Şimdi Ara

Gold Grubu dört şirketi için iflas erteleme istedi (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
18
Favori
38.640
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ölücüler bir araya gelse ucuza alsa ya bu şirketi
  • Gold hızlıal güvenli siteler dedik ama bunlar bile sallanıyorsa vay orta halli şirketlerin haline



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoNuAzKaEn -- 8 Ocak 2016; 16:57:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marjinalyus

    Size Gold ile ilgili başımdan geçen bir hikayeyi anlatayım. Yaklaşık 10-11 sene önce ilk masaüstü bilgisayarımı almak üzere Gold'un Pendik şubesine gitmiştik. Aynı mahalleden toplamda 4 kişi 4 bilgisayar alacaktık.

    Bilgisayarın özellikleri 1gb ram, 256 ekran kartı idi. Her neyse bizde 4 tane komşu hep beraber almaya geldiğimiz için önerdikleri fiyattan ufak bir indirim yapmalarını istemiştik. Yattığı yerden konuşan satış danışmanı en ufak bir şey yapamayacağını söylemişti.

    Biz de haliyle 4 tane müşteri hep beraber geldik ayağınıza, peşin hemen parayı verip alacağız minvalinde cümleler kullanmamıza istinaden Gold'un satış danışmanı elemanın verdiği cevap aynen bu şekildeydi;

    ''Gold çok büyük bir firma, siz dördünüz alsanız da almasanız da bizim için farketmez.''

    Bize çomar muamelesi yapan Gold şimdi ne hali varsa görsün. Az bile olmuş, tez zamanda...



    vatan computera gittiğinde indirim yapın diyebiliyormusun.




  • [8 Ocak 2016 12:00 Güncelleme] Sanalpazar.com hesaplarına ulaşabilen ödemeler, sırası ile geri iade edilmektedir. 8 Ocak 2016 Saat 12:00 itibariyle, ürünleri satıcı üyeler tarafından henüz kargolanmamış 1.644 üyemizin 1.943 ödemesi kartlarına iade edilmiştir ve iade işlemleri aralıksız devam etmektedir.

    Düzeltme gelmiş karta iade işlemleri ürünleri KARGOLANMAMIŞ kişiler için geçerlidir. onayı verilen satışlar içinde muhtemelen önümüzdeki hafta içi yatacak paralar diye düşünüyorum zaten salı günü bir açıklama daha gelecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 8 Ocak 2016; 17:13:25 >
  • Dün Gold'un Forum Mersin mağazası kapalıydı. Keza LG mağazası da kapalıydı enteresan şekilde. Ekleme yapmış olayım.
  • Arkadaşlar bugün okuduğum haberlerde bi çok firma istemiş erteleme , ekonomik krizden bahsedilebilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknolojist_44 kullanıcısına yanıt
    Kriz çoktan başladı hocam ama asıl etkilerini en az 6 ay 1 yıl sonra göreceğiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana da ki GOLD mağazası da kapandı.
  • Simdi vunlar elindeki malları ne yapacaklar? Ucuza satarlarmi acaba depoyu bosaltmak icin.Krizi firsata cevirebilirmiyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sananebesanane

    quote:

    Orijinalden alıntı: KURSAD.

    Zamanında ettiğim beddua sonunda tutuyor !

    600 Liralık F. Makinasını babalar gününde 400 lira gibi bir ücrete satışa koyup satın alınca göndermeyip beni mağdur ettiğinde T.H.H'de hakkımı arayıp kazanmam sonucu. Beni Hırsızlık, Dolandırıcılık, Sahtekarlık gibi ithamlarla Çağlayan Adliyesine hakkımda suç duyurusu açıp karara itiraz etmeye çalışana mı acıyacağım. O günlerde hazırladığım savunma esnasında boncuk boncuk terleten Hızlıal.com'a mı üzüleceğim ? BETER olsunlar. Hakim karşısında tekrar mahkemede kazanmama ve iftiralarına karşı savunmam kabul görmesine rağmen, ürünün ücretini geri yatırmış olduğum halde ürünü gönderdik ama parasını ödemedi hırsızlık dolandırıcılık diye ağzında geveleyen avukatlarına bana laf düşmeden, Hakim bile o diksiyonla hızlıal avukatını madara etti önümde. Ne kadar zorba olduklarını nerde nasıl konuşacaklarını bilmediklerini burdan anlayın..
    Adamlar müşterilerini dolandırıcılık suçlamasıyla adliye saraylarında tebligat yağmuruna tutuyor.
    Kimse kusura bakmasın , dava bittiğinde inşallah batarsınız dediğimde bu günleri göreceğimi düşünmemiştim :) İnsan neşe doluyor. ürün satışı esnasında müşteri temsilcilerinden, avukat bürolarındaki çalışanlarına kadar müşteri memnuniyetine dair zerre söz görmedim duymadım. Herkes kabadayı, Herkes akıllı bir ben haksızdım , hak ve hukuk bilmeyendim sözde onların gözünde. Ne ekersen onu biçersin.

    Avukatlara da dava açtınız mı? Avukatlara da dava açıp yerel mahkeme sonuçlarından sonra bir de ekstra AİHM'ye başvurup iyice pertlerini çıkarsaydınız. Günümüzde avukatlar hakimlerden daha havalı ve atarlı nedense.

    Avukatlara da derken anlamadım. Davayı açan ben değildim davayı açan onlardı ben sadece THH'ye vermiştim onlar ise beni direk THH kararına itiraz için ve benim dolandırıcı sahtekar olduğumu kanıtlamak için Normal mahkemeye vermişler. Zaten bu mahkeme olaylarının prosedürleri çok sıkıntılı olduğu için açmadım avukatlara birşey. Alnımın akıyla çıktım davadan geldim. Zaten bu adamlar dava ettikleri kişiler gelmeyecek diye düşünüp bol keseden sallıyor. dilekçelerde. Ben oraya gidince şaştı kaldı.. 200 liralık meblağ için 1000 liraya yakın masraf ödediler bu bana yeter de artar bile :) Mahkem masrafları falan hep hızlıal.com'a kitlendi :)




  • Hızlıal uygun geliyordu bazen bana da ilk defa sanalpazardan birsey alacaktım onda da sorun cıktı. arkadaslar N11 de 69 a satış yapan satıcı sanalpazarda niye ve nasıl 62 ye satıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

    Arkadaşlar bugün okuduğum haberlerde bi çok firma istemiş erteleme , ekonomik krizden bahsedilebilir mi?

    İflasın ertelenmesi kabul edilirse şirketin borçlarına bir kaç yıl faiz işlemiyor bu sebeple faiz giderlerini başka kaynaklara kullanıyorlar . Bir nevi küllerinden doğmak için yapıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hizlial.com/
    Bu web sayfası kullanılamıyor
  • Gatetrans kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, hatta foruma da yazmıştım 2010 yılında mortgage sisteminin ülkemize uyarlanmasının, inşaat sektöründe faaliyet gösteren pek çok şirketi batıracağını, piyasada balon etkisinin olduğunu, ihalelerin şirket aleyhine olduğunu söylemiştim. Bu durumun dolar ve Euro nun değer kazanmasına yol açacağını, nakit para dışında vadeli olarak elektronik eşya gibi değerli ve döviz endeksli ürün alıp satan firmaların dövizdeki dalgalanma yüzünden iflas riskiyle karşı karşıya kalacağını yazmıştım.

    Zira Gold un batması da aldığı bir ihalenin iptali ve teminatın yatırılmaması, dövizdeki dalgalanma, vadeli satış yüzünden döviz farkının zarar kaydına neden olması.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berty

    İçimin yağları eridi resmen.

    7-8 yıl önce o zaman için hatırı sayılır bir meblağya dönemin sağlam ekran kartlarından birisini almıştım. Yanlış hatırlamıyorsam ekran kartı 2 ay sonra perte çıkmıştı.

    Bu arada overclock filan işim olmaz. Bellli ki imalat hatası. Teknik servise ürünü teslim ettikten son ne arayan oldu ne de soran. Telefon desen cevap veren yok. 45g sonra gittiğimde ithalatçı firmadan bilgi bekliyoruz cevabı almıştım.

    Daha sonra kutusunda çıkan garanti belgesindeki ithalatçı firmayı araştırdığımda bunların grup firması olduğunu öğrendim. Ertesi gün sağlam bir kavga çıkarmıştım bahçelievler gold bilgisayarda.

    Hiçbir hakkımı alamadan, lanet okuyarak eve dönmüştüm. O tarihten beri grubun hiçbir platformundan alışverişim olmadı. Eşi dostuda uzak tutmuştum.

    Gün bugünmüş. Orada ekmek parası dertinde olan çalışanlarına lafım yok. Ancak müşteriyi bu kadar hor gören, kazıkçı tahtakale zihniyetindeki, çapsız vizyonsuz adamların sonu tabiki böyle olacaktır.

    hizlial ın bir özelliği var
    nerde bozuk ram vb varsa goldda satamadığı arızalı ürünleri hizlialda satar

    ram bir gelir mavi ekran veriyor
    sonra uğraş dur.

    çok başıma geldi ve bu forumda çok iyi bilir bozuk ürünü bilerek gönderdiğini

    http://forum.shiftdelete.net/nefret-ettiginiz-siteler/82512-hizlial-hizlial-pisman-ol.html








  • quote:

    Orijinalden alıntı: horrorshow


    quote:

    Orijinalden alıntı: cimbomlusinan

    Hizlial sitesini bende seviyorum İnşallah onlara bişey olmaz
    Ama gold ve sanalpazarla bugüne kadar hiç işim olmadı Gold mağazalarına şok girdim çıktım fakat hep fiyatlar normalden pahalı geldi Sanalpazarda okuduğum yorumlara göre düşük komisyonuyla sevilen bir siteymiş satıcılar için Tekelleşme olmaması için umarım bu sitede batmaz İlla birileri batacaksa gittigidiyor ve daha sonra hepsiburada batsın Gittigidiyora hiç ısınamadım ve hepsiburada da ziraat banka kartı desteği yok diye

    ben bugün ziraat kartımla alışveriş yaptım bir yanlışlık olmasın?

    Bende ziraat banka kartı var Olmuyordu en son Gençbankkart kyk burs kartı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    evet diyebiliyorsunuz .. sistemden teklif istiyorlar ve bazen indirebiliyorlar en son hdd aldığım zaman indirim yaptılar..
  • deli gibi tüketim çılgınlığı yaşanıyor kaç yıldır.Nasıl batıyorlar anlamadım.Milletin alım gücü şimdikinden dahada aşağılara düşse ne olacak kimbilir
  • htepeli kullanıcısına yanıt
    hocam gözünü sevim biliyorsan anlatır mısın bana.

    kartdaki puanları nasıl hızlıala yükleyebiliyoruz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.