Şimdi Ara

Karşınızda Apple A8 yongasetli yeni iPod Touch (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Akıllı telefonunuz varsa almayın ama para bolsa alınır ben telepon kullanmadığım için alcam harika bişe tasarımı a8 artık süper

  • Ses konusunda herhangi bir iddiası artısı olmayan bir cihazı, telefonundan tek fark olarak telefon özelliğini çıkararak satışa sürmenin mantığı nedir Apple? Neden alalım bunu, biri bana bir sebep söylesin?(mantıklı olsun lütfen.)

  • Saçma. Apple neden ısrar ediyo anlamadım. Önemli bi marka eyvallah ama telefonun yanında bunu kimse taşımıyo be elmacım.

  • Ipod touch: telefon özelliği olmayan iphone

  • Bunun ses kalitesini hiç bir cihazda göremedim.

  • 2000+ para verip iphone alamayanlar için güzel bir seçenek .

    Onun dışında ne getirisi var tartışılır .
  • Kullanıcı kitlesi çok sınırlı ancak benim gibi akıllı telefon taşımak istemeyen, onun yerine telefon özelliği olmayan bir cihaz isteyenler için biçilmiş kaftan.

    Pek telefon görüşmesine ihtiyacım olmaz, hatta aylardır SIM kartım bozuk ama neredeyse eksikliğini hissetmiyorum :). Akılsız telefonumu buna rağmen müzik, podcast dinlemek, rehbere göz atmak ve el fenerini kullanmak için yanımda taşıyorum. Böyle bir cihazım olsa telefon özelliğine pek ihtiyaç duymadığım için sorun yaşamam. Gerekirse iPod'la birlikte akılsız telefon taşıyabilirim.

    Yorumumun sonunda vereceğim videoda dendiği gibi acil bir durumda akıllı telefonlar en fazla 1-2 gün çalışabilirken akılsız telefonu modeline göre haftalarca kullanma olasılığınız var. Akıllı telefonlar her ne kadar işlevsel de olsa ekstrem durumlarda sizi yarı yolda bırakacaktır. Ben bir anda çok önemli bir iletişim cihazını kaybetmek istemem. Gerçi bir afet durumunda Türkiye'de mobil şebeke muhtemelen çökeceği için pek önemi yok ama ne olur ne olmaz .

    699 TL'ye son sürüm iOS'ta akıcı deneyim sunacak başka cihaz yok. Bununla da Apple Store'dan ve iTunes'tan olabildiğince faydalanabiliyorsunuz.

    Benim için gayet önemli bir madde, Akıllı telefonlar günümüzde kullandığımız birçok ürünü bir araya getiriyor (Kamera, TV, Ses ve Video Oynatıcı, Çalar Saat, Modem, Not Defteri, PC vs.) ancak örnek verdiğim işlevler çoğu kullanıcı için yeterli olduğu halde bu ürünlerden birini olabildiğince iyi seviyede kullanmak isteyen birini tatmin etmez (Kamerası DSLR kalitesinde değildir, Ekranı TV'ye göre küçüktür, Ses Kalitesi yeterli değildir, Bir PC'de ürettiğiniz neredeyse hiçbir şeyi üretemezsiniz vs.). O yüzden örneğin profesyonel bir fotoğrafçının taşıdığı ekipmanları düşündüğümüzde bir iPod + Akılsız telefonun ağırlığı ne kadar fark yaratabilir ki? Ya da yanında dizüstü taşıyan birinin. Örnekler çoğaltılabilir.

    Bu diyeceğim ekstra ama yeni iPhone çıkınca "elimdeki cihaz eskidi" sendromuna girenler de bu cihazla dertlerinden kurtulabilirler. iPod'lar her yıl yenilenmiyor çünkü.

    Tüm maddeleri birleştirdiğimde benim kullanım senaryoma göre bu cihazı almak daha mantıklı.

    Ses kalitesi konusunda denemediğim için birşey diyemem ama şu an kullandığım ekipmanlar bile beni tatmin ediyorsa sorun yaşamam diye tahmin ediyorum.

    Bu video tamamen bahsettiğim konuyla alakalı. Mutlaka izleyin .
    http://teknoseyir.com/akilsiz-bir-telefonla-akilli-bir-hayat-yasanir-mi

    Edit: Yorumum haberden uzun olmuş .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 16 Temmuz 2015; 4:42:10 >




  • Powerofdreams kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan pek fazla cihaz denememişsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Powerofdreams

    Bunun ses kalitesini hiç bir cihazda göremedim.


    çok marka denemediğiniz için olabilir bende ipod nano sahibiyim ama çok iyi denemez

  • Fm radyo olacak mı acaba. Hiç biryerde buna ilişkin bilgi bulamadım.

  • cidden fiyatı etkileyecek düzeyde mi bilmiyorum ama telefon özelliği olmadığı için bandrol veya vergi almıyorlar?
    Şarjı kaç gün gider, eğer uzun gidiyorsa alınabilir.

  • Egehanß kullanıcısına yanıt
    Doğrudur.Denediğim cihazlar içinde en iyisi diyebilirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ounomaus kullanıcısına yanıt
    Bende bir ara ipod shuffle kullanmıştım.Ses kalitesi kötüydü.Ses şiddeti azdı.iPod nanoyu bilmiyorum ama iPod Touch 4g kullanmıştım kendini kulaklığı ile.Ses kaltesi ve yüksekliği beni tatmin etmişti.Eminim bu da öyledir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıllı telefon kullanan biri neden ıpod touch alsın ki. Iphone kullananları söylemiyorum bile

  • Powerofdreams kullanıcısına yanıt
    bir arkadaşımda cowon marka müzik çalar vardı gerçekten açık ara belli ediyordu birde kendi kulaklıkları apple zaten orta seviye denebilecek kadar iyi headset kulaklıkla test etmek daha iyi biz onları beats audio studio ile denedik gerçekten anlaşılıyor gerçekten yüksek kalite farkı belli oluyor madem böyle bir şey düşünüyorsunuz bir bakın onlarada
  • beğemeyenleri anlayamıyorum gerçekten. tamam fiyatlar pek uygun değil ama iphone kıvamında hem de daha ucuzu bence çok kullanışlı bir cihaz. 4. nesilden 6.nesile geçmeyi bekliyordum ve sonunda geldi.

  • Walla ben bekliyorum note 5 bunun 32 gblik modeli ve yeni pc donanim bastan asagi degisecek zamani geldi en azindan plani elimde butun.platformlar.olacak sekilde yaptim avantajini gorecezzz

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Curimo

    Ses konusunda herhangi bir iddiası artısı olmayan bir cihazı, telefonundan tek fark olarak telefon özelliğini çıkararak satışa sürmenin mantığı nedir Apple? Neden alalım bunu, biri bana bir sebep söylesin?(mantıklı olsun lütfen.)

    Iphone almaya parası yetmeyip ios cihaz kullanmak isteyenler icin uygun bir seçenek .biraz külfet olabilir ama bunun yanına şarjı uzun giden bir telefon alırsın yaklaşık 1000 tl ye ios kullanabilirsin ,ha 3G si falan olmicak o sıkıntı tabi daha cok oyun icin kullananlara yarar .en azından bir de diger markaların saçma sapan servisleri ile uğrasacagina düzgün de bir teknik destek alırsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Curimo

    Ses konusunda herhangi bir iddiası artısı olmayan bir cihazı, telefonundan tek fark olarak telefon özelliğini çıkararak satışa sürmenin mantığı nedir Apple? Neden alalım bunu, biri bana bir sebep söylesin?(mantıklı olsun lütfen.)


    Benim gibi, iPhone'a 2700 TL vermek istemeyen biri, 700 TL'ye iPod alabilir ve kalan 2000 TL ilede bir Android telefon alabilir. Mesela ben 1300 TL'ye HTC Desire 820'i tercih ettim. 700 TL'de bende kaldı. Yani 16 GB iPhone fiyatına 1 tane 5 inch telefon, 2 tanede iPod alabilirim :D

    Böylelikle, Adroid'de IOS'da elimin altında olmuş oldu. İki tarafın uygulamalarına, servislerine, hizmetlerine erişebiliyorum. Müzik dinlemeyi ve oyun oynamayı iPod'dan yapıp telefonumun şarjını koruyorum.

    Çok sınırlı, kalıp şekilde bakılıyor olaya. (Her zamanki gibi:)) iPod Touch'ın kullanım alanı oldukça fazla aslında. Ama çoğu insanda çakma iPhone gibi bir cihaza dikkatlerini vermiyorlar. Bu çakma iPhone gibi olan cihazla dolaşıp itibarlarını zedelemek istemiyorlar. "Para yetmemişde bunu almış" izlenimi oluşturmak istemiyorlar.
    Zaten çoğu kullanıcının iPod Touch'ın varlığından haberi bile yok. Alacaklara uyarım olsun, "Aaaa ne bu, yeni iPhone mu?- Neden iki telefon kullanıyorsun?- Telefon değil mi bu yani şimdi? Neden aldın ki o zaman?" gibi sorulara her yerde maruz kalacaksınız.iPod Touch'ın ne olduğunu açıklamak zorunda kalacaksınız.
    Burada, iPhone'a 2700 TL verip sadece Whatsapp kullanan, iPhone 4'ü "4" diye 4G sanan bir kitleden bahsediyoruz. Dediğim gibi sadece itibar meselesi.





  • ipad mini varken gereksiz artık
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.