Şimdi Ara

Xbox One Yurtdışı Live Store'lardan Alışveriş Rehberi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
50
Favori
45.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çalışıyor arkadaşlar Nba Live 18 aldım mis gib 15 dolara. Teşekkürler
  • arjantin mağazasından gift card aliym dedim ödemede hata veriyo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisdragon -- 23 Şubat 2018; 9:18:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barisdragon B kullanıcısına yanıt
    Arjantin de gift kart mı var?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vardı 100 dolarlık zaten tırsarak yaptım en ucuz oyunlar da arjantinde. Yabancı storedan gift kart alınmıyor diyorlar sitelerden almak lazımmış doğru mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barisdragon B kullanıcısına yanıt
    Hiçbir sitede Arjantin gift kod satışı yok.

    https://xbox-store-checker.com/en/xbox-live-cards

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • barisdragon B kullanıcısına yanıt
    Bu Microsoft’un kendi sitesi hocam VPN ile bile alamazsın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    evet eskiden alınıyormuş artık alınmıyormuş plati.ru gibi sitelere de hayatta kredi kartı vermem. Tr de en ucuz olan raiden v ve pes2018 alarak çekiliyorum. Bu arada xbox live daha ucuza almanın yolu var mı? **** de 173 tl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisdragon -- 23 Şubat 2018; 10:49:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barisdragon B kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok. Gold üyeliklerde TR store en ucuz bölgelerden biri hatta.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cepteteb kredi kartı ile Store'dan alışveriş yaparsanız indirim kapsamına giriyor unutmayın. Fakat ne hikmetse Teb'in sistemleri bu alışverişi tanımıyor. Kaç defa arayarak kavga dövüş aldım ben o iadeyi. Hatun arıyor diyor ki siz alışverişi Microsoft Store'dan yapmışsınız biz Windows Store'a indirim yapıyoruz. Ulan diyorum hatun, ikisi aynı şey. Windows Store'un adı değişti Microsoft Store oldu dalga mı geçiyorsun. Israrla hayır efendim aynı şey değil diyor. Açıkla o zaman diyorum Windows Store nedir ? Ya işte oyun moyun alıyorsunuz oradan diyor. Ulan diyorum ben de oyun aldım zaten !!! Peki efendim ilgili birimlere iletiyorum diyip kapatıyor 2-3 gün sonra lanet olsun diye indirim kapsamına alıyorlar alışverişi zorla. Elle yapıyorlar indirimi sistem tanımıyor çünkü. Ekstreye Microsoft Store Dublin olarak geçiyor alışveriş şu kodu sistemlerine bir tanıtamadılar.
  • Ben Far Cry 5'i Arjantin bölgesinden satın almayı düşünüyorum CepteTeb kullanarak. Fakat tasarım değişmiş konuda anlatılandan farklı olarak.

    Mesela Satın al dediğimizde bizden kredi kartı ve adres istiyor. Bilgileri girince ne oluyor direkt satın mı alıyor ne yapıyor ? Yoksa sadece bilgileri mi kaydediyor dilinden anlamıyoruz :/
  • Arkadaşlar işe yaramıyor konunun eskide kalmasına şaşmamalı üzdü...
  • nostaljiye bak eskiden rusyadan alırdık mis gibi
  • Merhabalar

    Kardeşime Amerika’da kullandığım Xbox one konsolunu gönderdim. Bugün de kendi hesabıma buradan Us store dan oyun aldım. Kardeşim de Tr hesabından oyunu indirip oynamış. Bu durumla ilgili bir kaç sorum olacak. Acaba bu ban nedeni olur mu? Tr hesabını silmeli mi? Gold üyeliği hangi hesaptan almalıyız? Us hesabını kullansa Tr’de hesabında oynayan insanlarla oyun oynayabilir mi?

    Cevaplarsanız sevinirim

    İyi günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memo95 kullanıcısına yanıt
    Ban olmaz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hâla işe yarıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde Banlanan bu formun müdavimi bir arkadaş ile tartışmıştık diğer ülke mağazalarından oyun alınıp alınmadığı konusunda. Kendisine alındığını ısrarla söylememe rağmen kendisi alınmadığını iddia etti. Yine alınmadığını iddia eden arkadaşlara buradan bağıra söylüyorum diğer ülke mağazalarından oyun alınıyor. En azından Hong Kong mağazasından. Fifa 18 almıştım şimdi Fifa 19 u ön sipariş olarak satın aldım. Hemde VPN olmadan. Nasıl aldığıma gelirsek Hong Kong Paypal'da bir hesap açtım kredi kartımı oraya ekledim. Xbox Hong Kong Store'den oyunu alırken ödeme seçeneğine bu paypal hesabını tanımladım. Fatura adres kısmı konuda anlatıldığı gibi yaptım. Yapmak isteyen diğer arkadaşlar bu yolu izleyebilir. Benden bu kadar. Ekran görüntülerini ekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dynamic09

    Geçenlerde Banlanan bu formun müdavimi bir arkadaş ile tartışmıştık diğer ülke mağazalarından oyun alınıp alınmadığı konusunda. Kendisine alındığını ısrarla söylememe rağmen kendisi alınmadığını iddia etti. Yine alınmadığını iddia eden arkadaşlara buradan bağıra söylüyorum diğer ülke mağazalarından oyun alınıyor. En azından Hong Kong mağazasından. Fifa 18 almıştım şimdi Fifa 19 u ön sipariş olarak satın aldım. Hemde VPN olmadan. Nasıl aldığıma gelirsek Hong Kong Paypal'da bir hesap açtım kredi kartımı oraya ekledim. Xbox Hong Kong Store'den oyunu alırken ödeme seçeneğine bu paypal hesabını tanımladım. Fatura adres kısmı konuda anlatıldığı gibi yaptım. Yapmak isteyen diğer arkadaşlar bu yolu izleyebilir. Benden bu kadar. Ekran görüntülerini ekliyorum.
    Teşekkürler. Mısır store da da gecicek bir yöntem bulabilsek süper olur. Orda Paypal ile satın alım olmuyor. Tr de 370 tl olan horizon 4 ultimate orda 228tl :/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ZiveR kullanıcısına yanıt
    Konsolun dil ayarlarında ülke değiştirme sekmesinden Arapça yazdığı için hangisinın Mısır olduğunu anlamıyorum yoksa test edeceğim vpn ile.

    Konsol olmadan sadece PC ile vpn ile bile alamıyorsun sistem yemiyor bu arada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Kitsuragi -- 26 Haziran 2018; 7:14:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox için Mısır Store var mı? Ben PC'den baktım bir şey bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.