Şimdi Ara

Eragon (2006) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
7.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • filmi izledim ama yüzüklerin efendisinden aldığım zevkin milyonda birini bir fantastik kurgu sever olarak alamadım. lotr ile kıyaslarsak 10/3 veririm fantastik bir film olarak 10/7 eder.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: disast3r



    kitabı damı var?ilk defa duyuyorum.adı eragon mu yoksa farklı bi ismi varmı?hemen alıp okumalıyım



    var seri hemde eragon eldest empire
  • oyununun çok güzel olduğunu duymuştum
  • ejderhalar filan..ateş krallığı diye bir film vardı ona mı benziyo??
  • 1.si niye hortlattınız topic'i anlamış değilim
    2.si bi kaç filmden toplama bi yapıt.

    Bir tutam LoTR
    Bir tatlı kaşığı da Dungeon&Dragoons
  • kiaplarını okumuş biri olarak şunu söyliyim bir kitap filmi olarak GERÇEKTEN İĞRENÇ kitapla uzaktan yakından alakası yok bu güne kadar yapılmış en kötü kitap uyarlaması o kadar saçma sapan olmuş ki tamam kitabıda yüzüklerin efendisi kadar güzel değil ama baya zevkliydi severek okumuştum ama film
  • filmde hiç bi sahne mavi ekranda çekilmemiş yani sondaki sawaş sahnesindeki insanların hepsi gerçek bu da filmde görselliği düşürmüş
  • film harika olmuş olayın başı anlatıldıgı için pek şavaş yoktu devamı gelirse bayağı iyi olur gibime geliyor
    1 ilk filmde kızla yakınlaşamadı
    2 kralla karşılasamadı kralında ejderhası var
    3 eski süvari öldü başka birileri hada olmalı saklanmış
  • filmi izledim ve bişeyler yapılmaya çalışılmış gibi görünüyordu.ama yönetmenin biraz kötü oluğunu düşündüm bazı bahneler çok acemice çekilmiş.bazı yerlerdede kendimle çeliştim filmin kalitesi hakkında.film sinemada izlenmez ama vcd si alınıp vakit geçirilebilinir:)
  • çocuk ejderhaya ilk kez biniyo ejderha kendi kendine dönüp duruyo.Sanki çocuk çok usta bir biniciymişte.Bi dur önce bir ısınsın sonra hareketlen.
    2.si filmi sonuna kadar seyret.Tam film bitecekken kral çıksın ekrana tip tip baksın ve film bitsin.Ne yani devamı var anladık da bu kadar aptalca bir devam edicek görüntüsü izlememiştim.
    3,2/5
  • İzlemek lazım aslında böyle filmler herzaman ilgimi çekmiştir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kujeste

    eragon ile ilgili bilimkurgu ve fantezi kulübümüzün forumuna yazdığım eleştiriyi aynen kopyalayım buraya :

    foruma pek yazmıyorum bişiler ama insanlık borcumu ödemek için yazmalıyım şimdi.krismısta noel babanın kucağına oturup eragon u oynatan her sinemanın kapısına bir adam dikip insanları gitmemeye ikna etmeyi dilerdim. uzun zamandır filmleri kötülemek için hostel i kullanıyordum ama artık bir filmi kötülemek için oha eragon kadar kötüydü neredeyse diyeceğim.
    illa izlemek isteyenler varsa diye filmle alakalı bişi anlatmayacağım.kitabını okumayan üzülenler için okuyup gidenlerin daha büyük hırs yaptığını duydum. izlemek isteyenler en sevmedikleri arkadaşlarına "abi eragonun vcd sini alsana süper filmmiş " diye haras yapsın ve ondan ödünç alsın.en azından hostelde "gore" sahneleri en azından gerçekçi ve iyiydi, ne bilim dünyalar savaşı da kötüydü ama insanı geren yerleri vardı. doom da kötüydü bence ama en azından o son fps sahne vardı. bunda ben bişi bulamadım. hayatında hiç tarım işi yapmamış gibi gözüken bi çiftçi cocuk var , malkoviç in oynadığı toplamda 3 dakika görünen bir kıral var, prince of percia two thrones hali bir eleman daha var, arwen e benzesin diye koyulmuş ama kulağı insan kulağı olan bir elf var (reviewlerde okudum dwarflar varmış, boyları normal olduğundan anlamadım ben) "hey biri uçmaktan mı söz etti" diyen bir ejderha var .var oğlu var . abi film bitince casting yazarken avril lavigne çalıyor insanın içinde bişi kaldıysa da gidiyor zaten. tam 14-17 yaş arası denyo kitle için "fantasy for dummies" filmi


    ehuheu
    nasıl ya




  • arkadaşlar eragonu okumuş olan birisi olarak filmin rezalet olduğunu söyleyebilirim.kitap ile film arasında en ufak bi benzerlik yok.filmde saçma sapan şeyler var.senaryoyu kafalarına göre değiştirmişler.saphiranın tasarımı yanlış olmuş.kanatları güvercin kanadı gibi tüylü tüylü değil bi defa.sonra derisi de tüylü değil pullu olması lazım.gözlerinin safir renkte olması lazım.brom öldüğünde eragonun yanında aryanın değil murhtagın lazım.filmin sonunda eragon ve aryanın beraber ellesmeraya gitmeleri lazım fakat bunlar ayrılıyor. olması ra'zac lar filmde öldürülüyor fakat kitapta onlar ölmüyor. bunun gibi bir sürü saçmalıklar var.adam gibi yapsalar şaheser çıkacak ortaya.serinin 3. kitabı da okudum.en iyi fantastik seri bu miras serisidir bana göre
  • double kill...
  • Açıkçası doğrudan çocuk filmi gibi geldi.
  • Ben pek beğenmemiştim.
  • Devamını niye çekmediler yahu bunun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mewluth

    Devamını niye çekmediler yahu bunun?

    Serinin Kitaplari var ama yapmadilar gitti. Ilk film cok iyiydi ve bitisinde devami gelecegi belliydi ama devamini cekmediler bir turlu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende beğenmemiştim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.