Şimdi Ara

Logitech G29 'PS4 ve PC'e özel direksiyon' inceleme videosu ve G27 karşılaştırması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
4.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Logitech'in yeni direksiyon seti G29, Playstation 4 yanında Playstation 3 ve PC ile de uyumlu çalışabiliyor. Bu yeni nesil direksiyonu 6 senedir liderliği bırakmayan G27 ile karşılaştırdık.

     


     

     




  • senin kafan daha güzelmiş kardeş. seninki de hayırlı olsun. yahu adamlar resmen gamepad yapıştırmış direksiyonun üstüne bu mu gerçekçilik?
    hangi arabanın direksiyonda tuşları var? saçma sapan mavili r1 r2 tuşlar var? oyuncak gibi duruyor işte.

    g27 her türlü daha şık, daha gerçekçi bir direksiyon. arabana tak kullan istiyorsan.
    G27'nin PS4 ve XBOX One'da çalışmasının önünde herhangi bir teknik engel olduğunu düşünmüyorum. Tamamen logitech'în ticari çakallığı

    2010-2011'de çıkan en düşük sınıf Thrustmaster direksiyonları bile PS4 ve XBOX One'da çalışırken Logitech'in en üst seviye direksiyonu nasıl desteklenmez anlayamıyorum.

    XBO&PS4 sahibi biri olarak zorlama ürün olan G29&G920'yi de almayacağım
  • Yeşil perde mükemmele yakın olmuş çok soft bi görüntü tebrik ederim

  • İlginç doğrusu, daha alt segmentte ve G27 ile yaşıt diyebileceğimiz Logitech Momo'da da fren pedalı boşta gibidir, herhangi bir sertliği yoktur ama destekli oyunlarda otomatik olarak sertleşir (mesela TDU) yani bildiğimiz fren pedalı sertliğini alır; G27'de böyle bir şeyin olmaması büyük bir eksiklikmiş.

    G29 daha sportif görünüyor, pedal tarafındaki geliştirme gerekliymiş ama vitesin ayrı satılması... pek kabul edilebilir bir şey değil.

    Aradaki fiyat farkı kurtarır mı bilmiyorum ama PC kullanıcıları için G27 ile Thrustmaster vites kutusu almak daha mantıklı gibi geldi.

    Ellerinize sağlık.

  • Çok şık duruyor.

  • 1549tl nedir usta? bide vites dahil değilmiş görüyon mu.Böyle bir oyuncağın ederi maksimum 300₺.Sanırsın altın suyuna batırıyor logitech.Başka yapan olmayınca tekel yüzleri ortaya çıkıyor tabi.Almayın, bu fiyata satacaklarına ellerinde kalsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 14 Eylül 2015; 23:02:23 >
  • Microsoft sidewinder titreşimlim var. ufaklığımdan beri her işimi görüyor(pc).

  • 8:30 da görüntü ile direksiyon haretleri arasında 1 sn kadar lag var :S

  • FANATEC ürünleri incelemesi yapsanız da direksiyon neymiş hep beraber görsek...

  • çok pahalı
  • g27 fren pedalı hakkında yanlış yorum yapılmış gayet sert ve gerçekçi basıyor bida bakin derim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakesan

    İlginç doğrusu, daha alt segmentte ve G27 ile yaşıt diyebileceğimiz Logitech Momo'da da fren pedalı boşta gibidir, herhangi bir sertliği yoktur ama destekli oyunlarda otomatik olarak sertleşir (mesela TDU) yani bildiğimiz fren pedalı sertliğini alır; G27'de böyle bir şeyin olmaması büyük bir eksiklikmiş.

    G29 daha sportif görünüyor, pedal tarafındaki geliştirme gerekliymiş ama vitesin ayrı satılması... pek kabul edilebilir bir şey değil.

    Aradaki fiyat farkı kurtarır mı bilmiyorum ama PC kullanıcıları için G27 ile Thrustmaster vites kutusu almak daha mantıklı gibi geldi.

    Ellerinize sağlık.

    yanlış yorum yapılmış g27 pedalı gayet sery ve gerçekçi denerseniz gorebilirsiniz kullanıcısiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G27 hala alınır.Direksiyondan gelen tık tık sesi feedback %120 ye fazla zorlarsanız daha fazla artıyor fakat %40 yeterli zaten çok zorlasıyor.Pedal olarak fren pedalı cidden sert, bir hata olup gaz pedalı yayı mevcut olabilir.Drift atıcaklar için 900 derece cidden çok fazla 520 derece fazlası ile yeterli oluyor.ETS2 de oynamak ayrı bir zevk veriyor feedback açarsanız tırın ilk marşın da titrersiniz.Rfactor bu direksiyonun cidden hakkını veriyor.

  • Valla ben hiç kullanmadım ancak kararımı G27'den yana kullanırdım. Çünkü G29'a 1549TL gibi uçuk cep yakan bir fiyat verip birde üstüne vites kontrolcüsü almak manyaklık gibi geliyor. G27 efsaneler efsanesxi ama hala çok severim. Ne güzel 1000TL veriyorsun ve bütün hepsi ayağında :)
  • Bu fiyatlarla piyasada is yapabilmesi mucize olur. Biraz olsun direksiyondan haberi olan bu parayi bu direksiyona vermez. T300 kat be kat ustun daha ucuz. Pedal daha kaliteli istiyorsaniz nerdeyse ayni fiyatlarla yurtdisindan t500 getirtmek mumkun. Hangi akla hizmet bu fiyatla cikis yaptilar anlamak mumkun degil. Fanatec direksiyonlariyla mukayese bile etmiyorum. Almayi dusunen varsa muhakkak trustmasterin direksiyonlarini arastirdin. Tabii guc yetiyorsa fanatec ayri bir dunya

  • Bu fiyata muhtemelen Project Morpheus veya Oculus Rift satın alınabiliyor olacak. Şahsen direksiyon yerine o teknolojiyi denemeyi tercih ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 15 Eylül 2015; 0:08:34 >
  • G25 kullanıcısıyım ben de. Ancak şu fren pedalı boş gibi denmiş ama öyle birşey yok. Gaz yumuşak sonra debriyaj daha sert ve fren de en sert ve oldukça sert. Yani bu boşluk falan elinizdeki ürünle alakalı olabilir.

    Vitesin ayrı şekilde satıldığı halde daha pahalı olması cidden üzücü bir durum. Ayrıca bu seti alan gerçeklik arıyordur ve vites onun için çok önemlidir. Bu yüzden ev kullanıcısı için nasıl önemli değil anlamıyorum.

    Ps4 desteğini 25 ve 27'ye de vermesi iyi olurdu logitech'in. Teknik bir engeli yoksa para için bunu yapması üzücü.

    Bu arada bu direksiyonlara herşeyi koyup neden el freni koymadıklarını anlamıyorum.

  • Üzerine bişey koyacak firma yok mu
    Thrustmaster, Fanatec gibi firmalardan haberiniz yok sanırım.
    Dahada üst seviyeleri söylemiyorum bile.
  • Logitech Türkiye'nin baskılarıyla olumlu yorum yapılması için zorlanmış heralde

    G27'den tek farkı konsol desteği olup, 450 - 500 TL civarı daha pahalıya satılıp üstüne vitesin ekstra paraya satılmasının nesi övgüye değer bilemedim
  • Hızlıal.com da 1599₺ den satışa çıkmış. USA fiyatı 400$ yani 1230₺ yaptığına göre TR deki KDV ve ÖTV vergisi+ dolar kuru yüzünden uçuk fiyat ile geldi. G29 tasarım olarak daha güzel gözüksede PS4 de yarış oyunu yetersizliğine nazaran XO da Forza Motorsport 6 var ve wheel ile eğlenceli olacaktır.

    Bu arada TR de G920 satan yer henüz göremedim var mı bilgisi olan?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahatlığına ve kullanılabilirliğine diyecek yok. Ürün çok iyi. Ama çok pahalı.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.