Şimdi Ara

Sinemia Özel Sinema Kulübü | Ana Konu | Güncel Bilgiler Burada |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.944
Cevap
113
Favori
282.079
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sinemia Özel Sinema Kulübü | Ana Konu | Güncel Bilgiler Burada |


    Bilet Katkı Payı ile İlgili Bilgilendirme

    15TL - 20TL arası biletler için 0.99TL

    20TL - 25TL arası biletler için 1.99TL

    25TL - 30TL arası biletler için 2.49TL

    30TL - 40TL arası biletler için 2.99TL

    40TL üzeri biletler için 3.99 TL

    Not: Premium üyeliğiniz devam ediyorsa paket alımı yaptığınızda yeni paket, paketinizin bitiş tarihinden itibaren aktif oluyor.


    Sinemia olarak tüm sinemaseverlerin çok uygun fiyatlarla sinemaya gidebilmeleri için her gün çalışmaya devam ediyoruz. Sinemia, üyeliğiniz kapsamında almış olduğunuz biletler için değişen kanunlar kapsamında hem sinema salonlarına hem de yapımcılara tam bilet ücretini vermesine rağmen üyelerine çok daha uygun fiyatlarla sinemaya gitme imkanı sunmaya devam etmektedir. Sizlere bu ayrıcalıkları tanımaya devam edebilmemiz için tek bilet ücreti 15 TL’yi aşan biletlerden 0.99 TL ile başlayarak biletin ücretine göre değişkenlik gösterebilen bilet katkı payı, bilet alımınız esnasında kayıtlı ödeme aracınızdan tahsil edilmektedir. Bu sayede Sinemia, tüm sinemaseverlerin her zaman olduğu gibi normal bilet fiyatlarından çok daha uygun fiyatlarla sinemaya gitmesine imkan sağlamaya devam edebilmektedir.

    Saygılarımızla

    Sinemia Destek Ekibi

    Sinemia Nedir? Nasıl Çalışır?
    Sinemia üyelerine sınırsız sinema bileti sağlayan özel bir sinema kulübüdür. Lokasyon bazlı teknolojileri ve ön ödemeli banka kartı sistemleri ile entegre eden Sinemia, sinema aşkıyla Türkiye'de yaratılmıştır. Sinemia 2015 Aralık ayında Borsa İstanbul aracılığı ile Aslanoba Capital'den yatırım almış, Şubat 2016 itibariyle İngiltere'de faaliyetlerine başlamıştır.

    Hangi Günler, Hangi Seanslarda Geçerli?
    Sinemia’da ilk seans, son seans, o gün, şu gün gibi sınırlar yoktur. Sinemia’da saat veya gün sınırı bulunmaz, dilediğiniz saat, istediğiniz gün ayrıcalığınızı kullanabilirsiniz.

    İleri Tarihli Bilet Alabilir miyim?
    Tabi ki! Sıra beklemeden biletini almak bir ayrıcalıktır. Sinemia mobil uygulamasından İleri Tarihli Bilet özelliğini kullanarak istediğiniz sinema salonu için biletinizi alabilirsin.

    Hangi Sinema Salonlarında Geçerli?
    Hepsinde! Sinemia tüm şehirlerde ve tüm sinema salonlarında geçerlidir. Tüm sinema salonları listesine buradan ulaşabilirsiniz. Sinemia’nın sinema salonları ile anlaşması yoktur, Sinemia ödeme kartınız ve Sinemia mobil uygulamanızla hiç bir açıklama yapmadan biletinizi alabilirsin.

    2D 3D Ayrımı Var mı?
    Sinemia Premium 2D ve 3D seanslarında geçerlidir. Premium ayrıcalıklarınıza ek olarak, tüm Sinemia paketlerinde üyeliğinizle ayda bir defa (30 günde 1 olmak üzere) seçeceğiniz yeni teknoloji seanslarından da ek olarak (IMAX, MPX, ScreenX, D-BOX, 4DX) faydalanabilirsiniz. *

    Bir Filmi Çok Beğendim Tekrar Gidebilir miyim?
    Evet! Seni en sevdiğin vizyon filmlerini bir kez daha izlemekten alıkoyamazdık.


    Sinemia Özel Sinema Kulübü | Ana Konu | Güncel Bilgiler Burada |


    IMAX
    Bugüne Dek Yaratılmış “Gerçeğe En Yakın” Sinema Teknolojisi!

    IMAX Sinema Sistemi


    IMAX sinema sisteminin tüm bileşenleri (çift dijital projeksiyon cihazı, lazer hizalı dijital ses sistemi ve IMAX’in patentli salon geometrisi), dünya çapındaki sinemaseverler tarafından en üst seviyede eğlence deneyimi olarak bilinen, “IMAX Deneyimi®”ni sunmak için özel olarak bir araya getirilmiştir.

    IMAX, bugüne dek yaratılmış “GERÇEĞE EN YAKIN” 3 boyutlu sinema teknolojisi ile “DÜNYANIN EN ETKİLEYİCİ FİLM DENEYİMİ”ni sunar. IMAX salonlarının eşsiz geometrik yapısı; gerçek hayattakinden daha büyük kristal netliğindeki 3 boyutlu görüntüler ve IMAX’e özel dijital ses sistemi ile birleşerek kendini adeta filmin içinde hissetmeni sağlar.

    DEV IMAX PERDESİ – GENİŞ GÖRÜŞ ALANI


    Etkileyici bir deneyimin anahtarı; film izlediğini hissettiren unsurları ortadan kaldırmaktır. IMAX salonlarında, geleneksel salon perdelerine kıyasla %110 daha büyük olan IMAX perdesine yansıtılan görüntüler; çevresel görüş alanının da dışına taşarak perdenin ortadan kalktığı hissini yaratır. Bu etki, IMAX perdesinin boyutları, şekli ve konumu nedeniyle, sadece IMAX’e özeldir.

    Sinema salonunda oturulan nokta ve perdenin dört köşesi arasında oluşan alan “Görüntü Piramidi”dir. IMAX salonlarında görüntü piramidinin daha büyük olması, 3 boyutlu görüntüleri gerçek boyutlarında ve daha yakından hissetmene olanak tanır. Görüntüler adeta perdeden çıkıp kucağına kadar gelir ve geleneksel perdelerde gösterilen klasik sistemlerden çok daha etkili bir 3D deneyimi sağlar. IMAX’e özel tescilli salon mimarisi, perde büyüklükleri ile etkileyici bir deneyim sunar.

    IMAX DIGITAL SURROUND SES SİSTEMİ


    IMAX salonlarında ses de görüntü kadar büyük önem taşır. IMAX’e özel digital surround ses sistemi, perdeden taşan görüntüler kadar gerçekçi ve iliklerine işleyen bir sesle seni sarmalar. Tüm IMAX salonlarında, IMAX’in yüksek kalite standartları ışığında özel akustik dizayn oluşturularak, her bir koltuğun en iyi işitme pozisyonunda olması sağlanmaktadır.

    IMAX Salonları:

    Cinemaximum Akasya

    Cinemaximum İstinyePark

    Cinemaximum Hilltown

    Cinemaximum Marmara Park

    Cinemaximum MaviBahçe

    Cinemaximum Sur Yapı Marka

    Cinemaximum Ankamall

    Cinemaximum M1 Adana





    Sinemia Özel Sinema Kulübü | Ana Konu | Güncel Bilgiler Burada |


    4DX

    4DX ile Filmi Yaşamaya Hazır Mısın?

    CJ 4DPLEX tarafından geliştirilen 4DX teknolojisi; çığır açan film teknolojisi ile İngiltere’den İsviçre’ye, Macaristan’dan, Polonya’ya, Romanya’dan ve Çek Cumhuriyeti’ne kadar Avrupa’daki yüksek başarı performansı ile kendini kanıtlamış bir teknoloji olarak ön plana çıkıyor. Hareket, titreşim, su, ışık efektleri, koku ve diğer unsurları kullanarak sinema izleyicisini gerçek anlamda filme dahil eden bir deneyim sunuyor.

    4DX teknolojisini Cinemaximum Marmara Forum, Cinemaximum Panora, Cinemaximum Emaar Square Mall, Cinemaximum İstinye Park ve Cinemaximum Maltepe Piazza sinemalarımızda deneyimleyebilirsiniz.





    Sinemia Özel Sinema Kulübü | Ana Konu | Güncel Bilgiler Burada |


    ‘Starium’ Türkiye’de sadece Cinemaximum'da!

    CGV Mars Entertainment Group’un film tutkunlarına sunduğu son yeniliklerden biri olan ‘Starium’ Türkiye’de sadece Cinemaximum Maltepe Piazza'da! Her koltukta konfor ve eğlenceyi birleştirirken Türkiye’nin ilk “6P RGB Laser projektörü” ile izleyenlere daha gerçekçi ve daha canlı görüntü sunuyor.

    Lazer sinema projektör teknolojisiyle ekrana üstün görüntü kalitesi getirerek yalnızca tiyatrolarda bulunan çarpıcı bir deneyim yaşatan Starium ile seyirciler artık sadece film izlemekle kalmayıp özel bir deneyimin de parçası haline geliyor.

    Hem 2D hem de 3D filmleri sanki filmin içindeymişçesine özel bir gerçeklikle sunan Starium salonlarının ses-görüntü ve özel koltuk ayrıcalığı, izleyicileri filmin içine çekiyor. Starium, lazer sinema projektörünün yüksek parlaklık seviyesi, artan kontrast oranı ve canlı renkleriyle bugüne kadar izlenilen tüm formatlara meydan okuyan, eşi benzeri görülmemiş bir sinema keyfi yaşatıyor.

    Sinemia Özel Sinema Kulübü | Ana Konu | Güncel Bilgiler Burada |


    ScreenX ile DÜNYANI GENİŞLET!

    270 derece perdesiyle dünyanın ilk çok perdeli sinema teknolojisi ScreenX, sinemaseverlerle buluşuyor.

    Ortadan iki yandaki duvarlara devam eden ekranları ile, sinema salonu içerisinde maksimum genişlikte bir ölçü ortaya koyuyor. ScreenX, sinema salonunu bir perdeden daha fazlası haline getiriyor. Üç perdeden oluşan bu yaratıcı görsel fikir, dünyada sadece ScreenX’e özel. Maksimize edilmiş görüntü büyüklüğüyle, daha zengin bir hikayeyi deneyimleyeceksiniz. Sinema salonu sizler için gerçek bir film sahnesine dönüşecek.

    Güney Kore Bilim ve Teknoloji Bakanlığı tarafından “Sanal Gerçeklikte Öncü Proje” seçilen ve dünya sinema sektöründeki standartları yıkma amacıyla dünyaya açılan ScreenX, Güney Kore, Çin, Tayland ve Amerika’dan sonra şimdi Türkiye’de!

    ScreenX teknolojisini Cinemaximum Kanyon, Cinemaximum Akasya, Cinemaximum Hilltown ve Cinemaximum Vadistanbul sinemalarımızda deneyimleyebilirsiniz.







    Sinemia Özel Sinema Kulübü | Ana Konu | Güncel Bilgiler Burada |


    GOLD CLASS
    Ev rahatlığında sinema keyfi!

    CGV Mars Entertainment Group; Gold Class salonlarını sinemaseverlerin beğenisine sunuyor. Geniş ve yatabilen koltuklarıyla bambaşka bir konfor sunan Gold Class, sinemaseverleri bekliyor.

    Gold Class salonlarının kendine ait ayrı bir fuaye alanı var. Dileyen misafirlerimiz için telefon şarj ünitesi bulunan salondaki rahat koltuklar konforda sınırı bir üst seviyeye taşıyor.

    Cinemaximum Watergarden İstanbul, Cinemaximum Emaar Square Mall, Cinemaximum Vadi İstanbul, Cinemaximum Erzurum MNG, Cinemaximum Capacity, Cinemaximum Hilltown, Cinemaximum İstinyePark, Cinemaximum Adıyaman Park, Cinemaximum Armada, Cinemaximum Kayseri Park, Cinemaximum Panora, Cinemaximum Kent Plaza, Cinemaximum Metrogarden, Cinemaximum Zorlu Center, Cinemaximum Kale, Cinemaximum Kanyon, Cinemaximum Akasya, Cinemaximum Anatolium Marmara, Cinemaximum Diyarbakır Ceylan , Cinemaximum Maltepe Piazza , Cinemaximum Espark, Cinemaximum M1 Adana Merkez , Cinemaximum Mardin Movapark, Cinemaximum Historia, Cinemaximum Aqua Florya, Cinemaximum Mersin Marina, Cinemaximum Optimum Gaziemir, Cinemaximum Piazza Kahramanmaraş ve Cinemaximum Bodrum Midtown'da hizmete açılan Gold Class, daha kısa reklam kuşağıyla, sinema keyfinize keyif katacak.








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 7 Mayıs 2019; 0:23:15 >







  • Bu bir pazarlama şekli olmamalı...

    O sayfa sayfa sözleşmelerin ben de dahil olarak halkımızın %99'u tarafından okunmadığını herkes biliyor.

    Bu kadar teknolojinin içinde yüzüyorken benim üyeliğimin bitmesine 1 hafta kala bir sms atarsın ve dersin ki; "üyeliğinizi iptal etmezseniz aynı şartlardan 1 ay daha uzatacağız"!

    Ya da uzattıktan sonra dersin ki; "sözleşme şartları gereği 1 ay daha uzamıştır..."

    Ben bu adamlara "kartımda kalan bakiye ne olacak" diye sormasam hiç haberim de olmayacaktı!


    Ben de diyorum ki; biz bu ödemenin alındığını farketmesek 34,50 TL'den ömür boyu para çekebilirler.

    Avm'de olduğumuzu neredeyse noter kanalıyla bu firmaya ispat etmek zorunda kalacak kadar teknolojinin içindeyken, bir sms bile yollanmıyor olması bence en hafif tabir ile "tilkiliktir".
    Hocam kapattılar mail geldi şimdi



    Saygıdeğer büyük üstad mesafe4272 adlı dh üyesinin bugün Türkiye saati ile 19:43'te yaptığı "sinemia batar" yorumunu büüyk bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.Mesafe4272 batar dediğini öğrendiğimiz halde aksi yönde gidip onu dikkate almayarak faaliyetlerimizi devam ettirmemiz bir ahmaklık olurdu.O sebeple ilerde daha fazla maddi kayıp yaşamamak ve siz değerli kullanıcılarımızo mağdur etmeml adına tüm ticari faaliyetlerimizi durduruyoruz.



    Sinemia CEO'su Rıfat Oğuz
    Yazılanları görünce dayanamadım. Paketin içeriği her gün 1 kere sinemaya gitme ve bunun ödemesini yapan kişi bilet alamayıp şikayet etmiş; biri kalkıp sana iyi olmuş işi ticarete döküyorsunuz sonra demiş. Bir başkası haksız yere eklenen katkı payı, hizmet ücreti vs. yi olsun böyle bile mantıklı diyerek savunmuş kendi sözleşmesindeki haklardan haberi yok. Yarın öbür gün sinemia tazminat davaları yüzünden kapandığında foruma gelip sizin şikayetleriniz yüzünden kapandı diyerek bizlere de laf söyleyeceksiniz muhtemelen. Allah sizin gibi doğruyu yanlışı birbirinden ayırt edememe problemi yaşayan kişilerin yardımcısı olsun.
    Siz nasıl bir hayat yaşıyorsunuz ya? Ne zamandan beri hakkın olmayan 30 tl için bu düşüncülere daldınız.
    Hadi bu içinde bir yerlerde bu düşünceye sahipsin gelip bunu normalmiş gibi yazıp bir de milletten yardım talep eder oldunuz.

    Bravo valla bol şans başarılar o aldığın parayla çoçuğuna yemek al kombo yapmış olursun. :)

    Not: Prensip Sahibi Birey:)
  • başvuru yaptım dün halen ses seda gelmedı kaç gün sürüyor yahu bu onaylama davetiye filan? İlle beklememiz mi gerekiyor bunları davetiye ile direk üye olma ımkanı var mı?
  • CriticalWave kullanıcısına yanıt
    burda kimse sureyi bilemez sinemia ne zaman uygun gorurse o zaman onaylar
  • Sinemaya tek kaç kişi gidiyorki, çift ve tek olarak paketler yapılmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 5 Şubat 2016; 23:12:47 >
  • 2 3 hafta oldu basvurali hala ses seda yok illa referansmi gerek ? Fiyat yaniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav bırakın herifler adam kayırıyor davetiyeleri batsın istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lınkidin den başvurunda çabuk davetiye veriyorlarmuş ben facebooktan davetiye istedim 2 3 gün sonra email gönderdiler :D
  • Davetiyeleri batsın alamadıktan sonra bedava deseler ne yazar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BkmExpress ile 3 aylık fiyat ne kadar?
  • Kart basımı üç gün diyorlar da pratikte ne kadar sürüyor?

    Ekleme: Sinemia pişmanlıktır almayın üyeliğiniz birgün sebepsiz olarak kapatılabilir, mh sorularınıza yanıt vermeyebilir, yüzlerce lira zarara girebilirsiniz.
    Ayrıca eleştiri, şikayet vb durumları içeren mesajları sildiriyorlar, bilginize...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exterminant -- 27 Ocak 2017; 15:53:34 >
  • exterminant kullanıcısına yanıt
    Benim kart 3. Günde elime ulaşımıştı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Davetiye tarzı eski kafalı iş yapan sitelere gıcığım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • issizmuhendis İ kullanıcısına yanıt
    salı gününden beri bekliyorum kampanyadan dolayı yoğunluk var herhalde..
  • exterminant kullanıcısına yanıt
    Çarşamba sabahı satın aldım hizmeti. Daha hala elime ulaşmadı. Kargolandı da demiyor ayrıca.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İMAX 3D

    lınkidin den başvurunda çabuk davetiye veriyorlarmuş ben facebooktan davetiye istedim 2 3 gün sonra email gönderdiler :D

    Anladim hocam birde yazdigin fiyat bkm ile olan giyat mi yoksa bkm kullanilmamis daha indirim yememis fiyat mi? Simdi maili kontrol ettim davetiye gelmis ama uye olmak istedigimde aylik 79 3 aylik 69 6 aylik uyeliktede aylik 59 lira fiyat gosteriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bkm fiyatını yazdım 2 dk bkm üye ol kartını ekle 39 tlden al :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İMAX 3D

    evet bkm fiyatını yazdım 2 dk bkm üye ol kartını ekle 39 tlden al :D

    Yok canim bkm uyeligim var o kadarda magara adami degiliz kaptan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exterminant

    salı gününden beri bekliyorum kampanyadan dolayı yoğunluk var herhalde..

    Benim de aynı hocam salı öğlen aldım, hala gönderilmedi.
  • Konuya burdan devam edelim, tek bir başlıktan takibini yapabiliriz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_104936318/tm.htm
  • Bu arada reklamda 39 lira diyorda ben 39,53 ödedim diye hatırlıyorum salı günü.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.