Şimdi Ara

kar lastiği SAVA ESKİMO S3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 2 hafta önce opel combo aldım dün lastikçime gittim ve bana kar lastiği takmasını söyledim ve kararı ona verdim ve SAVA ESKİMO S3 lastiği taktı.Acaba bu lastik nasıl kullanan varmı? ANKARADA DİKMENDE oturuyorum dikmeni bilen bilir malum yüksek yer ve ben kar yağdığında arabamla işe gitmek istiyorum bu lastikler beni üzermi acaba bu arada 4 tane taktırdım.Lastikçimin bana dediği şey taksicilerin çoğunun bunu kullandığını ve memnun olduklarını söyledi kullananlar varsa lütfen cevep versinler



  • Dikmeni kar lastigi bile kurtarmaz
  • keşke forumda araştırıp alsaydın, kumho' nun kış lastikleri çok tutuldu, doğrusu daha şu güne kadar arabaya kışlık lastik takmadım takamamda para yok... gt3 idare ediyor.

    hayırlı olsun ne kadar tanesi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kuzucu33

    arkadaşlar 2 hafta önce opel combo aldım dün lastikçime gittim ve bana kar lastiği takmasını söyledim ve kararı ona verdim ve SAVA ESKİMO S3 lastiği taktı.Acaba bu lastik nasıl kullanan varmı? ANKARADA DİKMENDE oturuyorum dikmeni bilen bilir malum yüksek yer ve ben kar yağdığında arabamla işe gitmek istiyorum bu lastikler beni üzermi acaba bu arada 4 tane taktırdım.Lastikçimin bana dediği şey taksicilerin çoğunun bunu kullandığını ve memnun olduklarını söyledi kullananlar varsa lütfen cevep versinler


    SAVA markasının tek avantajı fiyatının uygun olmasıdır..Bridgestone in yan ürünüdür..yani aynı fabrikada üretilir..kalitesi konusunda pek iyi duyumlar almadım şimdiye kadar..ama artık taktırmışsınız bir kere..keşke taktırmadan önce forumdaki kış lastikleri ile ilgili topic i inceleseydiniz..




  • keşke ama bilmiyorum 100 küsürden aldım tanesini bana taksicilerin kullandığını ve memnun olduğunu söyleyince okey dedim önceki arabamda snow ways vardı iyiydi
    kullanan arkadaşlar varmı acaba ? onlar ne diyor
  • sava good year ındır bridgestone nin değil

    ayrıca lastik ölçünüz 175/65/14 ise oldukça pahalıya vermiş. 195/55/15 ise makul



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impress -- 20 Aralık 2006; 0:35:39 >
  • lastik ölçüm 185 65 14 olması lazım
  • yine de çok hocam aldıysan sorun yok ancak. en kötü kış lastiği en iyi yaz lastiğinden iyidir güle güle kullan
  • Sava doğu bloku ülkelerinden birinde üretiliyor yanlış hatırlamıyorsam Good Year'ın satın aldığı bir firma..Ayrıca test sonuçlarına göre belirttiğiniz ebatta ilk 5 arasında olan bir lastik Sava Eskimo S3..Aynı testte bilindik bir kaç lastik markasından daha iyi sonuçlar elde etmiş bir lastik Sava Eskimo S3..
    Bu arada Good Year bünyesindeki lastik firmalarını yazıyorum belki lazım olur;Fulda,Dunlop,Sava,Debica bildiklerim bunlar,başka da olabilir..
  • ben kullanıyorum daha kar yağmadığından kar tecrübem yok ama güzel lastikler yağmurda filan bi yamuğunu görmedim kar yağmadığından daha deneyemedim
  • bizde şirket aracına 2 tane aldık opel comboya ..bugün takılsı.185-60R15 ölçülerinde..tanesi 100 ytl ye..
  • bende de Corsa 1.3 cdti var.175/65/r14.lastikçi kış lastiğinde sava ya da lassa dedi,diğer markalarda vardı elinde ama özellikle sava s3'ü önerdi,hatta snowaysten bile üstün dedi.fiyatı sava 75,lassa 90,michelin ve goodyear 100 ytl.
    sava pek tanımadığımdan kafama yatmamıştı ama dün ADAC sitesinden test sonuçlarına baktım,snoways'i geride bırakmış açıkçası.fiyatına göre performansı iyi galiba.
    haftaya sava taktırmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.