Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (993. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.224
Cevap
111
Favori
743.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 991992993994995
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DSR mı açmak yoksa AA mı kullanmak daha mantıklı sizce arkadaşlar ?

    GTA V de yaptığım testten gördüğüm kadarıyla 4X MSAA 2K DSR ile aynı görüntü kalitesini veriyor lakin DSR performansa etkisi daha az.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 2 Ekim 2016; 17:21:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maxwell1

    DSR mı açmak yoksa AA mı kullanmak daha mantıklı sizce arkadaşlar ?

    GTA V de yaptığım testten gördüğüm kadarıyla 4X MSAA 2K DSR ile aynı görüntü kalitesini veriyor lakin DSR performansa etkisi daha az.

    DSR daha mantıklı , şahsen DSR ı AA olarak kullanıyorum uzun zamandır , 1080P monitörde sırf bu yüzden bile kalmaya devam edebilirim zira 2K ve üzeri monitörlerde bu tarz bir kullanım alanınız yok.

    Yumuşaklık : %20 olarak ayarlayın default kendi ayarında biraz fazla bulanık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wollowon -- 2 Ekim 2016; 17:28:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Terminator T-800 hocamın dediği gibi olabilirmi ? Msi afterburner ayarlarından sadece gpu kullanımını açınız bence.Tekrardan kontrol ediniz.Hatta bize ss atarsanız da güzel olur.
  • Hayır hocam Power Target değil Direk Power açık sadece.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Hocam Afterburner'da OSD üzerinde işaretlediğiniz güç gpu tarafında doğrudan harcadığı gücü değil power limit/targeti ifade eder yani ayarlı olan power target yüzdesinin ne kadarının kullandığını gösterir.Power değeride eğer %100 ün üzerine ayarlanmışsa( örneğin %120 yada daha fazlası) bu nedenden dolayı osd ekranında %100 üzeri rakamlar görülebilir.Gpu kullanımı en fazla %100 olabiliyor hocam ötesi mümkün değil,%100 üzeri olarak sadece power değeri görülebilir.Eğer %103 gibi rakamlar görüyorsanız bu gpu kullanımını değil power yüzdesini ifade eder.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Ss istiyoruz


  • Yarım saat oynayıp kapatmadan hemen alta aldım değerler bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 2 Ekim 2016; 19:27:17 >
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bayadır konuyu takip ediyorum fakat bir yerden sonra artık kopmalar oldu. Muhtemelen konuşulmuştur aralarda ama, kısa bir soru sormak istiyorum.

    Şu an alınabilecek en az sorun çıkaran/soruna rastlanan, sessiz çalışan, her ne kadar şansla ilgili olsa da buna CW olayı dahil olmak üzere en mantıklı GTX 1080 modeli hangisidir?

    Asus Strix 1080 O8G ve Zotac AMP Extreme arasında kaldım. Asus' ta CW sorunlarına daha çok rastlanırken, Zotac' ın ise baya gibi ağır (yaklaşık 1.4 Kg) ve büyük olduğunu gördüm. Bunun yanında Zotac ın daha serin ve sessiz çalıştığını okudum, yanılmıyorsam. Aklımın bir köşesinde Asus' un daha kaliteli olduğu düşüncesi /önyargısı da kafamı karıştırmıyor değil.

    Teşekkürler.
  • Al PaC kullanıcısına yanıt
    Para sorun olmayacaksa Evga FTW HYBIRD GTX 1080 öneririm hocam normalde 5+1 faz var tüm ekran kartlarında ama ondaki 10+2 ayrıca Sıvı soğutmalı. Yakında TR'ye gelecek. Daha fazlası için aşağıda paylaştığım haber mevcut;

    http://teknoforza.net/evga-ftw-hybird-gtx-1070-ve-1080-modellerini-duyurdu/

    (Reklam olarak algılanmazsa sevinirim)
  • Çoğu insanın kasası uymadığı ya da soğutucunun boruları yetmediği için bir moda oldu radyatörü üste takmak. Dediğinizde sonuna kadar haklısınız. İçerideki hali hazırda sıcak olan hava ile radyatör soğutmak akıllı işi değil. Fanlar içeride emiş yönünde çalışacak ve kasanın önünden temiz ve soğuk havayı çekecek radyatör üzerine. Araç radyatörleri de bu şekilde içteki fan ile aracın önünden temiz ve soğuk hava çeker.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 2 Ekim 2016; 20:09:29 >
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Olmamış bu hocam.Gpu load ın üzerine gelip çift tıklayarak max ı seçmelisiniz ki maximum değerleri görelim
  • Beyler 1080Ti çıkış fiyatı 749$ mı olur?. 980 549$ idi 1080 599$ oldu, 970 329$ idi 1070 379$, titanX 999$ idi pascalX 1199$ oldu. Buradan hareketle 980ti 649$ idi 1080ti 749$ yada 799$ olabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cannonturko -- 2 Ekim 2016; 21:04:01 >
  • arkadaşlar sahibinden üzerinde get ile satış güvenilir mi? adamın biri ekran kartımı get ile açarsam 1500 tl ye alabilirim diye mesaj yazmış. hiç yapmadığım için güvenilir mi değil mi bilmiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rambetiko

    arkadaşlar sahibinden üzerinde get ile satış güvenilir mi? adamın biri ekran kartımı get ile açarsam 1500 tl ye alabilirim diye mesaj yazmış. hiç yapmadığım için güvenilir mi değil mi bilmiyorum

    Get adı üzerinde güvenilir e-ticaret

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece adı öyle. benim korkum ürünü sağlam gönderip adamın iade etmesi nedeniyle arızalı gelme ihtimalidir. veya benzeri durumlar. şimdi nette biraz konulara baktım sıkıntı yaşayanlar olmuş.sorun olduğunda kimse sorumluluk almıyor. en iyisi get ile satmamak

    @canlee89
  • quote:

    Orijinalden alıntı: massacrer

    Çoğu insanın kasası uymadığı ya da soğutucunun boruları yetmediği için bir moda oldu radyatörü üste takmak. Dediğinizde sonuna kadar haklısınız. İçerideki hali hazırda sıcak olan hava ile radyatör soğutmak akıllı işi değil. Fanlar içeride emiş yönünde çalışacak ve kasanın önünden temiz ve soğuk havayı çekecek radyatör üzerine. Araç radyatörleri de bu şekilde içteki fan ile aracın önünden temiz ve soğuk hava çeker.

    Bu durumda CPU için kasanın içinde ki tüm parçaları feda etmiş oluyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    Arkadaşlar ramleri 12 gb'tan 16 gb'a çıkarsam, faydasını görürmüyüm. Misal bu videoda amd 8350 ile benden(amd9590) daha iyi performans alıyor. Hatta tıpatıp aynı ayarları yaptım.Aynı pistte, aynı hava şartlarında, aynı arabayı alarak test yaptım. Sonuç bazı yerlerede 40'lara kadar düşen fps'ler oluyor. Videodaki sisteme baktım 16gb ram var. Acaba ram'e takviye etsem 4gb daha bir katkısını görürmüyüm.Oyunun sistem gereksinimlerine baktım, ultrada 16 gb ram istenmiş. :)



    Önemli olan oyundayken kac gb ram kullandığı eğer sizin ram boyutunu aşıyorsa bu defa harddisk yuklenicektir ozaman fps düşmesi olur ama 12gb ram geçen oyun görmedim şuana kadar
    bazı yeni çikan oyunlar 10gb kadar ram kullanıyor bence sorun başka bişi ile alakalı




  • Doğru max demeyi unutmuşum bir saniye tekrar atıyorum ;

  • Olabilir ama yinede 4gb daha takviye edip, 16 gb yapacam. Şu videoda 8gb ram ile 16 gb ram karşılaştırılması yapılmış.16 GB 4-5 fps daha iyi görünüyor. Zaten işlemciyi de 5 ghz de çalıştıramıyorum, donma yapıyor masaüstünde, belki ramlerdendir.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Gpu load %99 görüldüğü üzere.Terminator T-800 hocamın dediği gibi çıktı.Herhangi bir sıkıntı yok.Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 991992993994995
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.