Şimdi Ara

LG G4 detaylı video inceleme: Tasarım, donanım, karşılaştırmalı testler, kamera ve dahası... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
2
Favori
6.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LG,Sony üretimi 16 mp sensör kullanıyor ve 3 yönlü optik görüntü sabitleme teknolojisi kullanıyor. Sony neden optik görüntü sabitleme teknolojisini kullanmıyor. Birisi bana izah edebilir mi ? Z4 hakediyor bence.

  • Sakallar yakışmış gerçekten kesmeye gerek yok

  • bundan 29 gün önce lg g4 haberinde fiyatını ben söylemiştim zaten. 2399tl ne yazık ki bu donanıma fazla.gerçi bu fiyat bir telefona verilmez de rakiplerine oranla diyorum. bir de lg nin agresif fiyatlandırması var derdik. yakız oldu. bye bye lg

  • quote:

    Orijinalden alıntı: frknsnmzgs5434

    Şu lg almaktan bıkmadınız ya
    G2 ile başladı serüven dandik bir kasa gıcırtı yapan yarışıtığı z1 gerisinde kaldı
    G3 ile devam etti g2 den tek farkı kamerası başka hiç bi farkı yok hatta eksisi var şarjı çabuk bitiyo z1 bile performans olarak takar
    G4 şimdi, aynı model hiç fark yok ve hala oo g4 çıkmış alıyonuz yazık valla
    Gidin adam akıllı htc veya sony alın (eğer android se) keyfinize bakın kamera süper şarj süper performans süper

    Anladık z1 in var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamı seviyorum ya. Çok geçmiş olsun. Bel fıtığında bazen ameliyat da tam çözüm olmuyor. Sonrası da önemli. Kiloya özellikle dikkat etmek lazım. Vücudun ağırlık merkezinin korunması şart.

    Telefonu da şimdilik kaydıyla beğendim. Batarya performansı kötü olmazsa ve ses kalitesi ve gücü itibariyle G3'ü aratmazsa iki tercihimden biri bu olur. Diğeri Huawei P8. Ama ilk çıktığında kesinlikle almam. Daha önce G2'de böyle bir hataya düşmüştüm. Fiyatların alınabilir seviyeye gelmesini bekleyeceğim. Huawei P6 ile devam şimdilik.

  • Keske konu icerigi de videonun altinda kisaca ozetlenseydi..

  • G2 ye devam

  • Ekranı güzel de olsa,2399 benim gözümde etmeyeceği gibi, tip olarakta bence çok çirkin M8-M9 ile karşılaştırınca çirkin ördek yavrusu.Sony nin sivri köşeli telefonları bile daha şık. Almak isteyen de G3 gibi fiyatı birden ölünce alsın, hiç değilse o zaman değerine düşmüş olur.

    Tabi zevk meselesi bayılan da çıkabilir bu telefona.

  • Moda tasarım olmuş, koy masanın üstünü ve 2.400 wooooooww falan yani,

    ddr3 ram ve adreno 418 hayal kırıklığı olarak duruyor.

    Note 4 (quad dh ekran) ve meizu mx4 pro vb muadilleri de kaliteli ekran kasa ve donanımı uygun fiyata nasıl verebiliyor zarar ettikleri düşünülemez bile heniz G3 quad hd panelle 1.350 TL ye satılıyor.Önemli olan tam donanımı uygun fiyata almak.Bu fiyat çok pahalı.

  • farklılığa bakar mısınız çıkarılabilir batarya takılabilir sd kart

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG nin amiral gemisi olarak nitelendiriliyor G4 ama G flex 2 daha güçlü ve üstün. LG gerçekten çok saçma işler yapmaya başladı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu fiyata bu telefon alınmaz 2000 aşağısında girseydi geçen senenin amiral gemileri karşısında avantajı olurdu ama bu fiyata bu seneki rakipleriyle başa çıkması zor ayrıca güç tasarufu koymuyorum rakiplerimden daha iyi bir bataryam var diyorda bence şarj süresi rakiplerinden daha aşağıda gözüküyor test sonuçlarında işin özü bu fiyata samsung galaxy s6 veya htc one m9 alınır daha iyi hatta g flex 2 alın g4ten daha iyi

  • dün mediamarkt inceledim cihazı iphone 6 kullanıcısıyım bu arada
    ilk olarak kalite algısı güzel
    ekran kavisi pek farkedilmiyor çok az bir kavis var kullanımda fazla fark etmiyor.
    arayüz hızlı çalışıyor ve renkler gayet güzel görünüyor
    ön kameraya gelecek olursak detay ve derinlik olarak iphone 6 ile pek kalite farkı yok ama renk paleti olarak
    iki görüntü arasında bariz fark var iphone 6 daha soluk biraz.lg muhtemelen ön kameraya kontrast ve renk doygunluğu ayarları ile görüntüyü daha renkli ve canlı göstermeyi başarmış.
    ama dediğim gibi pek bir kalite farkı yok renk dışında.
    arka kamera olarak lg g4 iphone 6 dan daha iyi çok ekstrem bir fark yok ama daha iyi mesut beyin yorumuna katılmıyorum zira test ettim yan yana iki cihazı tutun sizde fark edersiniz.
    zoom yapılınca lg g4 farkını ortaya koyuyor ve bu konumda daha net görüntüler sunuyor.
    onun dışında cihaz gayet güzel tek sorun deri arka kapaklı değildi cihaz antrasit plastik olan kapaktan vardı test ürününde o kapak telefonu ucuz gösteriyor.Deri kapak almanız daha mantıklı olacaktır.
  • ERDİ BEY öncelikle incelemeniz bi tarafa çok çok geçmiş olsun bel fıtığın dan muzdariptim bir hafta öncede bende ameliyat oldum umarım sizde MİKRODİSKEKTOMİ yöntemiyle ameliyat olmuşunuzdur teşbihte hata olmaz eşşek ten düşenin halini eşşekten düşen anlarmış şöyle bir yorumlara baktım da adınıza bir geçmiş olsun diyen göremedim.Ben tekrar tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletir çaşılma hayatınız da sağlığına dikkat etmenizi ve başarı diliyorum.

  • Çok Geçmiş Olsun ERDİ Hocam, Herşeyin Başı Sağlık...

  • İşin gerçeği LG her zaman daha çok sempatik gelmiştir bana ancak her marka için söylüyorum önceki nesil telefonların yapamadığı ne var ya nasıl bir çılgınlık bu. Telefon fiyatları aldı başını gitti Samsung, I Phone, LG, Sonyi HTC al birini vur ötekine. Amiral gemi diye 2000 TL den aşağı telefon çıkmaz oldu. Çok amiral istiyorsanız alın 1300 TL civarında (ki yine pahalı bence) geçen sene çıkan amiral gemilerden kullanın he parası olan alır orası ayrı demeninde bir alemi yok bu kadar para vermek bence çok saçma ve yanlış.

  • LG G4 ile S6 arasındaki kamera farkını anlayamabileceğiniz tek mekan; mesela bir alışveriş merkezi içrisinde bir mağaza, veyahut sinema, spor salonlar yani tamemn elektrik ışıklandırması alan mekanlar. Ve ciddi farkı olduğuna emin olabilirsiniz. Sırf merakımdan Konya'dan Alışveriş Merkezinin içerisinde bulunan LG Mağzasında Z3 Compact ile aynı açıdan arka arkaya foto çektim ve fark inanılmaz boyuttaydı. Ama S6 kullanan biri olmadığından ikisini canlı olarak deneyemedim. Şimdi ben büyük ekran teelfon alacağım ve güncel cihazlara baktığımda fiyatı en uygun sanırım LG G4. 2 gün önce Apple'ın yaptığı zamlardan sonra kimse kusura bakmasın geliri iyi biri olarak bana bile ağır geldi. Artık iPhone çözümünü yurtdışından arayacağım :)
    Ayrıca ben açıkcası şahsi verilerimi vede fotoğraflarımı telefon hafızasına asla kaydetmem. Hem güvenlik hemde kapasite olarak SD karta mecburum ve S6'yı daha bu noktada eledim. Ayrıca çıkarılabilir batarya olmasının avantajlarını hep seyahatlerimde yaşadım. Harici bir batarya şar standı ve ekstra orjinal bir batarya Note 4 kullanırken çok işimi görüyordu. Velhasıl S6 sanki biraz daha sakin soft telefon kullanıcıları için çıkmış bir cihaz gibi geliyor. S6'nın performansına gelince; ne zaman AutoCad gibi programlar çıkmaya başladı o zaman o donanıma para veririm. Arkadaş o kadar performans canavarı ama rehber açılışı olsun uygulama oyun çalıştırma Snapdragon 808 ile saliseler farkedecekse aman Sd kart ve çıkarılabilir batarya bana daha sıcak geliyor.
  • Konuyu takip etmek için bir mesajım bulunsun..
    Ön sipariş veren var mı herhangi bir yerden? Ön satış değilde mağazasına gelince bi inceleyip sonra tam karar vermeyi düşünüyorum..
  • TeNNiSeR kullanıcısına yanıt
    Hocam satışını bekleme tüm LG mağazalarında mevcut. Gidip bir kurcala derim. @TeNNiSeR

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • samonite S kullanıcısına yanıt
    Mağazalarda olduğundan bir haberdim, daha doğrusu 23'nde gelecekmiş mi ney diye okumuştum, işlerde yoğun hafta sonu o zaman bi kurcalayım.. Eyvallah..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.