Şimdi Ara

TÜRKİYE'DE DİJİTAL KARASAL YAYIN DÖNEMİ BAŞLIYOR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
4
Favori
69.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vozer

    Bu konuyu twitter'dan cumhurbaşkanına yazmayı düşünüyorum ama sonra korkup vazgeçiyorum. Bu işi de yap işlet devret formülüyle 10 yıllığına gavurlara havale eder. Sonra izlemek için digiturk'un 3 katı para bayılırız. Dahası bilmem kaç abone garantisi de verilir. En iyisi sen kapat çeneni oğlum vozer diyorum. Çatıdan uyduyla devam et.


    1. Bu işi de yap işlet devret formülüyle 10 yıllığına gavurlara havale eder.

    2. Sonra izlemek için digiturk'un 3 katı para bayılırız.

    3. Dahası bilmem kaç abone garantisi de verilir.


    ====================================

    Saçmalamanın da abartısı böyle olurdu ancak.

    Bu ne zırvalar ?

    3 madde de işaretlediğim, mümkün olmayacak şeyleri yazmışsın.

    Anten a.ş. 'yi de mi duymadın ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 30 Haziran 2018; 11:22:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    2017 yılıda geçti :)
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Ben de duymadım, niye ,duymamız mı gerekiyordu? Sitesine girdim baktım; 2-3 tane deneme yayını başladı-tamamlandı haberi, bir-iki belge ve bazı fotoğraflar var. Hiç birinde tarih yok. Bir amaç yok.

    TRT ve özel televizyonlar tarafından kurulmuş bir şirketmiş hımm.. TRT'yi koy kenara, özel TV.lere de Aydın Doğan'a yapıldığı gibi "çıkın lan ordan, bizim adamımız alacak orayı, alın şu parayı defolun" denir. Kim karşı gelebilir? Oh miss.

    Vozer'ın söylediği günümüz şartlarında nedense bana ihtimali yüksek geldi.
  • arkadaşlar...türkiyede karasal dijital yayına 2020 yılında geçiş yapılabilir...
  • İstanbulda 2019 da da olmayacağı kesin gibi.https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/camlica-kulesinin-disini-kaplayan-dekoral-konkordato-ilan-etti-2676753/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkeytv foruma geri mi döndü? Hesabı sonsuza kadar engelli görünüyordu ama engeli kaldırılmış ve üyeliği eski haline getirilmiş. Hayırlı olsun mu diyelim yoksa bir forum hatası mı oldu bilemedim.

    Konuya dönersek sayısal karasal yayın konusu 15 yıldır var ama bu konuda ciddi bir gelişme göremedim. Çamlıca kulesinin inşa ediliyor oluşu da sayısal karasal yayına geçileceği anlamı taşımıyor.
  • Geçse ne olacak sanki kimin umurundaki onlarda farkında. Hersey cebinizde gerisi çöp.10 sene önce laptopsuz Pc siz duramazdık geçenler de yolum

    hurdacıya düştü dağ gibi olmuş hurdaları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yıl önce çinden usb tv kartı getirtmiştim olayı bilmediğimden analog girişli diye almıştım. sonra baktım çalışmıyor. ilk başlarda her ay haberlere bakardım şu zaman geldi geliyor diye, sonra yılda 1 bakmaya sonra hiç bakmamaya başladım. şimdi aklıma geldi hala daha bi gelişme yok bu iş bi 10 sene daha olacak gibi görünmüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Foxxly

    10 yıl önce çinden usb tv kartı getirtmiştim olayı bilmediğimden analog girişli diye almıştım. sonra baktım çalışmıyor. ilk başlarda her ay haberlere bakardım şu zaman geldi geliyor diye, sonra yılda 1 bakmaya sonra hiç bakmamaya başladım. şimdi aklıma geldi hala daha bi gelişme yok bu iş bi 10 sene daha olacak gibi görünmüyor.
    Aynı durumdayım. Bugün kontrol ettim ve USB alıcı ile gelen CD'yi bilgisayarım artık okuyamıyor, yaklaşık 10 yıl olduğu için CD'nin artık ömrü dolmuş. Yazılımı internetten indireyim dedim, yazılımın sadece yeni sürümünü bulabildim ve orijinal CD'nin üstündeki seri numarası da bu sürümü register etmiyor :-)

    Dijital karasal yayın için erkenden donanım aldım ama donanım çöp olana kadar bekledim resmen ve hala Türkiye'de dijital karasal yayın yok. An itibarı ile USB dijital karasal yayın alımıcı çöpe atmış bulunuyorum.

    Bu saatten sonra yayın başlasa da zaten kaç kişi izler ki? Youtube, Netflix, BluTV, Puhu TV, vs vs. Bu iş internete kaydı artık. Vizyonsuzluktan heder edilmiş bir teknoloji daha...
  • Öyle bir yerdeyim ki balkon yok, çatı yok, internet yok.. alternatif yollar arıyorum çanak oda içine kursam çeker mi perdeler sorun çıkarır mı derken bu diğital karasal yayın dönemi başlıyor falan buldum okudum. Türksat'da 2018 sonu geçilecek demiş. Bugün 6 ocak 2019 ne bilgi var ne geçiş var. Yıl 2019 yayına erişimim yok mümkün olmuyor imkan yok. Allah bize sabır versin..
  • Börü76 B kullanıcısına yanıt
    5-6 senedir bu sene geçicez diyorlar. bence başka alternatif bulun bu sistem bize hiç gelmeden başka bir şey çıkacak.
  • batacabataca kullanıcısına yanıt
    iptv yaygınlaşacak, herşey İnternet üzeri olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DreamRiver kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle en azından dışarda binanın görselini bozan yalandan yere 5-10 çanak takılmasını izlemeyiz
  • batacabataca kullanıcısına yanıt
    İş icabı kalıyorum ama 1 senede az değil sıkıntıdan patlamamak mümkün değil.. insan yok, internet yok, televizyon yok, kitapların pahalı olduğunu öğrendim bitmesin diye yavaş okuyorsun :) Türkiye tam krizlik olmuş.
  • DreamRiver kullanıcısına yanıt
    İnternet yok diyorum İPTV diyorsun hocam :) DATA simkart satıyorlar turkcell avea vodofone vs. taahhütlü 50 gb 175 TL anasını satayım.. soygun.. ek paket yapa yapa aylık fatura 300 oldu. Dijital karasal yayını sefil bulgaristan yıllardır alıyor biz kağıt üstünde zengin ama gerçekte herşeyden mahrum Türk milleti daha sefil yaşıyor. 16 mbps verecek internet altyapısı yok. Sattılar yediler efendiler ama suç onda değil bu millette.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börü76 -- 6 Ocak 2019; 14:44:30 >
  • Börü76 B kullanıcısına yanıt
    Zamanla olacak diyorum, hemen olacak diye bir şey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DreamRiver kullanıcısına yanıt
    Bu internet altyapısıyla çok zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Börü76 B kullanıcısına yanıt
    Geçen gün bir arkadaş demişti. TT uygun fiyata 4.5G modem veriyormuş. 50 GB kotalı. Onu araştırabilirsiniz. Ayrıca EnParanın kitap alışverişlerinide kampanyası var 50tl lik alışverişin 15 lirasını geri veriyor. Ona da bakabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra gelmez artık yeni teknolojiler çıkıyor bundan sonraki aşama direkt internet üzerinden tv izlemek olacak gibi görünüyor. Biz bu zamana kadar çanak antenlerle gelmişiz bundan sonra da böyle gider bu :D
  • batacabataca kullanıcısına yanıt
    İlgin yardımın için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.