Şimdi Ara

DOLANDIRICILIK SONUNDA BENİMDE BAŞIMA GELDİ :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Arkadaşlar 2 gün önce BEHZATLI nickli şahısa satmış olduğum arızalı 6670 karşılığın da SonyEricsson T610 ile takas usulu anlaştık. Yoğun telefon ve mesaj trafiğinden sonra dün sabah işe giderken kargosunu yaptım ve aynı şekilde kendisininde kargosunu yaptığını ısrarla belirtti hatta "abi ben adresleri karıştırmayayım kargonun önündeyim tekrra adresini verirmisin" dedi. VE malesef bu sabah kargo eline ulaştığında şöyle bir mesaj geldi telefonuma "abi kusura bakma ama bu cihaz benim işime yaramaz açtım baktım . kargonu geri gönderiyorum " . Buraya kadar normal bir davranış ve kar gütmeyen biri olarak hoş karşılar ve olumlu bakarım . Bende hemn arıyıp o zamn bende t610 u geri göndereyim ama daha gelmemiş dedim . aldışım cevap şu idi arkadaşlar " YA KUSURA BAKMA BEN KARGOYU GÖNDERMEMİŞTİM SANA ZATEN " evet bu tam bir şerefsizlik ve kaypaklıktır.

    Bu kadar yazıyı neden yazıyorum ? Forumda olabilecek olaylardan en barizidir bu dolandırıcılık ve aldatmacalar. E denemeden de olmuyor işte.

    Arkadaşlar dayım emniyet müdür yard. cısıdır. ve olayı hemn ona intigal ettirdim. Açıkca yazıyorum polisler atraksiyon arıyor bu bir gerçek . Ve arkadaşın ismi olan TOLGA SULUGÖZ hakkında istanbul Dolandırıcılık Şube Bürosundan ANKARA ÇANKAYA ve çevresinde şahız adına ifade verme emri adı altında saat 10:53 itibari işle fax çekilmiştir.Duruma bakılırsa bişey çıkarmı açıkca söylüyorum çıkmaz ama biraz da rahatsız olsun demi arkadaş ifadesini versin rahatlasın veya resmi kurumlarda rahatca iş yapamasın . Şayet ismi de sahte değilse. Ayrıca gönderdiğim Yurtiçi Kargo şubesinin güvenlik kameralarıda incelenmesi için talimat gönderildi.

    Arkadaşlar bu yazıyı ve bu olayı ilk kez başıma geldi diye değil yaoacak ve yeltenecek kişilerin iberety alması açısından yazdım . Unutmayın ki POLİSLAER ATRAKSİYON arayan kişilerdir. Saygılar.




    polisler atraksiyon arayan kişiler yargısına varmadan önce,
    bir polisle oturun konuşun,
    dolandırılmış olabilirsiniz ama bu laf hiç yakılı kalmamış,
    lütfen daha uygun ve usturuplu cümleler seçelim,
    şahsen ben polislerin atraksiyon arayan kişiler olmadıklarını sana her türlü ispatlarım,
    ama konumuz da bu değil zaten,
    lütfen biraz daha dikkat,
    ayrıca geçmiş olsun.

    not:
    ilgili şahıs hakkında gerken işlem yapılıcaktır,
    üst konuya ismi ve olayı eklendi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimeSLoRD -- 19 Aralık 2006; 13:29:40 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Geçmiş olsun ki şu var bu olaylar hep oluyor malesef ki ama insanda biraz ahlak ve iman olacak.. kimsenin hakkı kimseye geçmez.. çıkar bir yerden.. ayıptır..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ısırgan -- 19 Aralık 2006; 11:50:08 >
  • Böyle olaylar oldukça dorumda alışveriş yapma hevesim kırılıyo Hocam peki senin telefon geri geldimi??
  • oww bende b uadama anlasma yapıyordum ama erken uyandım allahtan gecmıs olsun

    ve bu adam senın makınayı utanmadan satyıo bıde burda yuh artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimeWaRe -- 19 Aralık 2006; 11:51:07 >
  • geçmiş olsun kardeş.
    başkasını dolandırmayı düşünenler iyi düşünsün. bu işin birde sonrası var.
    yakalanıp ömür boyu o leke ile yaşamanız söz konusu,
    çok iyi düşünün derim.

    tekrar geçmiş olsun.
  • İnsanların başına gelen bu tür olaylardan ders alınmalı diye düşünüyordum.Senelerdir bu forumdayım,önce malı görüceksin sonra parasını kendi dürüstlüğüne inanan kişilere göndereceksin düşüncesindeyim.geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun kardeşim,iyi yapmışsın böyle zatlara göz açtırmamak lazım, inşallah yakalanır inşallah hakettiğini bulur...
  • onuda yaptık @drift oda sorunlu oluyor önce mal karşılığı da bu iş çözülmüyor .. elden alışveriş herzaman en caziplisi ama bide herkes kendiyle yüzleşecek ayıptır milletin 3-5 kuruşu burada heba oluyor çıkar sonunda acısı 5 kat fazlasıyla...ama bir gün bu yüzden birini fena yapacağım denk gelmez inşallahç...
  • bu adamı elime vericen tekme tokat halledicen varya işte elimiz kolumuz bağlı maalesef kurban parası yapar artık ama unutmasınki aileside var
  • http://forum.donanimhaber.com/m_11075600/mpage_1/key_//tm.htm#11076484


    adam vermıs ılan yıne aman dıkkat telı fılanda var orda aslında cok zor dııl oda bulunmama gıbı bı derdı yokkı vermıs telını neyse tekrar gecmıs olsun artık aynı sehırden ve elden baska alısverıs yapmamak lazım

    edit: adam corluda dıımı benım sms me corlu tekırdag yazmısta



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimeWaRe -- 19 Aralık 2006; 11:56:17 >
  • Timeslord hocamın 6670'i sattığı topikte ben de arızalı t610'unu aldım. Hocama parasını aktardım o da bana kargosunu gönderdi. Az önce de kargonun geldiğini öğrendim. Timeslord yaşı başı olgunluğa ermiş, görmüş geçinmiş bir insandır. Yol yordam da bilir. Behzatlının yaptını alenen şerefsizliktir. Daha önce Tekirdağ Çorlu bölgesinden bir üyenin daha dolandırıcı olduğu tespit edilmişti. Behzatlı da aynı kişi olabilir.

    Ah be abi adamın hiç geçmişi yok bu forumda. Keşke biraz dikkatli olsaydın. Neyse senin canın sağolsun.
    Bu işin peşini de bırakma derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erAn_ -- 19 Aralık 2006; 11:55:57 >
  • Geçmiş olsun, bu tip kişiler insanı dışardan alışveriş yapmaya soğutuyor işte açıkcası. Ben ondan dolayı hep bulunduğum şehirden alış-veriş yapmayı tercih ediyorum. Hem alan kişi görüp karar vererek alsın. Hem de teredüt içinde kalmamak için şehir dışına gönderme taraftarı değilim.

    Aslında forum yönetcileri bu duruma bir çare bulsun diyeceğim ama bu da çok zor bir şey, onlar da saonuçta nerden bilecekler. Tekrara geçmiş olsun.
  • gecmis olsun allah bu tür insanlarla karsilasmamayi nasib etsin ins...

  • geçmiş olsun, elinden geleni yap en azından biraz çeksin yaptığı terbiyesizliğin cezasını, derste olur belki ona ve onun gibilerine,
  • Arkadaşlar bu alışverişlerde açık arttırma sitelerinde olduğu gibi bir sistem kurulamazmı acaba??? Örneğin gittigidiyor gibi??
  • Çoluğundan çocuğundan çıksın diyecemde.. Onların ne suçu var ki?
  • arkadaşım daha 3 mesajı var güvenipte nasıl alışveriş yapıyorsunuz biraz daha uynaık olun daha sonra üzücü olaylar yaşamayalım forumda
  • böle şerefsizler var malesef, geçmiş olsun...
  • walla çok geçmiş olsun dostum.
  • geçmiş olsun kardeş bu adamın yaptığı adilik resmen.inşallah yakalanır ve ifadesi alınır bu işlerin bu kadar basit olmadığını anlasın..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.