Şimdi Ara

22' Viewsonic VG2230WM - Aldım ve Çok Beğendim.. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
0
Favori
30.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • wandoga eğer monitör almayı düşünüosan 1 milyar küsür paranda yoksa iyi bir alternatif..yerinde olsam alırdım ki alıcam zaten oyun performansları zaten güzel..film için çok iyi performansı yok oda kalitesiz divxlerde fln baya kötü oluyor sadece..yoksa tatminkar derecede..olmadı alırsın bi dvd player 100 liraya tv de izlersin ..
  • selam arkadaşlar bende dayanamayıp pc dükkanında sattığım bu deli monitörden aldım ve sony 19 lcd den vazgeçip aldım ilk başlarda ekrana alışamadım fakat şuan vazgeçilmez oldu bir kaç resim vermek istedim
    bu monitörü herkese tavsiye ediyorum fiyat performans lcd si denilebilir
     22' Viewsonic VG2230WM - Aldım ve Çok Beğendim..

     22' Viewsonic VG2230WM - Aldım ve Çok Beğendim..

     22' Viewsonic VG2230WM - Aldım ve Çok Beğendim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 31 Aralık 2006; 17:00:20 >




  • ben 19 inç almıştım viewsonic sattım onu şimdi bunu alacağım. açıkçası ben bu kadar da büyük beklemiyordum gerçekten çok güzel bir monitör. ve arkadaşlar herkese viewsonic i öneriyorum bu yada başka bir model.

    bu arada benim lcd almamdaki en büyük neden yazları köye gittiğimde rahat yanımda götürmek di ama bu aletin kutusu nerdeyse crt monitörler kadar

    ama 360 derece dönen ve yukarı aşağı ayarlanan ayak ve tasarımı çok güzel.
  • evet oyunlar için kesinlikle mükemmel performans veriyor ....
  • ben 19 inç olanı ile divx izledim herhangi bir sorunla karşılaşmadım açıkçası yada sorun vardıda ben farketmedim.
  • bıraz once ekranımın sol tarafında (vg2230wm viewsonic) yukardan asagı 1 belkı 2 pıxel kalınlıgında pembe bı cızgı olustu pc ve ekranı kapatıp actım duzelmedı sonra ekranı full beyaz yaptım cızgı yok oldu cok moralım bozuldu nedır ne degıldır bu?
  • bundan bir ay önce kadar viewsonic vx924 vardı onu sattım ws lcd alacağım diye gittip lg l194 aldım 3-4 gündür kullanıyorum ama oyunlarda çözünürlük olayı canımı sıktı monutorun yüksekliği nerdeyse 14 inç lcd gibi sadece geniş o yüzden bunu iade edip normal 19 lcd almayı düşünüyorum, ama burada yazılanları okuyunca ve markanın viewsonic olması ve 22 inç olması beni yine iştaha getirdi acaba diyorum bunu alsam 3-4 gün de bunu testmi etsem yoksa direk 19 normal ekran lcd mi alsam kafam allak bullak oldu
  • Monitör güzel, özellikleri de iyi ama şu kahrolası hoparlörler monitöre monte olmasaydı keşke, çok kaba gösteriyor monitörü, zaten büyük anasını satiyim.
  • valla ben de almicaksam o yüzden almicam hoparlörlü monitörlere alerkjim var keşke olmaysadı... işte o zaman belki de ben de view sonic alabilirdim ..
  • talep var ki yapıyorlar :)
    Ben de begenmiyorum. İnce kenarlı olsun zarif görünsün
  • üretici firmalar profesyonel düşünmüyorlar.neden hoparlörü alta koymuşlar anlamadım.yapın hoparlörsüzz işte.bu arada bende aldım.kesinlikle dvd izlerken harika.ama sadece bilgisayarda kullanıcam diyorsanız düşünmeyin bence.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Darkchild

    valla ben de almicaksam o yüzden almicam hoparlörlü monitörlere alerkjim var keşke olmaysadı... işte o zaman belki de ben de view sonic alabilirdim ..


    Ben de önceleri senin gibi düşünüyorum ama monitörü masaya koyduğumda hiç de kaba görünmedi. Hoparlorü olmayan monitörler çerçeveli ayna gibi duruyor. İnternetteki resimlerinden çok daha iyi görünüyor garanti ediyorum
  • görünüş açısından bence çok daha güzel wiewsonic,daha şık.. resimlere bakıp aldanmamak lazım yakından görüp inceleyin..
  • Bende 1 hafta önce bu güzelliğe kavuştum :) 6 yıldır sadece 17" CRT monitör kullanan biri olarak odamda bu monitörü gördüğümde bi yarım saat kendime gelemedim. Çok büyük, öyle ki pc kullanmasını zorlaştırıyor bile denebilir çünkü yakından kullanmak işkence gibi birşey. Ama filmlerde ve oyunlarda mükemmel birşey. Kontrastı CRT monitörlere göre az geldi bana. %100 olmasına rğamen kontrast yeterli gelmedi. Tek eksi noktası bana göre bu. Backlight sorunu çarpmadı hiç gözüme (çarpsada anlamam zaten backlight kıl yün pek kafaya takmam o kadar) Resimleri koyuyorum.

     22' Viewsonic VG2230WM - Aldım ve Çok Beğendim..


     22' Viewsonic VG2230WM - Aldım ve Çok Beğendim..


    http://img296.imageshack.us/img296/9717/img0238qa3.jpg

    http://img296.imageshack.us/img296/4569/img0239of7.jpg

    http://img443.imageshack.us/img443/8517/img0245cw4.jpg

    http://img443.imageshack.us/img443/6213/img0242lu1.jpg

    http://img217.imageshack.us/img217/1788/img0244yh8.jpg

    http://img49.imageshack.us/img49/8735/img0240mn2.jpg

    http://img297.imageshack.us/img297/8973/img0247jj3.jpg

    http://img413.imageshack.us/img413/8495/imxcxg0238qr2.jpg

    http://img49.imageshack.us/img49/7630/imgzx0238mk7.jpg

    http://img212.imageshack.us/img212/9763/imgxc0241vx3.jpg

    http://img297.imageshack.us/img297/3492/imgd0238zt2.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 3 Ocak 2007; 11:07:21 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: karniyarix

    görünüş açısından bence çok daha güzel wiewsonic,daha şık.. resimlere bakıp aldanmamak lazım yakından görüp inceleyin..


    Aynen katılıyorum bugün bağlarbaşı goldda gördüm ve inceledim gerçekten nette görülen resimlerden çok daha güzel duruyor. Kısmetse bende monutoru değiştiriyorum alınca göreceğim bugün iade bölümü kapalı oldugu için iadelerimi yapamadım bayramdan sonraki ilk gün daha yakından incelemek kısmet olucak inşallah.
  • Sevgili TµGy ve diğer bu lcd sahipleri,
    Resimler için teşekkürler. Bir ara mümkün olursa altta İorfa' nın bahsettiği gibi bir sahneninde fotosunu da görmek isterdim.
    Selamlar


    quote:

    Orjinalden alıntı: iorfa

    quote:

    Orjinalden alıntı: Sith

    yaw tüm siyah renkler sip siyah çıkıyor... divxlerde ... millet bir tutturmuş siyahlar çıkmıyor siyahlar çıkmıyor diye .. dvd, hd , divx hepsine bakıyorum hepside normal ..


    Evet simyihah çıkıyor çünkü siyahın tonlarını gösteremiyor sana şöyle anlatayım eski bi crt ekranın varsa ikisini yan yana koy star wars dvd si tak herhangi bir uzay sahnesinde crt de 50 tane yıldızı görebiliyorsan TN de çok parlak olmayan yıldızların yarısından fazlasını göremezsin yıldızların olması gereken yerler simyihahtır:). Karanlık sahbelerde kesinlikle %50 ye yakın kayıp oluyor. 5 senedir lcd kullanıyorum kusura bakmayın malesef TN ler böyle.





  • Bende viewsonic çiler kervanına katıldım sonunda ..... Yanlız gözlerimi bu kadar yoracağını bilseydim kesinlikle almazdım hatta teknolojix le iade pazarlığı içindeyim şu an :(
    en fazla yarım saat nette dolaşabiliyoruz... sorun benim gözlerde olabilir dedim ama arkadaşlar da denedi göz falan dayanmıyor alete... parlaklık ayarlarıyla falanda oynadım ama olmuyor alan çok büyük ... alacaklara duyurulur...
    birde monitörün 90 derece durmadığını fark ettim bu normalmi acaba yani alt kısmı daha ileride üst kısmı daha geride buda beni rahatsız etti...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdinch80 -- 3 Ocak 2007; 16:00:31 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Alehar

    bimekste sorduğumda bana da 550YTL gibi birşey demişlerdi 22" viewsonic için...

    Bu arada;

    ....tekrar
    renklerin gerçekçiliği benim için önemli, fotoğraf için almak istiyorum. TN tercih etmemem gerektiğini anladım. peki ne tercih etmeliyim ve fiyat çok mu artıyor?
    bilgi verirseniz çok memnun olurum. teşekkürler
    ....tekrar

    herkes TN panelin yetersiz olduğunu bileiyor ama alternatiflerle ilgili pek bilgi yok galiba!?


    Alehar, IPS panel tiplerinden birini alman lazım. s-IPS AS-IPS A-TW-IPS.
    Bence IPS olması büyük olmasından daha önemli, hele ki fotoğraf işlerinde. IPS'lerin sorunu yavaş olmalarıydı ama bu da halkledeildi artık.

    20" olarak :
    Philips'ten daha iyi olan 2 model var satışta şu an, biri NEC 20GWX2 ki bu modeli tavsiye ederim incelemem kadarıyla (bunun bir de 20GMWX2 modeli var sanırım "M" multimedia anlamında ama Türkiye'de satan yer bulamadım). ASUS PW201 var bir de. Ancak DVD izlerken biri çok iyi değildi, hangisi hatırlamıyorum ama sanırım Asus, bir araştır internette.
    Bunlar 1250 YTL civarları. Bir de Apple Cinema Display 20" var o da iyi ama 1550 YTL (KDV dahil), kaldı ki diğer ikisinden daha iyi değil.

    marka çözünürlük tepki süresi kontrast parlaklık
    NEC : 1680 X 1050 , 6 ms, 700:1, 370 cd (kontrast 1600:1'e boost edilebiliyor !!!)
    ASUS : 1680 X 1050 , 8 ms, 800:1, 350 cd

    NEC alınır, parlaklık filan biraz kısılınca mükemmel olacağına eminim.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: erdinch80

    Bende viewsonic çiler kervanına katıldım sonunda ..... Yanlız gözlerimi bu kadar yoracağını bilseydim kesinlikle almazdım hatta teknolojix le iade pazarlığı içindeyim şu an :(
    en fazla yarım saat nette dolaşabiliyoruz... sorun benim gözlerde olabilir dedim ama arkadaşlar da denedi göz falan dayanmıyor alete... parlaklık ayarlarıyla falanda oynadım ama olmuyor alan çok büyük ... alacaklara duyurulur...
    birde monitörün 90 derece durmadığını fark ettim bu normalmi acaba yani alt kısmı daha ileride üst kısmı daha geride buda beni rahatsız etti...


    Saatlerce karşısında duruyorum gözlerim hiç yorulmuyor hatta CRT'den sonra bayram ediyor bile diyebilirim. Monitörün dik durmadığı konusunda yanılıyorsun hatta alt tarafı üst tarafından daha bile geride oluyor.




  • 1-2 saat önce banada almak kısmet oldu sonunda şöyle bir bakıyorumda monutorume kimse çamur atmasın gerçekten çok güzel ayrıca 600 ytl ye 1680*1050 çözünürlüğü 22 inç monutormu kaldı bu zamanda ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.