Şimdi Ara

Logitech G29 (PS5, PS4, PS3, PC) / G920 (Xbox Series X-S, Xbox One, PC) - Ana Konu (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
77
Favori
163.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba g920 direksiyonum var gecen gun f1 2018 oynamaya calistim ama direksiyon devamli hata veriyor donusu sert yaptigimda kendi kendine saga sola donup isigi yanip sonuyor islem gormuyor sorunuma yardimci olan olursa sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aher23

    Bu mesaj silindi.
    Geçmiş olsun. 2 senedir kullandığım g29'da dahi böyle bir boşluk yok, zaten video'da direksiyonun sol tarafındaki deri ile metal arasında açıklık var. O açıklığında olmaması gerekiyor.
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Aşağıda fotoğrafları bulunan driving force var elimde. Hiç kullanmadım. Nasıl kullanıldığını da bilmiyorum açıkçası:) Bir yakınım vermiş evi taşırken benim ufaklığa. Satmak istiyorum fakat piyasasını bilmediğim için sizlere sorma ihtiyacı hissettim. PS2 ve PC’de kullanıldığı vs yazıyor üzerinde.
    Logitech G29 (PS5, PS4, PS3, PC) / G920 (Xbox Series X-S, Xbox One, PC) - Ana Konu

    Desteğiniz için teşekkürler şimdiden.



    Logitech G29 (PS5, PS4, PS3, PC) / G920 (Xbox Series X-S, Xbox One, PC) - Ana Konu
    Logitech G29 (PS5, PS4, PS3, PC) / G920 (Xbox Series X-S, Xbox One, PC) - Ana Konu
    Logitech G29 (PS5, PS4, PS3, PC) / G920 (Xbox Series X-S, Xbox One, PC) - Ana Konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Yeni Windows yüklemesinden sonra logitech gaming software yükledim ancak sertlik ayarını yaptığımız ekranda sadece hassasiyet seçeneği çıkıyor. Bu durumla karşılanan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barritus


    G920 Xbox ve Pc uyumlu
    Kutulu, faturalı, vites ile birlikte 1650₺ pazarlıksız.
    Yer İstanbul
    Beylikdüzü
    Bu g25 mı oluyor ? G27 mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G920 bu.
  • Logitech G29 (PS5, PS4, PS3, PC) / G920 (Xbox Series X-S, Xbox One, PC) - Ana Konu

    1 aydan fazladır kullanıyorum buraya yazmayı bile unutmuşum keyiften gerçekten harika bir ürün. kullanmadığım zaman vidaları gevşetip sağa çekiyorum. sürekli ortada kalmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

    bari diğerlerinin fiyatı düşse de alabilsek..

    borsa gibi anasını satim 2010 yılında 150 liraya satılan direksiyon bugün 500 lira
    keşke şaka olsa 2015 yılında 500 lira olduğunda pahalı diyormuşuz şu direksiyona

    yıl 2019 fiyata bakarmısınız

    bir 5 yıl sonra herhalde 20 bin falan olur türk parasının değeri kalmadı

    Logitech G29 (PS5, PS4, PS3, PC) / G920 (Xbox Series X-S, Xbox One, PC) - Ana Konu
  • rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    alanın aklından şüphe duyarım bu sete o para verilmez. bu tarz ekonomik durumlarda en güzel yöntem sabredip satın alma yapmamaktır. dar boğazlı sistem kullanmama rağmen inatla cpu almıyorum maddi anlamda sıkıntımda yok çünkü bu fiyatların saçma olduğunun farkındayım, herkese de tavsiye ederim.
  • arkadaşlar ürünü almayı düşünüyorum ayar felan yapmayı bilmem kullanımı kolaymı
  • Yanlış hatırlamıyorsam 2017 Eylül ayında internet mağazasindan TR Garantili sıfır G29u 1100 TL'e, Shifteri ise Vatan computerden 210 TL'e almıştım.. Şuan sadece G29'a 2500 lira falan isteniyor bazı yerlerde. Bırakin 2000 lirayi benim gözümde Yıllardır kullanan biri olarak söylüyorum G29 da G920de 1000 lirayi bile haketmiyor.. Zorlamaya asla gelmeyen bir Oyuncaktan başka bişey değil.. Ciddi manada hakkını vererek kullanmak isterseniz Malzeme kalitesi ve dayanıksızligi resmen perişan eder, elinizde kalır.. Benim gibi sadece Etsde tır sürerim diyenler için Şahane bir üründür ama ben alayım Online Yarışlara gireyim İracingde Assettoda süre kasayım ciddi şekilde milletle kapışayim derseniz elinizde parçalanır.. İç dişli sistemiyle direksiyonun temas bölümü en azından alüminyum olması gerekirken Bildiğiniz dandik aşinan Plastiktir, ciddi kullanımda hızlıca aşınıp direksiyonu çöpe çevirir.. Yine söylüyorum, benim gibi Ets oyuncusu için süper bir direksiyondur ama az biraz uzun süre güç kullanarak kullanirsaniz ya bozulur yada dişlisi aşınıp kalibrasyon tutmaz ve daha kötüsü kullanılmaz hale gelir.. Pedallar konusunda rahat olun çok sağlamlar bişey olmaz kolay kolay ama aynı şeyi direksiyon için asla söyleyemem..

    Heves edip paraya kıyıp direksiyon seti alacaksınız en aşağı Thrustmaster T300RS alacaksınız adam akıllı keyfinize bakacaksınız..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 21 Eylül 2019; 23:33:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sedat.

    Yanlış hatırlamıyorsam 2017 Eylül ayında internet mağazasindan TR Garantili sıfır G29u 1100 TL'e, Shifteri ise Vatan computerden 210 TL'e almıştım.. Şuan sadece G29'a 2500 lira falan isteniyor bazı yerlerde. Bırakin 2000 lirayi benim gözümde Yıllardır kullanan biri olarak söylüyorum G29 da G920de 1000 lirayi bile haketmiyor.. Zorlamaya asla gelmeyen bir Oyuncaktan başka bişey değil.. Ciddi manada hakkını vererek kullanmak isterseniz Malzeme kalitesi ve dayanıksızligi resmen perişan eder, elinizde kalır.. Benim gibi sadece Etsde tır sürerim diyenler için Şahane bir üründür ama ben alayım Online Yarışlara gireyim İracingde Assettoda süre kasayım ciddi şekilde milletle kapışayim derseniz elinizde parçalanır.. İç dişli sistemiyle direksiyonun temas bölümü en azından alüminyum olması gerekirken Bildiğiniz dandik aşinan Plastiktir, ciddi kullanımda hızlıca aşınıp direksiyonu çöpe çevirir.. Yine söylüyorum, benim gibi Ets oyuncusu için süper bir direksiyondur ama az biraz uzun süre güç kullanarak kullanirsaniz ya bozulur yada dişlisi aşınıp kalibrasyon tutmaz ve daha kötüsü kullanılmaz hale gelir.. Pedallar konusunda rahat olun çok sağlamlar bişey olmaz kolay kolay ama aynı şeyi direksiyon için asla söyleyemem..

    Heves edip paraya kıyıp direksiyon seti alacaksınız en aşağı Thrustmaster T300RS alacaksınız adam akıllı keyfinize bakacaksınız..
    hocam şuan vites + g29 2000 tlye geliyor bu kadar paraya cidden değeyecek keyfi veriyormu ben gerçek araç kullanan bi insanım sararmı beni bu ya bi an heves ettim alanlara bakıyorum hep satıyor 3-5 kere kullanıp sence sararmı hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YigitErkin20

    hocam şuan vites + g29 2000 tlye geliyor bu kadar paraya cidden değeyecek keyfi veriyormu ben gerçek araç kullanan bi insanım sararmı beni bu ya bi an heves ettim alanlara bakıyorum hep satıyor 3-5 kere kullanıp sence sararmı hocam

    Alıntıları Göster
    O alipta 3 5 kullanımdan sonra satanlarin yarisi Leşitech G29larin ASLA 2000 2500 lira etmeyeceğini anlayip elden çikarmaya çalişanlar, yarisida bi anlik hevesle alip 3-5 kullanımdan sonra bide stand almayinca ha bire sök tak sök tak sök tak yapip uğraşilmaz bu diyip satanlar.. Biraz daha düzgün kullanım için Stand şart..

    En alınasi giriş seviyesi diye kabul edilen T300RS'ler Pro pedaliyla 4000 5000 olunca, Leşitech çöpüde kendini olabildiğince pahali satmak için uğraşiyor.. Bugun Thrustmaster yetkilisi çikip "Türkiyede T300RS'leri 2000 liradan satiyorum hadi göreyim şimdi kalibinizi" dese ANINDA G29lar 1000-1250 lira... Bu ürünleri satanlarda biliyo ürünlerinin asla 2500 lira etmeyeceğini ama insanlar Thrustmaster T300RS alamayinda direksiyon heveslisi insanlari hem kendine çekmek hemde ceplerindeki parayi boşaltmak için 2000 2500 liradan G29 satiliyo..

    Seni sarar sarmaz ona ben bişiy diyemem.. Eğer G29'u veya G920'i alirim, HER TÜRLÜ online yariş turnuvaya girerim süre kasarim sert kullanirim hakkını vererek kullanirim dersen Logitechg G29'u almayi bile düşünme.. Yukaridaki dediğim gibi Direksiyonu alma amacin ETS'de tir sürmekse, Yani genel anlamda narin ve sakin bi kullanim için almayi istiyosan işini görebilir ama Dediğim gibi öyle zorlamaya güç kullanmaya gelmez elinde dağilir gider.. Örneklerini youtubeda videolarda 3546835453114 örnekle görebilirsin.. Kiminde direksiyon ayriliyo, kiminde iç motordaki dişliler eriyo çünkü PLASTİK, kimisinde motorun içindeki kalibrasyon dengeleyici PLASTİK kırılıyo, Kimisinin devre kartindan ariza veriyo v.b.v.b.v.b, Kısaca zorlamaya asla gelmeyen bi direksiyon.. Direksiyonu ne için almak istediğini iyi düşün.. Zamaninda yine bu ürünü eleştirdiğimde 3 kuruşluk ürüne 3000 lira verenler yani malının kölesi olan çocuklarca eleştirilmiştim ama Leşitech hakkında düşüncelerim her zaman nettir.. ASLA hiç bi ürünü satildiği fiyati haketmiyo..

    Sana tavsiyem Eğer ki Sürekli oynadiğin bir oyun varsa yani Sürekli sürekli sürekli şekilde oynadiğin ve Sürekli şekilde oynamayi düşündüğün mesela ETS olabilir, narin kullanacaksan çok zorlamayacaksan titreşimi çok düşükte kullanacaksan O zaman al kullan.. Ama ben haftada 3 5 yariş yaparim, hakkını vererek kullanmaya çalişirim, saatlerce zorlu mücadeleci yarişlarda stres atarim dersen yazik edersin parana alma, çünkü kısa vadede çöp olur.. Kalibrasyon bozukluğundan içini açtirip parça değiştirmekten sistemi dikiş tutmadiği için bırak TR'de Dünyada bi çok insan pişman, kanıt isteyende Youtubeda seçip beğensin izlesin 3543542 video arasindan..

    Bunu çok ciddi şekilde düşünüyosan yani ciddi şekilde yarişlara katilmayi ciddi şekilde online yarişlarda çarpişan araba gibi sağa sola vurmayi değil Gerçekten Hakkıyla yarişmayi ve iyi süreler iyi sürüşler sergilemek istiyosan EN azindan T300RS alacaksin keyfine bakacaksin.. Sifirina bütçen yoksa ikinci el temizlerine bakacaksin.. Onada sen karar vereceksin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 22 Eylül 2019; 14:25:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sedat.

    O alipta 3 5 kullanımdan sonra satanlarin yarisi Leşitech G29larin ASLA 2000 2500 lira etmeyeceğini anlayip elden çikarmaya çalişanlar, yarisida bi anlik hevesle alip 3-5 kullanımdan sonra bide stand almayinca ha bire sök tak sök tak sök tak yapip uğraşilmaz bu diyip satanlar.. Biraz daha düzgün kullanım için Stand şart..

    En alınasi giriş seviyesi diye kabul edilen T300RS'ler Pro pedaliyla 4000 5000 olunca, Leşitech çöpüde kendini olabildiğince pahali satmak için uğraşiyor.. Bugun Thrustmaster yetkilisi çikip "Türkiyede T300RS'leri 2000 liradan satiyorum hadi göreyim şimdi kalibinizi" dese ANINDA G29lar 1000-1250 lira... Bu ürünleri satanlarda biliyo ürünlerinin asla 2500 lira etmeyeceğini ama insanlar Thrustmaster T300RS alamayinda direksiyon heveslisi insanlari hem kendine çekmek hemde ceplerindeki parayi boşaltmak için 2000 2500 liradan G29 satiliyo..

    Seni sarar sarmaz ona ben bişiy diyemem.. Eğer G29'u veya G920'i alirim, HER TÜRLÜ online yariş turnuvaya girerim süre kasarim sert kullanirim hakkını vererek kullanirim dersen Logitechg G29'u almayi bile düşünme.. Yukaridaki dediğim gibi Direksiyonu alma amacin ETS'de tir sürmekse, Yani genel anlamda narin ve sakin bi kullanim için almayi istiyosan işini görebilir ama Dediğim gibi öyle zorlamaya güç kullanmaya gelmez elinde dağilir gider.. Örneklerini youtubeda videolarda 3546835453114 örnekle görebilirsin.. Kiminde direksiyon ayriliyo, kiminde iç motordaki dişliler eriyo çünkü PLASTİK, kimisinde motorun içindeki kalibrasyon dengeleyici PLASTİK kırılıyo, Kimisinin devre kartindan ariza veriyo v.b.v.b.v.b, Kısaca zorlamaya asla gelmeyen bi direksiyon.. Direksiyonu ne için almak istediğini iyi düşün.. Zamaninda yine bu ürünü eleştirdiğimde 3 kuruşluk ürüne 3000 lira verenler yani malının kölesi olan çocuklarca eleştirilmiştim ama Leşitech hakkında düşüncelerim her zaman nettir.. ASLA hiç bi ürünü satildiği fiyati haketmiyo..

    Sana tavsiyem Eğer ki Sürekli oynadiğin bir oyun varsa yani Sürekli sürekli sürekli şekilde oynadiğin ve Sürekli şekilde oynamayi düşündüğün mesela ETS olabilir, narin kullanacaksan çok zorlamayacaksan titreşimi çok düşükte kullanacaksan O zaman al kullan.. Ama ben haftada 3 5 yariş yaparim, hakkını vererek kullanmaya çalişirim, saatlerce zorlu mücadeleci yarişlarda stres atarim dersen yazik edersin parana alma, çünkü kısa vadede çöp olur.. Kalibrasyon bozukluğundan içini açtirip parça değiştirmekten sistemi dikiş tutmadiği için bırak TR'de Dünyada bi çok insan pişman, kanıt isteyende Youtubeda seçip beğensin izlesin 3543542 video arasindan..

    Bunu çok ciddi şekilde düşünüyosan yani ciddi şekilde yarişlara katilmayi ciddi şekilde online yarişlarda çarpişan araba gibi sağa sola vurmayi değil Gerçekten Hakkıyla yarişmayi ve iyi süreler iyi sürüşler sergilemek istiyosan EN azindan T300RS alacaksin keyfine bakacaksin.. Sifirina bütçen yoksa ikinci el temizlerine bakacaksin.. Onada sen karar vereceksin.

    Alıntıları Göster
    hocam ben acemiyim baya bi hevesle alıcam keyfinide bilmiyorum keyifli oluyormu g27 var ikinci el 1000 tlye ne dersin
  • 10 gün önce jelatini bile halen üzerinde duran sıfır ayarında G29 u 1000 liraya verdim sırf vitesi var diye G27 ye bence o para verilmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aher23

    10 gün önce jelatini bile halen üzerinde duran sıfır ayarında G29 u 1000 liraya verdim sırf vitesi var diye G27 ye bence o para verilmez.
    1000 liraya kimse satmıyor hocam g29 ucuz gitmiş bana satsaydınız keşke
  • Herkes ederinin üzerinde satıyor. Alacak olursanız seri numarasının ilk 4 hanesine bakın üretim tarihi belli olur.
  • skyhealth S kullanıcısına yanıt
    Umarım sorunu çözmüşsünüzdür bende aynı sorunla karşı karşıyayım şu an

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kralexx42 kullanıcısına yanıt
    Adaptörü standın altına sabitlemiştim. Adaptöre giren güç kablosu yerinden çıkmış. Kabloları iyice kontrol edin gerekirse söküp takın sıkıntı aynıdır diye tahmin ediyorum. Direksiyonun güç kablosunu çıkartıp denedim aynı şekilde ışık yanıp sönüyor. Direksiyonun tuşları çalışıyor ama sağ sola çevirme işe yaramıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • skyhealth S kullanıcısına yanıt
    Yiteşekkür ederim aynı şekilde aynı sorun 😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.