Şimdi Ara

Benim sizden ne farkım var? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eşcinsellik, DSM-I'de sosyopatik kişilik bozukluğu olarak, DSM-II'de cinsel sapma olarak, DSM-III'te egodistonik eşcinsellik olarak tanımlandı. Şu anda güncel DSM'de ve WHO'de cinsel yönelim olarak kabul edilse de hala en büyük tartışma konularından birisi. Ne olarak kabul edildiği o günün şartlarına göre değişiyor. Bana göre ise cinsel yönelim olduğu bir gerçek, tedavi ol geçsin gibi bir şey olsaydı şimdiye bu tartışmalar kalmazdı. Kendi ellerinde olmayan bir şey için insanları kınamak gereksizdir. Aksine topluma daha fazla kazandırmakta büyük fayda var. Eğer topluma uyumda zorluk çekiyorsan bir psikolog/psikolojik danışmandan yardım alabilirsin.
  • Bana göre eşcinsellerle örnek veriyorum ölü sevicilerin farkı yok. İkisi de hormonel farklılıklardan dolayı sağlıklı insanlardan farklı yönde cinsel eğilim gösteriyorlar.
    Bu demek değil ki onları dışlayıp tedavi olmaları için zorlamalıyız. Başkalarına zarar vermedikleri sürece onların da özgürce yaşama hakkı var.

    Örnek olarak ölü sevici dedim ama buraya toplumun ahlak dışı saydığı ensest gibi midemin kaldıramayacağı diğer eğilimleri de yazabilirsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklisin kardes ne diyelim.

    Escinsel olmadigim icin sizi desteklemem. Sadece saygi duyarim. Yolda sizi opusurken gorsem bir sey yapmam. Ne gelip sizle opusmeye calisirim ne de elime tas alip size firlatirim. Notr. Bu olmali zaten.

    Ama ne yazik ki daha adem ve havva'dan ensest uredigini bilmeyen yobazlar buna saygi gostermiyor. Amerika'da avrupa'da kimse escinsel oldugunu gizlemiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ruhun cinsiyeti yoktur, buradaki aşırı akıllılara da laf yetiştirmeye çalışıp kendini yorma savunma açıklama vb. yapma, anlamazlar hiçbir şeye farklı açılardan bakmasını bilmezler çünkü kıtlar..
  • Toplumsal ön yargilarimiz yüzünden baski altina alinmissiniz.Özgür degilsiniz sürekli dislaniyorsunuz ayrimciliklara maruz kaliyorsunuz.

    Insanlarin düsüncelerinin degisecegini sanmiyorum. Bu nesilden sizi kabul etmesi beklenemez ama gelecek nesil iyi bir egitim alirsa farkliliklara saygi göstermeyi ögrenebilir.

    Insanlarin ne düsündügünü bos verip kendi düsüncelerine bakmali ve hayatini yasamalisin. Sen bu sekilde yapmaya devam edersen durmayacaklardır.

    Değiştiremeyeceğin yada değiştirmek istemediğin şeyler için endişe etmene gerek yok. Hayat senin hayatın yaşamana bak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecns -- 7 Mart 2016; 16:24:55 >
  • Şu konunun altındaki aptallar midemi bulandırıyor.
    Neymiş , toplumun ahlakının bozulmasına izin vermeyecekmiş. Ne toplumu , ne ahlakı ? Toplumun sözde ahlakını hangi ahlak yasasına göre düzenleyeceksin ?

    Bu mantıkla ben de güneş gözlüğü takanları , vejetaryenleri , köpek besleyenleri , makarna sevenleri , komedi filmi sevenleri , tesbih hobisi olanları , saçını sarıya boyatanları , evinin duvarları beyaz olanları ve aklına gelebilecek tüm güruhlari ahlaksız ilan edip toplumdan dışlayabilirim.

    Sen kimsin de kendini olup olmadığı meçhul olan toplumsal ahlaktan sorumlu görüyorsun ? Ahlak bekçisi misin ? İki insanın kimseye zarar vermeden ne yaptıkları beni ilgilendirmez deyip geçmek çok mu zor ?

    Sizin gibi M.Ö. 10. yüzyıldan kalma mağara adamları oldukça hiçbir zaman zihnen ileri gidemeyeceğiz.Kimse sizin sınırlarınıza ve kaidelerinize kendini uyarlamaya mecbur değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yaşasın yaşasın yanlızım sanıyordum 😊😊😊:))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaylere saygım sonsuz da bir sorum olacak ? Size takılan topik vb. lakaplardan rahatsızlık duyuyor musunuz genel olarka?
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Eğer söyleyen kişi çok yakın bir arkadaşım ise tabiki kırılmam güler geçerim. Ama söyleyen kişi art niyetliyse ve hakaret kıvamında söylüyorsa tabi ki kırılırım hatta cevabımı veririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K.B.V.

    Haklisin kardes ne diyelim.

    Escinsel olmadigim icin sizi desteklemem. Sadece saygi duyarim. Yolda sizi opusurken gorsem bir sey yapmam. Ne gelip sizle opusmeye calisirim ne de elime tas alip size firlatirim. Notr. Bu olmali zaten.

    Ama ne yazik ki daha adem ve havva'dan ensest uredigini bilmeyen yobazlar buna saygi gostermiyor. Amerika'da avrupa'da kimse escinsel oldugunu gizlemiyor.

    yeter be hala ensest diyip dalga geciyor baska nasil olacakti peki anlatsana biraz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan arkadaşa veya arkadaş gibi olanlara bir sorum var, hep merak ettim ama sorma imkanı bulamadım fırsattan istifade sorayım. Bu durumun çeşitleri olabilir çeşitlerini ve isimlerini pek bilmiyorum. Benim bildiğim kadarıyla dış görünüş olarak erkeklerden bir farkı olmayıp duygusal olarak yine erkeklerden hoşlananlara soruyorum. Erkeklerden hoşlanma durumu ,kendini kadın hissetmeyle aynı şey mi , yani bir kadın erkeklerden hoşlanabilir bu normal olanı, ama erkeklerden hoşlanan erkekler sanki kadınların erkeklerden hoşlanmasından daha fazla erkeklerden hoşlanıyormuş gibi algılıyorum meseleyi. Yani normal kadının erkeklerden hoşlanma derecesiyle , erkeklerin erkeklerden hoşlanma derecesi aynı mı, farklı mı? umarım sorum anlaşılmıştır
  • mihl M kullanıcısına yanıt
    Bizzat ben cevap vereyim. Kendini kadın gibi hissetmiyorum bu bir. İkincisi benim kendimden yaşça büyük bir sevgilim var. İkimiz de cok şükür birbirimizi çok seviyoruz. İliskimizde dominant olan taraf ben degil o. Bunun sebebi hem yaş hem de mizaç ve hisler. İkimiz de gayet erkeksi ve doğal halimizdeyiz. Umarim anlatabilmişimdir. Kafanda sorun varsa sorabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lord.gaga L kullanıcısına yanıt
    Ben tanımlamakta ,anlamlandırmakta baya bir zorlanıyorum. Erkeklerden hoşlanma dendiği zaman beynim hemen kadın gibi olarak cevap veriyor, ama kadınların erkeklerden hoşlandığı gibi hoşlanılmıyorsa başka başka nasıl hoşlanılabilir ki ? Birde bu durumun bir standardı yoktur kişiye özeldir .Yani kendilerini benzer olarak tanımlayan iki kişi bile kendi içinde çok farklı olabilir.
  • İş yerimde fazlasıyla gay olan arkadaşım vardı aslında insan olarak baktınmu burdaki çoğu kişiden iyi insanlardı bir arkadaş dünya 300 yıl düz sayıldı demiş.eşcinsellik ortaçağda idam sebebiydi dünya sağlık örgütü çok uzun süre hastalık olarak gördü şimdi yanlışlarından döndüler ve tıpkı dünyanın şeklini kabul ettikleri gibi hastalık olmadığını kabul ettiler.gay değilim ama bana zararı dokunmadığı sürece cinsel tercihlerinin beni ilgiledirdiğini düşünmüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garlinger kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle kardeşim. Burada nefret kusanların hiçbiri Gay biriyle tanışmamış bu güne kadar. Demek tanısalar sizin gibi düşünebilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilader cevreni duzgun acikgoruslu insanlaedan olustur steril bi cevren olsun. Ulkenin hali ortada Ortadoguda yasiyoruz sonucta. Oldugu kadar uzak dur les tiplerden. Kimin ne dedigini de takma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşcinsellik sıradan, doğal, her 4-5 insandan birinin sahip olabileceği bir cinsel yönelimdir. Cinsel yönelimi olmayan insan yoktur, hepsi de doğuştan gelir. Homofobi ise bir hastalıktır, buyrun.



    Hoş ya, bayıldığımız Amerika bile ülke çapında eşcinsel evliliği yasal kılmış durumda. Yakında bütün dünya üzerinde bütün eşcinseller evlenecek. Zaten bir tek evlenmek problem, onun dışında sokakta gezip her gün sevişiyorlar zaten. Homofobikseniz bir an önce tedavi olun, yakında kafayı yiyeceksiniz çünkü.




  • Eşcinsellik bir hastalık değildir bazı gerizekalılar konuna öyle yazmışlar buna aldırış etme kardeşim

    Eşcinselliğin bir hastalık olmadığı kanıtlandı yaradılış ile alakalı tamamen senin hormonların biraz daha farklı çalışıyor sadece

    Bunda anormal olan hiçbir durum yok kafana takma senden nefret eden kötüleyen aşağılık köpekler var biliyorum bu seni gerçekten üzüyor

    Fakat insanların tercihlerine saygı duymayan kişi aptaldır ve bir aptal içinde kendini üzmene kesinlikle gerek yok

    Ben bir heteroseksüelim fakat empati yaptığım zaman bu ülkede eşcinsel olmanın ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorum

    Keşke eşcinsel bir arkadaşım olsaydı onu sonuna kadar desteklerdim

    Canını sıkma kardeşim hayatına devam et sen kesinlikle normalsin seni eleştirenler ve nefret edenler anormal sadece
  • Peki. Sizleri seviyorum ☺

    Çevremdeki arkadaşlarım zaten beni bilen, açık görüşlü ve akıllı insanlar. Zaten belli bir standardın altındaki insanlar benim arkadaşım olacak kadar değiller 😉

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mihl

    Konuyu açan arkadaşa veya arkadaş gibi olanlara bir sorum var, hep merak ettim ama sorma imkanı bulamadım fırsattan istifade sorayım. Bu durumun çeşitleri olabilir çeşitlerini ve isimlerini pek bilmiyorum. Benim bildiğim kadarıyla dış görünüş olarak erkeklerden bir farkı olmayıp duygusal olarak yine erkeklerden hoşlananlara soruyorum. Erkeklerden hoşlanma durumu ,kendini kadın hissetmeyle aynı şey mi , yani bir kadın erkeklerden hoşlanabilir bu normal olanı, ama erkeklerden hoşlanan erkekler sanki kadınların erkeklerden hoşlanmasından daha fazla erkeklerden hoşlanıyormuş gibi algılıyorum meseleyi. Yani normal kadının erkeklerden hoşlanma derecesiyle , erkeklerin erkeklerden hoşlanma derecesi aynı mı, farklı mı? umarım sorum anlaşılmıştır

    Kadın gibi hissetmiyorum sapına kadar erkeğim ayrıca %75 hetero olan birine platonik aşığım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.