Şimdi Ara

RESIDENT EVIL 2 REMAKE (ANA KONU) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.654
Cevap
25
Favori
83.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gece oynarken çok güzel bir detaya denk geldim. Pencerenin yanından geçerken bir zombi beni gördü. Pencerenin ortası kırık camlarla dolu. Bu zombi harekete geçti içeri girmeye çalışıyor ama başaramıyor. Durdum izliyorum napıcak diye. Zor da olsa sağ kolu koparak içeri girdi. Bu detay Script mi yoksa Spontane mi oluştu bilmiyorum ama çok hoşuma gitti. Zombilerin animasyonları o kadar doğal ki.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Development dosyasında Chris Redfield'ın modeli bulundu. Epürü hazır olduğuna göre ek paketlerden biri Chris ile alakalı.


    RESIDENT EVIL 2 REMAKE (ANA KONU)
  • Chris ,zaten konuya dahil ve Claire onu arıyor.Onun ek paketlerin birinde olması doğal.Acaba Wesker de olacak mı?Kötü adam da olsa Wesker fanları az değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 29 Ocak 2019; 17:16:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hardcore'da Claire ile başlamıştım, inatla devam ettim ve nihayet bitirdim. Yaklaşık 11 saat sürdü, 21 kere kayıt etmişim, yer yer çileye dönüştü, çok zorladı, yordu. Araştırmaya, detayları öğrenmeye müsaade etmiyor, iki silahı tamamlayamadım, iki tane çantayı alamadım, çok kısıtlı cephane olduğu için bazı yerlere istesem de gidemedim, zaten çoğunlukla kaçmakla meşgulsünüz ve oyunun son birkaç saatini danger seviyesinde geçirdim, resmen kabus gibiydi. Bir tatmin duygusu yaşatıyor fakat oyunun keyfini çıkaramıyorsunuz, zorluk buna izin vermiyor.
    https://i.hizliresim.com/P1lJR8.jpg

    Oyun daha önce de yazmıştım gerçekten birçok yerde değiştirilmiş, bazı yerleri hiç hatırlayamadım. Üstelik ilginç olan kısım Claire A hikayesi orijinal oyundaki Claire A-B hikayesinin karıştırılmış haliydi, iki yerden de sahneler vardı. A'da Kendo gibi es geçilen bir, iki yer dışında Claire B'de tam olarak ne anlatacaklar merak ettim. Herhalde bundan sonra ki oyunları easy'de açarım, artık biraz oyunun tadını çıkarayım.




  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Aynı hissi Celeste'yi bitirdikten sonra bende yaşadım. Tamam aynı tür değil ama inanılmaz zordu. Çok zor oyunları bitirmek yoruyor insanı. Birazcık da Casual oyunlar oynuyum diyorsun. ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsol kulubünde 290 lira diye gördüm instagramda ama emin değilim 2. el olabilir 150-200 lira arasında almayı düşünüyorum ps1 de korka korka oynardım ne günlerdi be demoyu oynadım gerçekten büyük emek var oyunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hardcore ilk deneyim için hiç iyi bir seviye değil. Ben 2 seviyede oynuyorum yine de mermi sıkıntısı bir iki mermi ıskalamaya bile müsade etmiyor. Zaten trophy için yine en kolayda oynamak gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Mermi sıkıntısını oyun gerçekten normal zorlukta bile yaşatıyor. Bence oyunu güzel hale getiriyor bu. Bol mermi ile sıka sıka ilerlemek zevk vereceğini düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Infinite mod tarzında bir şey var mı? Sınırsız mermi vs. Altınca oyunda vardı. Sıka sıka ilerlerdim.
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt

    Normal zorlukta s rank ile bitirince veriyor sonsuz mermi. S rank için de oyunu 3 saat altı bitirmek gerekiyor. Rakunların hepsini alırsan kırılmayan bıçak veriliyor.
  • Leon B'ye başladım da, alt tünelde RE3'den hatırladığımız Brad Vickers'ın posteri varmış. Kendisi aynı yerde orijinal RE2'de de easter egg olarak karşımıza çıkıyordu, hiçbir detayı atlamamış Capcom.
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Ah gençlik yıllarım ah S rank alırdım 1.5 saate bitirirdim oyunu sınırsız roket ile

    Şimdi ise imkansız 50 saatte bitiremem

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Re2yi eskiden oynamamıştım. Re3 Nemesisten itibaren oynamistim tüm serileri. Bu re2deki lab kısmını beğenemedim. Sıktı. Hele ki sarmaşıklı yeşillikli zombiler. Hunter lar ise pompalı ile sık sık ölmüyor arkadaş. Hard mode düşünemiyorum bu oyunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melkor23

    Leon B'ye başladım da, alt tünelde RE3'den hatırladığımız Brad Vickers'ın posteri varmış. Kendisi aynı yerde orijinal RE2'de de easter egg olarak karşımıza çıkıyordu, hiçbir detayı atlamamış Capcom.
    The evil within ile kiyasladigin da aksiyon, oynanis, atmosfer ve envanter cesitliligi bakimindan hangisi daha agir basar? Canli yayinlar da kimi seyretsem hep ayni yer de dolanip duruyorlar.
  • İkisi de Shinji Mikami oyunu olduğu için çok benzer tarafları var, ancak Evil Within 1-2 daha çok RE4 ve sonrasındaki oyunları esas aldığından onlara daha çok benziyor. RE2 remake eski kafa bir oyun, o yapıdan da çok uzaklaşmamaya çalışmış. Aksiyonu çok yüksek değil, daha ağır daha kasvetli ilerliyor. Sorduğun kriterler tercih meselesi biraz, şu şundan daha ağır basar demek zor.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Anladim. Oyunu alacam da yorumunu merak ettim. Tesekkurler.
  • Leon A senaryosuyla bitirdikten sonra NG+ ya geçtim ve Clarie B’ye geçtim. Doğru mu oldu yoksa yine new game ile Clarie seçmem mi gerekiyordu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Gerçek son için doğru tercih olmuş. Claire ile New Game yapınca, Claire karakola giren ilk karakter oluyor, New Game 2nd'da ise ikinci karakter oluyor.
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Bu B senaryolarına baktım. Her şey tamamen aynı gibi. A senaryolarını bitirdim ama nedense B yi oynayalım gelmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.