Şimdi Ara

KİTLENDİM HANGİSİNİ ALAYIM LÜTFEN YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SANYO VPC-E6, CASIO EXILIM Z60 6.0MP, SAMSUNG DIGIMAX S500 , Samsung Digimax S600 Sony DSC-S600,s500 arasında gidip geliyorum hangisini alayım ve nereden .

    akakçe.com dan da fiyatlarına baktım...:

    SANYO VPC-E6 ?? 356,25 YTL(bol taksit.com)
    CASIO EXILIM Z60 6.0MP 487.83 YTL

    SAMSUNG DIGIMAX S500 262.99 YTL

    Samsung Digimax S600 307.94 YTL

    Sony DSC-S600 314,73 YTL
    Sony DSC-S500 292.99 YTL şeklinde ( hepsi kdv dahil)

    profesyonel bişi aramıyorum,gece çekimleri ii,video kaydı kabul edilebilir,makrosu önemli değil.ama hızlı çeken,(kartı ,şarjlı pili vs ) uygun fiyatlı, tv ye bağlantı yapabilen özl.

    sony leri diğerlerinden pek farklı olmadığı ve kart ve şarj çihazını hediye almadığım taktirde pahalı olacağı için pek tercih etmiyorum. seceneklerden de görüldüğü gibi bayagı kafam karıştı .herkes kendi makinasını övüyor ve grubunu kuruyor felan .anladığım kadarıyla hemen hemen hepsi birbirine yakın kalitedde çünkü kulananların yorumları özellikte hepsi burda.comda .olumsuz değil....benim tip olarak SANYO VPC-E6 çook hoşuma gitti .ne olur bi yardım .beynim bulandı.tek güvencem sizin tarafsız ve realist yorumlarınız .help help bir an evvel almamda lazım .nerden alacagımıda yazarsanız .çok memnun olurum.çünkü yorumlarda akakçe kom da daha uygun veren sitelerin gösterilmediği yazmakta.mesale gidip de aynı ürünü bu kadar araştırdıktan somra teknosada daha ucuza görürsem tam kafayı yerim herhalde.

    keşke bu kadar paraya bağımlı olupda canımızın istediğini alsak,olmadı değiştirsek yani demek istediğim öyle bir lüksümüz yok .alıp onu kullanıcazuzun bir süre.yani parayı bulsakda para için üzülmesek.neyse demegoji yapmayayım.yaa biz çay bahçesinde 5 çay içtik kaç para gelicek diye düşünürken, millet arabasını parka çekene 100 dolar bahşiş veriyo.arabasıda porche plaka 34 ..1907.aynı vatandaş baba parası ile eğlenmediği mekan kalmıyo..ayı gece helin avşarı çatur çatur götürüyo adalet mi bu.bizde 50 milyon daha ucuza a alırmıyız diye göbeyimiz çatlıyo...böyle züğürt züğürt ömrümüz geçiyo anasını saatayım.bi fotoğraf makinası alıcaz 2 aydır valla gözüm forumları okumaktan bozuldu...offff.dünyayı kurtaran adamın oğlu bizide kurtarırmı acep ??? baya dertliyim yani burda kesiyor ve değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chopy -- 20 Aralık 2006; 8:22:17 >







  • s500 kulllanıcı olarak o fiyata o makine süper eğer ben usta fotoğraf isterim dersen hiçbiri olmaz ama 250 ye samsung s 500 yanında hediyeler cabası
  • Benim şahsi görüşüm bu sınıf makinelerde fazladan vereceğin her 1 lira gereksiz harcama bence.öellikten çok Fiyat performansa bakmanı öneririm. Forumda çok konuşulan, garantili, örnekleri gördüğün bir modeli almalısın.
  • sen baya bi dertlenmissin dostum ..sanyo e6 al gec pisman olmassın inan bana..
  • bende senin gibi ayne dertten müzdaribim.ne alacağıma hala karar veremedim.Dediğin gibide herkes kendi makinesi övüyor.Zaten bende kararsız kaldığım için sırf bu akşam bir teknosa ya gidip makinalara bakıcam.Belkide almam.
    Sanada Allah kolaylık versin.
  • bencede hepsini ele casio z60 ve sanyo xacti e6 arasında dur ve hangisi sana göre ise onu al ama kesinlikle hepsini ele bu ikisi arasında karar ver bu arada z60 teknoSA da 399 ytl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 20 Aralık 2006; 18:29:44 >
  • CANON A540 Varken bunların hiçbiri alınmaz
  • Sanyo VPC-E6 al dört dörtlük makine. E6 grubu var ilgili başlıktan bak hem örnekleri de görürsün.
  • eğer bütçeyi artırırsan casio ex-s600 ü de düşün dostum
  • Bence biraz daha bekle ve Canon A 540 al. Adamların işi bu.
  • Canon a540 yada ixus serisinden bir tanesini alırsan üzülmezsin !!
  • fiyat ve performans oLarak s500 ideaL ama sen benim gereksinimLerim fazLa dersen CASIO EXILIM Z60 6.0MP oLabiLir.
  • Chip dergisinin Sanyo Xacti E6'ya vermiş olduğu Türkiye'nin en iyi fiyat&performans ödülü var.. Bende de E6 var. Çokta memnunum.3 inch LCD ve 1 cm makro çekim. Bu fiyatada başka yerde yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.