidecegin filmler normalde para verip gitmedigin filmler oluyor ve bu iste zarar eden olmuyor.

    Sen bir cok film izleyerek kar ediyorsun.
    Sinemia sana 1 ayda harcamayacagın parayı harcatarak kar ediyor.
    Sinema salonlarıda zaten bos olan filmleri izleterek kara geciyor.

    Sonuçta interneti aktif kullanan herkes herkes zaten bütün filmleri izler burada sizin satın aldıgınız sey aslında ortam ve filmin erken izlenmesi oluyor. Yani burada sinemia oldukca karlı bir cok kisiye 6 ayda harcayamayacagı parayı harcatıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mickey kullanıcısına yanıt
    Sinemia PNR kodu vermeyip de sadece kartı kullandırırsa sorun olmayacak ozaman doğrumu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    ayrıca parayı peşin alıyor. sinemaya gitsek 6 ayda o parayı ödeyeceğiz. şimdi trink diye nakiti alıyor milletten.

    sinemalar bi kutu patlamış mısırı (maliyeti nereyse yok) 10 liraya satıyor. benim gittiğim sinemada mısır + içecek 18 lira. herkes almasa bile çok sayıda alan oluyor. suyu bile 3-4 liraya satıyor adamlar. biletten kar yapmasa bile oradan giydiriyor.

    ben sürekli filme gittiğim için arkadaşlar ve çevremdeki insanlara da "şu film çok iyi kesin git" diye yorumlar yapıyorum. başkalarını da sinemaya yönlendiriyorum.

    donanımhaber ölücüleri olarak belki adamları şahsen zarara sokabiliriz ama genel olarak zarar ettiklerine inanmıyorum.
  • OzgrTM kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam, o zaman bütün sorumluluğu ve işin muhasebesel kısmını kendi içersinde hallettiği için Mars Grubu ile bir bağlantısı olmasını gerektirecek bir durum olmayacaktır. Çünkü sizinde bildiğiniz gibi karta belli başlı yüklemeler sağlıyor, Sinemia kalkıp "sanane yahu para benim para, karta yatırtıyorum pos cihazından da o parayı çektiriyorum ve ödemesini yapıyorum ister 1e veririm ister 11e veririm bu kimseyi ilgilendirmez" diyebilir.

    Dediğim gibi ben kötü niyetli ve satışlarımın herhangi bir etkisinden dolayı bu açıklamayı yapmıyorum sadece öğrendiğim bilgileri sizinle paylaşıyorum. Eğer hatalıysam, yanlışım varsa bunu kabul etmeye hazırım ama ne olursa olsun bu oluşumu Mars Grubu desteklemiyor ve ticari faaliyetlerini durdurmak için en kısa sürede gerekli yaptırımları sağlayacaklar.
  • abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    + normalde gitmeyeceğm filme gidip ortalama maliyeti 1tlden az olan mısıra 10tl veriyorum,
    + AVM lerin giriş sayısını arttırıyorum
    + filmin gişesini artırıyorum
    + doğal olarak filmlerin reklam izlenme sayısını artırıyorum
    + hiç kullanmayacağım ing bankın ininal kartını kullanıyorum, kullanıcı sayısını artırıyorum

    vs.....
  • Mickey kullanıcısına yanıt
    Art niyetli olduğunu düşünmüyorum hocam, bencede başkasının pnr kodunu kullandırması sıkıntılı, başından beri bunu kaldırması gerektiğini savunuyordum bende, kartın çıkış amacına ve yürüttüğü kampanyaya aykırı zaten, ben PNR kodu vs, gibi şeylerle uğraşmadan kimseye açıklama yapmak zorunda kalmadan kartla almalıyım,

    başkasının PNR kodunu bana satması mantıklı gelmiyor, ayrıca haksız rekabet yaratıyor, kampanya sitelerinin mantığınada aykırı, normalde kampanya sitelerinde belli kampanyadan yararlanma adedi olur, ozaman tek PNR kodu sağlayıcı fırsatme sitesi olsun, oda mantığa aykırı,

    neyse sonuç olarak firma sadece kartı kullandırırsa biz kullanıcılarında işine gelecek, umarım bu şekilde olur.
  • Pnr vermiyor artık

    Kart kullanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mickey usta sen kurumsallıktan bahsediyorsun pnr kodlarını burada satarken vergi falan ödüyor musun. 3d ve her gün geçerli bileti 10 tlye gayet uygun satıyorsun Fırsat siteleri bile en az 12 13 tl.
  • Mickey kullanıcısına yanıt
    Cinemaximum û aradım az önce.

    Sinemia hakkında sorunlu bir konu yok.

    Gişelerimiz ödeme yada pnr kodu verildiği taktirde biletinizi alıp izleyebilirsiniz

    İster gişeden alın ister netten ister fırsat sitesinden yada bankadan.

    Böyle dediler şu dk önce aradım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GasiOr

    Mickey usta sen kurumsallıktan bahsediyorsun pnr kodlarını burada satarken vergi falan ödüyor musun. 3d ve her gün geçerli bileti 10 tlye gayet uygun satıyorsun Fırsat siteleri bile en az 12 13 tl.


    Firmam mevcut ancak yapmış olduğum bu satışlara fatura kesebilme imkanım maalesef bulunmuyor hocam, bu durumdan rahatsız olduğum için zaten Mars'a gidip onlardan toplu alım yapıp ilgili satışlarımı yeniden farklı bir şekilde devam etmek istedim. Mars genel merkezine gittiğim için zaten bu Sinemia oluşumunun usulsüz olduğu konusunda bilgi sahibi oldum.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cihan

    Cinemaximum û aradım az önce.

    Sinemia hakkında sorunlu bir konu yok.

    Gişelerimiz ödeme yada pnr kodu verildiği taktirde biletinizi alıp izleyebilirsiniz

    İster gişeden alın ister netten ister fırsat sitesinden yada bankadan.

    Böyle dediler şu dk önce aradım


    Belirttiğim isimlerden birisiyle görüşmeniz gerekiyor hocam, müşteri hizmetleri işleyiş hakkında size temel bilgi verir. Burada sizin kullanma konusunda değil, orada ki yönetici kişilerden bilgi almanız gerekiyor. O isimleri yukarda belirttim

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mickey

    İlgili numaradan operatöre kurumsal satış kısmından Dilek Tok hanımla görüşmek istediğinizi belirtirseniz size detaylı bilgilendirmeyi sağlayacaklardır. Ne için aradığınızı sorarlarsa direk olarak Sinemia hakkında diyebilirsiniz. Eğer Dilek Tok yerinde yoksa İpek Tumay veya Murat Camcı ile görüşmek istediğinizi belirtin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: abuabuabu

    Sinemia ile baya arastırma yaptım edindigim bilgiler su sekilde.

    Sinema sektörünün kötü durumda imiş bir cok avm de sinema salonları kirasını zor cıkarıyormus.

    sinemaya giden sayısının oldukca azaldıgını ve masrafları bile zor cıkarmaya baslayan sinemalar. Büyük filmler dısında salonların hic dolmadıgından devamlı zararda olmasından dolayı bir cok sinema kurulusunun gayri resmi olarak birleserek resmi bir olusum olan sinemia adlı olusumu kurmuslar.

    Burada asıl amac kar etmek. Simdi siz nasıl kar edecek 59 tl ye 1 ay üyelik alıyorum 15 film izlesem 150 tl tutar diyorsunuz ya aslında bu hesap yanlış.

    Şimdi sen bu kart olmasa ayda kac kez sinemaya gideceksin 1 bilemdin 2 hadi cok güzel filmler geldi 3 diyelim. 3 filmin toplamı ne kadar yapıyor 36 tl. Ama bu üyeliğin olmasa sen ayda 3 kez bile gitmezsin.

    simdi adamlar (sinemacılar) toplanıyor ve bos salonları doldurmak icin bu olusumu kuruyor. Sende hergün sinemaya gidecegim hevesi ile kart alıp bir anda ayda maksimum 36 tl (ki bunu bir cok kisi harcamıyor) verecegin sinema harcamanı 59 tl ye cıkartıyorsun.

    Simdi düsün, burada salonları bos dururken sana hiç harcamayacagın 59 tl yi harcatan sinemia mı karsız olabilirmi. Sonucta 6 aylık üye olsan 6 ay boyunca harcamayacagın parayı adam senden tek seferde alıyor. Zaten hafta ici salonların hepsi bos dolarsa hafta sonu doluyor. senin her gün sinemaya gitsen bile sinemia nın bu isten zarar etme durumu olamaz. Çünkü adamlar zaten senin normalde yapacagın bir harcamanın üstünde bir harcama yaptırıyor.

    Haa sen burada ayda 4 filme gidersen paranı cıkarmıs sonrası filmlerde de kar etmiş oluyorsun ama zaten gidecegin filmler normalde para verip gitmedigin filmler oluyor ve bu iste zarar eden olmuyor.

    Sen bir cok film izleyerek kar ediyorsun.
    Sinemia sana 1 ayda harcamayacagın parayı harcatarak kar ediyor.
    Sinema salonlarıda zaten bos olan filmleri izleterek kara geciyor.

    Sonuçta interneti aktif kullanan herkes herkes zaten bütün filmleri izler burada sizin satın aldıgınız sey aslında ortam ve filmin erken izlenmesi oluyor. Yani burada sinemia oldukca karlı bir cok kisiye 6 ayda harcayamayacagı parayı harcatıyor.

    bazı dediklerinize katılmıyorum hocam. kimse kimsenin parasını cebinden zorla almıyor. ben zaten ayda en az iki filme giden insanım.sinema fiyatları uygun olsa daha da fazla giderdim.
    sinemia üyelik aldım diye zarar etmiyorum. aksine sinema sever olarak benim çok işime geldi.
    fulbol sever biri dünya para verip kombine alıyor. iki derbi maça gitse kombinenin parasını çıkarır zaten. ama gitmeyeceği maçın parasını peşin verip almış oluyor sizin deyiminizle. ama fanatik bir insan maçların çoğuna gider ve gitmek ister. takımını, futbolu sevdiği için kombineyi almıştır.sinemayı sevenin de sinemia üyelik alması gibi. ayda bir sefer sinemaya giden biri zaten sinemia üyeliği almaz.
    interneti aktif kullanan biri internetten hepsini izler demişsin, o zaman kimse maçları stadyumda izlemesin, internette nasılsa düşer. güzel bir filmi sinemada izlemenin keyfi , bir derbi maçı stadyumda izlemenin havası evde olur mu hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparcoo -- 15 Ocak 2016; 14:24:00 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mickey

    quote:

    Orijinalden alıntı: GasiOr

    Mickey usta sen kurumsallıktan bahsediyorsun pnr kodlarını burada satarken vergi falan ödüyor musun. 3d ve her gün geçerli bileti 10 tlye gayet uygun satıyorsun Fırsat siteleri bile en az 12 13 tl.


    Firmam mevcut ancak yapmış olduğum bu satışlara fatura kesebilme imkanım maalesef bulunmuyor hocam, bu durumdan rahatsız olduğum için zaten Mars'a gidip onlardan toplu alım yapıp ilgili satışlarımı yeniden farklı bir şekilde devam etmek istedim. Mars genel merkezine gittiğim için zaten bu Sinemia oluşumunun usulsüz olduğu konusunda bilgi sahibi oldum.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cihan

    Cinemaximum û aradım az önce.

    Sinemia hakkında sorunlu bir konu yok.

    Gişelerimiz ödeme yada pnr kodu verildiği taktirde biletinizi alıp izleyebilirsiniz

    İster gişeden alın ister netten ister fırsat sitesinden yada bankadan.

    Böyle dediler şu dk önce aradım


    Belirttiğim isimlerden birisiyle görüşmeniz gerekiyor hocam, müşteri hizmetleri işleyiş hakkında size temel bilgi verir. Burada sizin kullanma konusunda değil, orada ki yönetici kişilerden bilgi almanız gerekiyor. O isimleri yukarda belirttim

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mickey

    İlgili numaradan operatöre kurumsal satış kısmından Dilek Tok hanımla görüşmek istediğinizi belirtirseniz size detaylı bilgilendirmeyi sağlayacaklardır. Ne için aradığınızı sorarlarsa direk olarak Sinemia hakkında diyebilirsiniz. Eğer Dilek Tok yerinde yoksa İpek Tumay veya Murat Camcı ile görüşmek istediğinizi belirtin.



    Cinemaximum kurumsal bir firma
    Kendilerine hem yazılı mail attım
    Hemde aradım

    Sinemia hakkında olumsuz herhangi birşey demediler.

    Paramızı alırsak bilet veririz dediler

    Beni ilgilendiren başka birşey yok

    Yok ayşe ile konuşun o bilmez yok mehmet ile konuşun hasan bilmez.

    Bu benim sorunum değilki


    Kendilerine yazılı mail attım okudular yazdılar.

    Ona cevap veren şahıslar kafadan mı cevap veriyor.

    Bu kadar lakayıt mı müşteri hizmetleri cinemaximumun?

    Telefonla aradım biraz bekleticem üst yetkiliye sorayım dedi bekledim cevap verdi


    Sorun varsa sinemia ile ilgili bütün cinemaximum müşteri hizmetleri bu konudan haberdar okurdu sanırım

    Eğer birbirlerinden haberleri yoksa buda onların ekip çalışmasından yoksun amatör bir müşteri hizmetleri yönettiklerini gösterir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.