Şimdi Ara

Sinemia Özel Sinema Kulübü | Sınırsız Sinema Filmi 59 TL | Tüm Türkiye (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.761
Cevap
78
Favori
115.192
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mickey kullanıcısına yanıt
    Valla hocam arkadaşların sorunu gerek pnr kod ile gerek 1 gun üyelik uzatmayla sorun çözüldü.öyle bir yaziyorsunuz ki firma kapattı gitti hersey bitti gibi. Varmi ben dolandirildim hiç sinemaya giremiyorum parami aldilar diyen? Ben 10 kez sinemaya gittim 15 günde bir kez sorun yasadim onuda çözdüler. Bunlara sabriniz yoksa hiç bulaşmayın. Sizede tavsiyem konudan uzaklaşın. Size ekmek çıkmaz burdan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım deseniz anlicamda Aralık ayının en iyi filmi Maximum Star Wars'a gittim. Geçen hafta göz ucuyla şöyle Bi baktım, dikkatli deÄŸil gözüme hep Türk filmi iliÅŸti. Bugün gidip tekrar bakacağım. Bu arada sinemia kartım hafta sonu geldi. Benim tarzım fantastik bilimkurgu ya da bilimkurgu, bilimkurgu gerilim. Yani hiçbiÅŸe kaybetmedik. Sana iyi seyirler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kofonur K kullanıcısına yanıt
    yazdıgın mesajlar okunmuyor anlaşılmıyor mesajda şunu anladım star wars a gittin tekrar aynı filme gideceksin sinemia ile aynı filme 2 kere gidemezsin
  • Arkadaşlar Bahsettiğiniz şey çok garip

    Binlerce üyesi olan sistemde muhakkak sorunlar olucaktır donanimhaber'i kullanıyorsunuz burada hiç sorun olmuyor mu ? Binlerden bahsediyoruz bazen 1 saat bazen 30 dakika bazen 4 saat cevap verme süreleri var ve bu bence gayet makul.

    Ben ilk kullananlardanım bu sistemi o zamanda problem yaşamadım bu günde yaşamamaya devam ediyorum ilk sayfalarda desteğimi görebilirsiniz.

    Mickey'in derdi nedir bilmiyorum ama sanırım işleri düştü bu yüzden sürekli firmaya veya oluşuma laf atıp duruyor.

    Sinemia GARANTİ BANKASI,BKM gibi bir çok kurumsal firma ile anlaşma yapmıştır siz zannediyormusunuz bu firmalar sıradan basit firmalarla anlaşmalar yapsın ? Aynı zamanda webrazziye aday dahi olmuşlardır demek ki bu kadar sağlam firmalar hiç araştırmadan işlem yapıyorlar sadece komik.

    Sistemden Cinemaximum'a ne ? Cinemaximum parasını tam alıyor adam isterse bu sistemi 10 tl satar istersen 1000 TL satar cinemaximum hiç bir şekilde müdahale etme hakkına sahip değildir çünkü siz cinemaximum'a parasını tam veriyorsunuz PNR'lar için bir şey diyemem ama kartla yaptığınız ödemelerde hiç bir şekilde hukuki olarak yaptırım yapamazlar.

    Kısacası sistem gayet güzel aynı UBER gibi Türkiyede henüz yeni diyebileceğimiz aşamada yurt dışında örnekleri var gayet güzel işliyorlar Türkiyedede yatırım almaya devam ediyor ve muhtemelende devam edicek.



    Sistem hakkında merak edenler zaten herkes her gün sinemaya gitmiyor ben 1 yıllık süre zarfında belki 40 kere gitmişimdir parasını çıkardı mı ? Tabiki çıkardı ama şöyle düşünün ki ortada gelen paraya baktığınızda güzel bir yatırım var faiz'e koyup faiz işletse yinede her türlü yatırdıgı parayı geri kazanabilir. Nasıl işlediğini nasıl para dayandığını henüz çözemedim çokta ilgilendirmiyor.

    6 aylık tekrar üye oldum kapansa dahi umrumda olmaz çünkü sayelerinde zaten şimdiden parasını çoktan çıkarttı.

    Zorluya gidiyorum bilet ücreti 28 TL. 28X40 = 1120 TL yapar oda IMAX, 3D'ler hariç
  • Karakterler düzgün çıkmıyor mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • issizmuhendis İ kullanıcısına yanıt
    Ben firmanın kapanmasını KESİNLİKLE İSTEMİYORUM. Yalnızca operasyonlarının Cinemaximum'ın sahibi olduğu Mars Grubu tarafından desteklenmediği belirtiyorum. Kapanmaması için Sinemia'nın yapmaması gereken Mars Grubu ile bir anlaşma sağlamaktır. Şu anda firmanın yaptığını şöyle düşünün; sizin tiyatro salonlarınız var ve bir firma kart çıkartıyor sizin adınıza sizin haberiniz ve rızanız olmadan satış yapıyor. Siz bunu ve marka değerinizin bu şekilde düşmesini kabul eder misiniz?
  • alakası yok hocam, sizde benim müşterimdiniz ancak bu oluşum legal değil, benim sözlerime tamaat etmiyorsanız mars grubu'nu arayıp konu hakkında bilgi alabilirsiniz. ben bu firmanın mars grubu tarafından kabul edilmediğini ve oluşumunun desteklenmediğini firmaya toplu kod alımı için gittiğimde öğrendim. sürekli kartla işlem yaptırsa zaten belirttiğiniz gibi sorun olmayacak ancak sinemia çoğu seferde PNR kodu veriyor ve bu PNR kodu altında da mars grubunun onlarla çalışmak istememesi ve oluşumu desteklememesinden dolayı fırsat sitelerinin firma ünvanları yazıyor yani başka firmalarının kodunu alıp satıyor.

    telefonla mars grubu'nu arayıp bu konu hakkında yetkili merciilerden bilgi almak zor değil, benim dediklerime inanmayan veya güvenmeyenleri telefonla firmayı aramaya davet ediyorum; mesai saatleri içersinde 0212 281 01 42 numaralı hattan bilgi alabilirsiniz. İlgili numaradan operatöre kurumsal satış kısmından Dilek Tok hanımla görüşmek istediğinizi belirtirseniz size detaylı bilgilendirmeyi sağlayacaklardır. Ne için aradığınızı sorarlarsa direk olarak Sinemia hakkında diyebilirsiniz. Eğer Dilek Tok yerinde yoksa İpek Tumay veya Murat Camcı ile görüşmek istediğinizi belirtin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mickey -- 18 Ocak 2016; 12:32:25 >
  • Mickey kullanıcısına yanıt
    Yok onu ara yok bunu ara deyip duruyor.

    Ayrıca bu mesajın o kadar saçma ki. Okusan kendin bile Gülersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PlayforFun kullanıcısına yanıt
    Benim ara dediğim yer sizin sinema biletini aldığınız yerin genel merkezi, gidip sizin gibi işkembeden sallamıyorum. Doğru ve teyitli verdiğim bilgileri sizinde teyit edebilmeniz için yol gösteriyorum. Siz herşeyin en iyisini bilen insanlar olduğunuz için telefonunuz dakika veya onlarla telefon üzerinden konuşabilmeyi nasıl yapacağınız konusun bilginiz yoktur. Bu konuda bilgisi olmayan insanlar telefonla firmayı boş yere arayıp rahatsız etmesinler. Burda legal olmayan oluşum üzerinden kart bilgilerini paylaşmaya devam etsinler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mickey -- 18 Ocak 2016; 12:42:55 >
  • Mickey kullanıcısına yanıt
    Legal olmayan ne demek ya? Senin yaptığın ne kadar legalse bu da o kadar legal. Adamlar kartla işlem yaptırıyor, o zaman Cinemaximum bundan sonra sadece nakit iş yapsın öyle saçmalık mı olur. Ne kadar yüzsüz herifsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PlayforFun kullanıcısına yanıt
    Benim derdim kartla yapılan değil PNR kodu ile yapılan işlemler hakkında ( tabi bunu sen görmemezliğe geliyorsun çünkü işine gelmiyor ) Herneyse hakaretlere başlayarak iyiden iyiye rengini ve karakterini belli etmeye başladın. Üyeliğinin kapatılması için gerekli yerlerle yazışmayı sağladım. Senin yazdıklarını bundan sonra kayle almayacağım. Üyeliğinle son günlerini iyi değerlendir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mickey

    Benim derdim kartla yapılan değil PNR kodu ile yapılan işlemler hakkında ( tabi bunu sen görmemezliğe geliyorsun çünkü işine gelmiyor ) Herneyse hakaretlere başlayarak iyiden iyiye rengini ve karakterini belli etmeye başladın. Üyeliğinin kapatılması için gerekli yerlerle yazışmayı sağladım. Senin yazdıklarını bundan sonra kayle almayacağım. Üyeliğinle son günlerini iyi değerlendir.

    "Benim derdim kartla yapılan değil PNR kodu ile yapılan işlemler hakkında" demişsin. Senin forumda sattığın ne peki? Aynı şey değil mi, senin ayrıcalığın ne anlat da bilelim.

    "Herneyse hakaretlere başlayarak iyiden iyiye rengini ve karakterini belli etmeye başladın." Hakaret derken? Ben hakaret etmedim ki sana.

    Adam zoruna giden ne varsa şikayet ediyor. Satışlarının düştüğü için Sinemia oluşumunu da senin şikayet ettiğini ve bunun için direttiğini de herkes biliyor. Bir tane bile bilet satamayacak duruma düşersin de şu forumda kimin son günleri anlarız.
  • Arkadaşlar bu tartışma nedir.konuyu da yeni gördüm cahil kalmışım.üye olucaktım batıyo falan diyosunuz ne yapayım.gerçi üyelikte davetle heralde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavuz hırsız ev sahibi bastırır derler sizinkide o hesap , Pnr kodu al sat yapıyorsunuz gelir vergisi ödemiyorsunuz haksız kazanç elde ediyorsunuz. Sinemia bu işi hem istihdam yaratarak hemde vergilendirerek yapıyor arkalarından iş çeviriyorsunuz sonrada üste çıkmaya çalışıp laf kalabalığı yaratıyorsunuz. Kaç kere sizi burada istemediğizi belirttik daha ne istiyorsunuz
  • CnkYgT C kullanıcısına yanıt
    +1 özellikle vergi kısmına
  • Ortada elle tutulur bir tane kaynak yok, onu ara bunu ara deyip duruyor. Boyle ciddi bir durum olsa, firmalar tarafindan elbet bir aciklama yapilir ya da hukuksal bir girisim olur bizimde haberimiz olur. 1seneden fazla olmus sinemia faaliyete geceli, var mi en ufak bir hukuksal girisimi mars grubunun? Neden hala bekliyorlar? Yine ayni seyleri yazcaksan bosa yazma cunku saglam bir kanitin olmadigi icin ayni cevaplari yazip duruyosun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodostre -- 18 Ocak 2016; 13:29:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır anlamıyorum :)

    Sinemia PNR kodu verince ne oluyor ? Sonuçta Mars Grubu bu biletleri toptan size 7-8 tl satmıyor mu ? Sinemia napıyor bu biletleri 3 tl mi alıp PNR dağıtıyor ?

    Neyi desteklemiyor anlamıyorum X firmasınada satsa Mars grubun kazandığı para aynı Y grubunada satsa aynı oluşumu destekleyip desteklememek onlara herhangi bir kazanç veya negatif yönde kayıp sağlamaz ki bu sistem sadece Cinemaximum'a özel değil bilhassa müşterisini çoğaltıyor.

    Ben PNR alıyorum sık sık 2-3 kişi gideceğimiz zaman hatta popcorn için bile PNR alıyorum.

    Benim için önemli olan PNR gelmesi değil verilen söz günde 1 sinema hakkıysa firma o sinema hakkını bana nasıl sağladığı beni ilgilendirmez isterse gelir kendi ödeme yapar istersen PNR yollar isterse havale yapar :)
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Batma felan yok, sadecr pnr kodu satan birinin satislari dustugu icin konuyu baltalamasi durumu var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sodostre kullanıcısına yanıt
    Ahaha evet anladım biraz konuyu.Zamanında tv kanalları 4a ya geçince hepsi silinmişti.burda arkadaşlara yardım ettik diye uyducular kızıyodu.5 dakikalık işe 20 lira alıcaklar diye.biliyorum o duyguyu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilephone -- 18 Ocak 2016; 13:37:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tartışmaları başından beri izliyorum. Açıkçası benim sizlere bir önerim var. Bende sinemia üyesiyim. Bence biz hepimiz sinemia üyeliğimizi iptal edip sadece bu arkadaştan kod alalım. Sonuçta sinemia güvenli değil, ve kurumsal değil. Bu arkadaş daha güvenli bence. Ağzı da iyi laf yapıyor. Bence ısrar edersek bize %1 indirim de yapabilir ne dersiniz? Böylece arkadaşta rahata kavuşur konumuz da temizlenmiş olur...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.