Şimdi Ara

ARAÇ TERCİHİNDEYİM DENEYİMİ OLANLAR LÜTFEN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABA ARKADAŞLAR,3 ARAÇ TERCİHİ DIŞINA ÇIKMAYALIM LÜTFEN ARKADAŞLAR 3 ARAÇ VAR AKLIMDA ÇÜNKÜ ÜÇÜNÜDE KULLANMIŞLIĞIM BİLGİM VAR ÖZELLİK İLE F10 ÇOK İYİ BİLİYORUM SADECE YENİ KASA GELECEĞİ İÇİN C200 DÜŞÜNÜYORUM YENİ BİR ARAÇ SONUÇTA VE A5 F10 A GÖRE HEM YAŞIMA DAHA UYGUN HEMDE F10 GİBİ TRAFİKTE ÇOK YOK SİZİN TERCİHİNİZ HANGİSİ OLURDU YAŞ 23,TEŞEKKÜRLER.
    2012 VEYA 2013 520d COMFORT SONRADAN TAMPONLAR JANT M PAKETE DÖNÜŞTÜRELECEK.
    2015 C200 BLUTECH AMG
    2013 VEYA 2014 AUDİ A5 2.0TDİ SPORTBACK

    TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN FİKİRLER İÇİN.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirel72 -- 7 Mart 2016; 11:54:35 >







  • 23 yaşındaki biri için çok büyük değil mi 5 serisi?
    Ben de 27 yaşındayım c serisi çok büyük geliyor bana neredeyse hep tek başıma kullanıyorum konforundan başka bir artısı yok bana.
    Ben şahsen bu yaz cla ya da 1 serisi düşünüyorum. Bir de tucson aklımı çok çeliyor
    İlle bu 3 araçtan biriyse eğer c200 serisi derim ben dizel ve vergi avantajlı evladiyelik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavernac1 -- 6 Mart 2016; 18:51:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: demirel72

    ARKADAŞLAR MERHABA,BAŞLIKTADA BELİRTTİĞİM ÜZERE DÜŞÜNDÜĞÜM ARAÇLAR HAKKINDA DENEYİMİ OLANLAR YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM KULLANMAMIŞ AMA BİLGİSİ OLANLAR'DA AYNI ŞEKİLDE,23 YAŞINDAYIM 320ied ARACIM VARDI M PAKET SIFIR ALMIŞTIM SATTIM ARACIMI YAKITINDAN DOLAYI GÖNÜL RAHATLIĞI İLE GAZA BASAMIYORDUM SABAH VE AKŞAM YOĞUN SAHİL TRAFİĞİNDEYİM ARAÇ 100km DE NE KADAR SAKİN KULLANIRSAM KULLANAYIM 9lt DEN AŞAĞISINI GÖRMEDİM ŞİMDİ ARAÇ BAKIYORUM KENDİME ACELE DE ETMİYORUM AYAĞIMI YERDEN KESEN BİR İTALYAN AYGIRI LİNEA VAR 1.3 :)BEN ARACIMI SATARKEN DÜŞÜNDÜĞÜM TEK ARAÇ 520d ŞİMDİ AKLIMA AMA 15 2.0 TDİ SPORTBACK TAKILDI VE DE C200 blutech TABİ HER ARACIN KENDİSİNE GÖRE + - YÖNLERİ VAR BENİ CEZBEDEN FİKİRLERİNİZİ ALIRSAM SEVİNİRİM.
    VERECEĞİM EN FAZLA RAKAM 180 BİN TL CİVARI LÜTFEN BU 3 ARAÇ DIŞINA ÇIKMAYALIM :)

    1.SEÇENEK beyaz bir 520d =2013 farlar makyajlı 55 60bin km de comfort paket alıp tamponları M yapıp binmeyi düşünüyorum 520 beni cezbeden tabi ki performans ( bmw )ve lüks bir segment olması içi dışı ama aracın yeni kasası gelecek ve 3yaşında bir araca o paraları da açıkçası vermek içimden gelmiyor sonuçta 60bin km de bir araç.

    2.SEÇENEK beyaz bir A5 2.0 TDİ=2014 model hatasız 20 35 bin km arası bir araç yaşıma daha uygun 5 kasaya göre + yakıt olarakta daha iyi ve 5 kasadan daha yeni duruyor ve yollarda da pek yok 3 5 kasa gibi takıldığım tek noktası kolçak tarafını beğenmiyorum aracın.

    3.SEÇENEK derin siyah veya füme AMG C200 2015 BLUTECH=SIFIR BİR ARAÇ+YAKIT+EN ÖNEMLİSİ YENİ BİR KASA YENİ BİR ARABA (KISACASI FULL+FULL SIFIR YENİ KASA BİR ARAÇ DİZEL ) TAKILDIĞIM TARAFI A5 VE BMW 5 KASAYA GÖRE ALT SEGMENT BİR ARABA VE 1.6 MOTORA SAHİP PERFORMANS OLARAK ÇOK FARK VAR,VE TEK BEĞENMEDİĞİM TAKINTILI OLDUĞUM NOKTASI İÇİNDE Kİ O EKRANI.
    SİZCE TERCİHİ Mİ HANGİSİNDEN YANA YAPMALIYIM ORTALAMA 2 3SENE ARASI BİNECEĞİM.TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN VAKİT AYIRIP OKUDUĞUNUZ İÇİN..

    CSB.

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96978965&p=1#96978965

    Linkte Sportline demişsin,bu konuda M-Paket demişsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kartalus kullanıcısına yanıt
    Üşendim okumaya 😁

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baba0392 kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roman yazmışsın okumam ben bunu
  • İfsa team on board

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaş su devirde bi araç kaç sene kalıyor elimizde sıkılıp 1 2 senede değiştiriyoruz bin gitsin bmw olsun 9 litre yaksın, bende hb astra j 1.4 turbo otomatik var oda 9 litre yakıyor, bundan sonra almayı düşündüğüm m paket bmw

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @kartalus adam işi gücü bırakmış neyin peşine düşmüş ya:) evet arkadaşım daha fazla uzun uzun yazmamak için kısa tutup m yazdım oraya sen madem peşine düşüyorsun forumda böyle şeylerin boş vakitlerinde sana açıklamasınıda yapayım içinde ukte kalmasın daha fazla zaman harcama benim konuma:) 2014 ekim ayında almıştım borusan avcılardan o zaman türkiyeye m plus ve m sport 320ied gelmemişti bilgide yoktu gelecek diye veya vardı ama bilgilendirmiyorlardı bayi de ki temsilciler bende sportline aldım 3 ay sonra mı öyle birşey m pluslar dökülmeye başladı bende takas edeyim demiştim borusanda aracım henüz 2 3 bin km lerde birşeydi olmadı bende araştırdım sonra kendim tamponları m tampon altına m4 jant yay olarakta vogtland takmıştım durum bu:)
    Bu mesaja eklenen görseller:

     ARAÇ TERCİHİNDEYİM DENEYİMİ OLANLAR LÜTFEN! ARAÇ TERCİHİNDEYİM DENEYİMİ OLANLAR LÜTFEN! ARAÇ TERCİHİNDEYİM DENEYİMİ OLANLAR LÜTFEN!




  • 180 bin lira araba aliyosun 23 yasindasin ama benzin muhabbeti yapiyosun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tavernac1

    23 yaşındaki biri için çok büyük değil mi 5 serisi?
    Ben de 27 yaşındayım c serisi çok büyük geliyor bana neredeyse hep tek başıma kullanıyorum konforundan başka bir artısı yok bana.
    Ben şahsen bu yaz cla ya da 1 serisi düşünüyorum. Bir de tucson aklımı çok çeliyor
    İlle bu 3 araçtan biriyse eğer c200 serisi derim ben dizel ve vergi avantajlı evladiyelik.

    doğru söylüyorsunuz çok büyük ama f10 da en beğendiğim araçtır sadece yeni kasası geleceği için biraz soğudum ve trafikte neredeyse f30 dan çok artık 520i lerden sonra:)hatcback araba da düşünmüyorum bu arada yoksa tercihim sizin yerinize 1kasadan olurdu cla da yakışıklı bir araba ama bmw nin verdiği tadı vermez tuscon ayrı bir dünya zevk işi:)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: potur

    180 bin lira araba aliyosun 23 yasindasin ama benzin muhabbeti yapiyosun.

    arkadaşım bilmiyorum neyin kafası bu çok görüyorum forumlarda senin gibileri bu paraları verip benzin parasını düşünüyorsun diye de sonuçta 180 bin tl dediğin bak şu dönemde araba için çok uçuk bir rakam değil ben kalkıp burada 500 600bin tl gibi bir rakamdan bahsetmedim 3 4 yaşında araba geliyor ki 180 bin lira dediğin paraya o kadar lüks araçlarda değil artık orta segment gibi birşey bu paralar ? ben senede 25k ya yakın km yapıyorum istanbul içi %80 gazlayarak kullanıyorum trafikte hantal uykusu gelen şöförler yüzünden,kısacası dizel ile full depoya 700 750 km gitmek varken nedenn aynı paraya 400 450km gideyim ve dizel 2.0d olacak 184ps audi olursa 177 benzinli 1.6 değermi 1.6motora vermem o paraları kısacası kalkıp 428i nin yakıtıda beni sarsar vergi değil bu yakıt sonuçta sürekli bir şey.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.