Şimdi Ara

Satılık 2008 model polo 1.4(Ankara)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Araç aynı kurumda çalıştığım arkadaşımın arabasıdır.kendisi 2. sahibi.116 bin kmde brc tüplü. siyah renk.araçta farklı zamanlarda yapılan boya ve değişen var fakat hepsi ufak sürtme şeklinde oluşan şeyler.fiyatını 27 bin olarak düşünüyor.kışlık lastiklerini felanda verecek.akşam eve gittiğinde computest sonuçlarını bulursa tam olarak boya ve değişen parçalarını yazarım.kolay gelsin



  • Dağa fazla bilgi verebilir misiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip edioruz
  • kendisinin yaptırmış olduğu computest sonuçlarına göre 3 parça boya 2 parça değişeni var.hepside ufak sürtmelerden.aracı 3-4 yıldır kullanıyor kendisi.km'yi bakanlıkta müfettiş olduğu için uzun yolda yaptı.aracı arada bende kullandığım için ön düzen ve şanzımanın çok iyi durumda olduğuna kefil olabilirim.kaportada şuanda herhangibir sıkıntısı yok sadece ön tamponda beyaz bir aracın sürtmesinden dolayı iz var.kozmetik olarak iyi durumda sadece boya koruma yapılırsa iyi olabilir.
    ilan no: 264549789 düşünen arkadaşlar burdan ya da ilan üzerinden msj atabilirler.fiyat konusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.aracı görmek isteyenler eryamanda görebilirler.çok nadirde olsa işe araçla geldiğinde ise bilkentte görebilirsiniz aracı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanctuary33 -- 25 Ocak 2016; 15:52:56 >
  • sanctuary33 kullanıcısına yanıt
    Bana mı öyle geldi bilemiyorum ama araç çok yıpranmış görünüyor. Daha iyi fotoğraflar koyarsanız daha etkili olabilir ilan.
  • pahalı
  • Teşekkürler tavsiyeniz için öncellikle.
    Araç sahibi arkadaşım bakanlıkta müfettiş olduğu için teftişlere giderken kullanmış sürekli.Yani sadece uzun yolda kullanılmış, bu nedenle aynı kmdeki araçlara nazaran daha az yıpranmış, sadece önceden belirttiğim gibi boya koruma aracı kendine getirebilir.Dediğiniz gibi boyası soluk duruyor. Havalar sürekli yağışlı ve kapalı olduğu için düzgün fotoğraf çekemedik fakat haftaya yeni fotolar çekmeye çalışalım.fiyatı elimizden geldiğince uygun yazdık.yaz sonu araca galerici bir bey 26.500 teklif etmişti fakat arkadaşım doktorasını yapacağı için satmaktan vazgeçti o döenm(okula gidip gelirken kullandı).geçen hafta yine bir galerici 25.5 teklif etti.ihtiyaçtan satmıyoruz acil bir durumumuz yok çok şükür fakat alıp binecek arkadaşlara elimizden gelen kolaylığı sağlarız.aracı satıp volvo xc-70 almayı düşünüyoruz.bulması zor bir araç olduğundan daha zamanımız var.yeni foto ekleme fırsatımız olursa haber ederim size.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.