Şimdi Ara

#2016 EXPO ANTALYA# %80 İNDİRİMLİ BİLET FIRSATI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
8
Favori
18.089
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O kadro gelecekse eğer sallama bilgi değilse o biletler alınır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • deneme tahtasi kullanıcısına yanıt
    2 adet alabiliriim uygun fiyat olursa
  • Uygun Fİyat olursa SEZONLUK BİLET ALABİLİRİM 2ADET ;) Devir işlemi vs oluyor artık.?
  • deneme tahtasi kullanıcısına yanıt
    kardeşim 60 tl verip girmem, kendimin hiç giresi yok , sırf valide girmek istiyor emekli zaten, ne kadar veriyorsun bileti ?
  • Tamamen para tuzağı bir yer, kapıdan girdiğinizde 10 lira otopark ücreti alınıyor, içerde bir kaç tane farklı ülkelere ait bahçe var onların bile çoğu tamamlanmamış düzenlenmemiş, içerde kafelerde bir su 4 TL bir 3ü bir arada kahve 8 TL, bahçelerin etkinliklerin çoğu tamamlanmamış, her yer işmakinesi vs dolu, alan çok büyük ve gezerken çok yoruluyorsunuz ama kayda değer hiçbir şey yok, sözde alan içi servis yapacak araçların görevlileri gölgede cep telefonuyla oyun oynayıp sizi araca almıyor. Bahsedilen konserlerden Maroon 5 konseri yapılmadı, Ağustos'da Sting deniyor, Sting'in kendi konser programında böyle bir konser yok. O konserlerin çoğu öyle yazılmış ortada hiçbişey yok. Olsa dahi aldığınız bilet sadece Expo'ya giriş için konser için ekstra ücret istenmesi olası. Şu an için tamamen yorgunluk ve para tuzağı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dataman

    Tamamen para tuzağı bir yer, kapıdan girdiğinizde 10 lira otopark ücreti alınıyor, içerde bir kaç tane farklı ülkelere ait bahçe var onların bile çoğu tamamlanmamış düzenlenmemiş, içerde kafelerde bir su 4 TL bir 3ü bir arada kahve 8 TL, bahçelerin etkinliklerin çoğu tamamlanmamış, her yer işmakinesi vs dolu, alan çok büyük ve gezerken çok yoruluyorsunuz ama kayda değer hiçbir şey yok, sözde alan içi servis yapacak araçların görevlileri gölgede cep telefonuyla oyun oynayıp sizi araca almıyor. Bahsedilen konserlerden Maroon 5 konseri yapılmadı, Ağustos'da Sting deniyor, Sting'in kendi konser programında böyle bir konser yok. O konserlerin çoğu öyle yazılmış ortada hiçbişey yok. Olsa dahi aldığınız bilet sadece Expo'ya giriş için konser için ekstra ücret istenmesi olası. Şu an için tamamen yorgunluk ve para tuzağı.

    Bilgi için teşekkürler.. :/

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası tesadüfen yolumun üzerinde olduğu için uğramayı ihtimal dahilinde tutmuştum, ama 60 lira vermeyi düşünmezdim. Şu şekli ile 3-5 lira da olsa gün kaybetmeye değmez gibi gözüküyor.
  • Haftasonu hanımla bir gidelim havalar iyice ısınmadan diyorduk saol bilgi için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembelreis -- 10 Mayıs 2016; 15:53:48 >
  • Organizasyon çok başarısız bence de.. 2009 'da yılında Expo organizasyonu Antalya' ya verildi. Hazretler 2015'e kadar adeta kış uykusuna yattılar. 1 ay önce sözde açılışı yapılan tramvay hala çalışmıyor. Geçen hafta sonu dünyanın sayılı tenorlarından Jose Carreras' ın ücretsiz konseri vardı, kimsenin haberi bile olmadı. 14 mayıs cumartesi saat 21.00' de Emma Shaplin' in (ücretsiz?) konseri var, Şehirdeki cam piramit önünde billboardda afişini gördüm bu sabah. Bunu da ben duyurmuş olayım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Antalya'da yaşıyorum ve 2 defa gittim.Çok büyük bir alan her tarafını gezemedim. Çocukların güzel vakit geçirebileceği alanlar var. Çocuk adasında çocuk etkinlik alanları (uçurtma yapımı, boyama, baskı, legolar vb) var. Ayrıca şişme oyun parkları mevcut. Bunun yanında bitkiden heykeller, değişik şehirlerin ve ülkelerin bahçeleri var. Açıkçası ben beğendim. Tabii ki beklentilerle alakalı bir durum. Dezavantajları ise ; çok büyük olmasından ve mesafeler uzak olduğundan yorucu oluyor. otopark ücreti 10 tl ve içeride yiyecek içecek pahalı. Ama dışarından yiyecek içecek getirmemize bir şey söylemediler. Bu arada bebekli aileler girişte ücretsiz olarak bebek arabası alabiliyorlar.
  • Gübretaş - Türkiye Tarım ve Biyoçeşitlilik Müzesini mutlaka gezmelisiniz. tabelasına takılmayın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: genctoprak

    Gübretaş - Türkiye Tarım ve Biyoçeşitlilik Müzesini mutlaka gezmelisiniz. tabelasına takılmayın.

    aynen güzeldi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cengos07

    Organizasyon çok başarısız bence de.. 2009 'da yılında Expo organizasyonu Antalya' ya verildi. Hazretler 2015'e kadar adeta kış uykusuna yattılar. 1 ay önce sözde açılışı yapılan tramvay hala çalışmıyor. Geçen hafta sonu dünyanın sayılı tenorlarından Jose Carreras' ın ücretsiz konseri vardı, kimsenin haberi bile olmadı. 14 mayıs cumartesi saat 21.00' de Emma Shaplin' in (ücretsiz?) konseri var, Şehirdeki cam piramit önünde billboardda afişini gördüm bu sabah. Bunu da ben duyurmuş olayım.

    emma shaplin'e gidlir gibi teşekkürler hocam :)
  • Facebook sayfasında bir duyuru gördüm.

    Bu arada 100 metre yüksekliğindeki EXPO kulesi açılmış. Bu gece de Emma Shaplin konseri var.

    #Expo2016Antalya indirimli bilet kampanyası başladı.


    EXPO 2016 Antalya’nın Ana Havayolu Sponsoru Türk Hava Yolları (THY) ve Ana İletişim Sponsoru Turkcell, müşterileri için avantajlı bilet kampanyası başladı. 12 Mayıs’ta başlayan kampanya 1 Temmuz tarihine kadar sürecek. EXPO 2016 Antalya’nın Ana İletişim Sponsoru olan ve EXPO’nun sembolü kuleye ve 5 bin kişilik büyük amfi tiyatroya adını veren TURKCELL, faturalı hat kullanıcılarına yönelik avantajlı bilet kampanyası başlattı. EXPO 2016 Antalya’ya günlük giriş bileti ve Sezonluk kart almak için ‘EXPO’ yazıp 8200’a SMS gönderen TURKCELL faturalı hat sahiplerine, TURKCELL tarafından günde en fazla 5 defa ile sınırlı bilet ve ya sezonluk kart fiyatından %50 indirim imkanı sağlayan promosyon kodu gönderilecek. EXPO 2016 Antalya’nın Ana Havayolu Sponsoru olan ve Çocuk Bilim ve Teknoloji Merkezine adını veren Türk Hava Yolları ise THY Elite&Elite Plus müşterilerine yönelik bir kampanya başlattı. EXPO 2016 Antalya sergi alanı gişelerinde kartını gösteren ziyaretçilere, alanı ilk ziyaretlerinde bir defaya mahsus 1 adet günlük bedelsiz giriş bileti, 5 adet %50 indirimli bilet alma hakkı verilecek. Sonraki ziyaretlerdeki bilet talepleri için en fazla 5 adet biletle sınırlı olmak üzere %50 indirim imkanı sağlanacak. THY Classic&Classic Plus müşterileri de bilet satış gişelerinde kartlarını göstermeleri koşuluyla, 1 adet günlük giriş biletini veya 1 adet sezonluk kartı anında %50 indirim ile satın alabilecek. THY’nin müşterilerine sağladığı avantajlar bununla da sınırlı değil. EXPO süresince tüm THY müşterilerine son 1 aylık uçuş kartlarını teslim etmeleri ve ya TK ile başlayan bilet numaralarını bildirmeleri (kullanılmış) halinde 1 adet günlük bilet fiyatı üzerinden %50 indirim imkânı sağlanacak. 12 Mayıs’ta başlayan kampanya, 1 Temmuz tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya kapsamındaki indirimler yalnızca EXPO 2016 Antalya Giriş Gişeleri, Terracity AVM ve Antalya Migros 5M satış noktalarında uygulanacak. Kampanya kapsamında indirim uygulanacak bilet türleri şu şekilde olacak: İNDİRİM UYGULANACAK MEVCUTFİYAT/İNDİRİMLİ FİYAT BİLET TÜRLERİ
    1 Gün Yetişkin (14-64) 60/30 TL
    1 Gün İndirimli (Öğrenci (14-25 yaş), 65 + Yaş) 30/15 TL
    1 Gün Çocuk (8-13 Yaş) 15/5 TL
    Sezonluk-Yetişkin (14-64) 180/90 TL
    Sezonluk İndirimli (Öğrenci (14-25 Yaş), 65 + Yaş) 90/45 TL
    Sezonluk Çocuk (8-13 Yaş) 45/20 TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalet_tr -- 14 Mayıs 2016; 0:57:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tarih gerçektir heralde




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 14 Mayıs 2016; 19:38:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b0Ni

    bu tarih gerçektir heralde

    image]https://pbs.twimg.com/media/CiW41WmUgAEi0IT.jpg[/simage]

    Sitesinde bilgi olmamakla beraber, mantıklı. 7 haziranda gürcistan' da konserleri var. Oradan Antalya ' ya uzanmalarını bekliyoruz. Daha sonra ABD turnesine çıkacaklar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilete ihtiyacım var. İlgilenenler pm atsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözde açılışı yapılan Antraya ne oldu?Göstermelik açılış yap sonra antray çalışmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.