Şimdi Ara

Zoom X4 USB baglantisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Gecen hafta Zoom X4 modem aldim. Kurdum guzel guzel calisiyordu. Daha sonra bi de USB baglantisi ile baglanayim bakaiym dedim ve baglandim. Daha sonra modemin kapali olan firewall unu geri actim ve modemin flash bellegine kaydettim bunu. Bundan sonra bilgisayarim modemi USB baglantisindan tanimaz oldu. Fakat network kartina baglayinca cok guzel calisti. Ne yaptiysam usbden modemi tanitamadim. Daha once modemi usb den bagladigimda veya soktugumde windows bir ses cikarirdi,o da cikmiyor. Tum usb hublarina bakiyorum. Hub dan guc ceken tek sey usb farem. Diger hublar tamamen bos gozukuyor. Suruculeri kaldirdim. Rgistry den butun Zoom USB adli kayitlari sildim,gene de ise yaramadi. Sonra ayni seyi arkadasimin biligisayarda denedim. Onda da modemin bir ayarini degistirip flash bellege yazinca,artik bilgisayar modemi usb den tanimaz oldu. Cildirmak uzereyim!!! Internetten arastirdim bu sorunu,hicbir sey bulamadim. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Tesekkur ederim.



  • kardeş modemini resetle...
  • Modemin arkasında çok küçük bir delik var, oraya bir iğne veya sert kürdanla 5 saniye kadar basılı tut ve bırak. Modem eski haline ( Fabrika ayarlarına ) dönecektir.
    Daha sonrahttp://10.0.0.2 den gir ve Kullanıcı adı olarak: admin yaz, Şifre Olarak da: zoomadsl yaz ve sayfaya ulaş. Modemi Türk Telekom'a tanıt, kaydet ve çık. Sorunun çözülecektir.

    Kolay gelsin ve başarılar. KitapGibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.