Şimdi Ara

Tmde yazacak bölüm kalmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hukuk yazsan davacidan çok avukat doldu.
    Işletme iktisat hiç söylemeye bile gerek yok her 3 insandan 4ü ibbf mezunu.
    Pdr iyi bölümdü söndü artik 4 yila 85 90 ile atar diyorlar.
    Psikoloji çok iyi bir bilim dalı olmasına karşıt malum bilim dostu ülkemin verdiği önem ortada.

    ee ne yazalım dostlar biz?

    (her sey para değilciler geldiğiniz gibi çıkın konudan)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertkaya34 -- 6 Mart 2016; 16:29:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu kafayla yani rekabetten kaçmaya çalışarak bu günün şartlarında büyük şeyler başarmak zor.Bana sorarsan en büyük rekabet işletme,iktisat bölümlerinde ama en geniş olanakları sağlayan bölümler de onlar.Kısaca sana bağlı olay diyorsan ki ben üniversitede gerektiği kadar çalışır okulumu bitiririm o zaman hukuk yazmanı tavsiye ederim en azından iş bulursun veya diğer bölümlere gidersen iyi bir özgeçmişin yoksa kpssye hazırlanırsın.Tabi torpilin varsa bütün bu yazdıklarım boş kalır
  • Senin attığın mesajı atayım mı şimdi buraya ahahahaha :) babanın 3 aylık kira parasıyla Bilkent'te orda burda okuyabiliyorsan babanın parasıyla yaşamaya devam et sen okumana gerek yok . Kaldı ki bir kazan bakalım o bölümleri sonra düşünürsün bunları gören kazanıp da beğenmiyorsun sanacak . boş yapma hadi sil konuyu


    Edit : bu bile geçim derdine düşüyorsa biz yaşamayalım dostlar Adam 3 aylık kira parasıyla Koç'ta ölene kadar okuyacak . Neyi kiraya veriyorsa artık :))

     Tmde yazacak bölüm kalmadı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35000 -- 6 Mart 2016; 16:41:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • e kardeş ona bakarsan herkes tıp okusun var mı öyle bir şey ? ekmek aslanın ağzında değil artık midesinde. çalışacaksın yırtınacaksın kusura bakmada ben de işveren olsam ben de yatan adama vermem paramı.
  • Aslangur A kullanıcısına yanıt
    Hocam haklisin iyi hoş tamamda sen bilkent isletme yaz yirtin mezun ol 1400 ile başla bu mu adalet? Tanidigim kisiden yola cikarak yazdim bunu.4yil okula 160 bin bayılıp mezun olunca asgari ucretten 100 tl fazla ile baslanacaksa ne manasi kalmis yirtinmanin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıl okula 160 bin bayılmakta afedersin senin angutluğun olur. işletme için yap sen ilk 10 k 5 k her neyse (hatta 20 30 k ya kadar yolu var her şey sen, senin kendini geliştirmende biter) git devlet üniversitesine. her çeşit insanla tanış, özel üniversite ne abi ? zenginlerin içinde kaç tane halktan adamla karşılaşabilirsin ki ? ayrıca ben mezun olupta 5000 tl ile işe başlayan birini de görmedim iibf olsun mimarlık olsun hukuk olsun
  • işletme iktisatı sadece derslere girip notları ile değerlenidirenlere iş bile vermem
    mckinsey başlangıç maaşı 5400tl goldman sachs yeni giren adam 6bin tl alıyor bunlar sadece işletme ve iktisat mezunlarını alıyor
  • 35000 kullanıcısına yanıt
    Benim aile gelirim seni nasıl baglamışsa artık Gelir fazla diye gelecek telaşına dusmeyip bazi mallar gibi starbucksta kahvemi yudumlayip kari kiz pesine mi duseyim? Ne bos adamsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalandan kim ölmüş be , dürüst biri olsan geçim sıkıntısına düşmezdin merak etme :) hahaha sonuçlar açıklanınca kaybolma bakalım o burun kıvırdığın bölümleri kazanabilecek misin :))

    Edit : bana şunu açıkla foruma sonsuza kadar girmeyeceğim

    3 ayda koç da 10 yıl okuyacak parayı sadece ev kirasından çıkartıyorsan koça 25 k desek yıllık 1 trilyon sadece kiradan geliyor . hahahahah ulan babası sadece kiradan 1 trilyondan fazla kazanan biri geçim sıkıntısına mı düşer anca eğitim vs almak ister paraya bakmaz . Yalancıyı sikmiyorlar ya salla gitsin :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35000 -- 6 Mart 2016; 16:57:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Len kamil
    Gitmişsin adama hava atmışsın sonradan görme varoşlar gibi sonrada benim aile durumum seni ne ilgilendirir diyorsun

    Zaten Bilkent işletmeye gidip andaval gibi okursan 1400 bile fazla sana



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 6 Mart 2016; 16:54:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35000 kullanıcısına yanıt
    24 ümden sonra baba parası yiyecek kadar vurdumduymaz biri değilim. Ha ilerde miras kalır orası ayrı. Senin gibi kişiliği bozuk amfibiler herkesi kendi gibi yorumladığı için ortaya böyle komik durumlar çıkabiliyor malesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lykke.. kullanıcısına yanıt
    Diğer zeki de sensin. Adam kendi yazdıklarını silmiş. O mesajı durup durmadık yere yazdim sanıyorsun heralde zeki arkadaş ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertkaya34 -- 6 Mart 2016; 16:57:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan boş yapma abisi 24 ü ne kadar baba paranla hava at sonra yiyemem hahaha ne adamsın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • varoşun sonradan görmeside hiç çekilmiyor


    burda baba parası yemem filan diye şov yapıyorsunda 5 yıl 20bin tl den okurum diyorsun neyse tartışmayacam bile bunlarıda düşünmen için erken hele bi hukuk kazan işletme iktisatı kazan sonra bunları konuşmanın zamanı yani 5 ay var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 6 Mart 2016; 17:00:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuçlar açıklanınca bir yere kaybolma dedim öncesinde yine uydurma bakam bi şeyler :) Hahaha ne adamsın ya

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Davacıdan çok avukat var'dan sonrasını okumadım. Hukuku sen Avukatlıktan mı ibaret zannediyorsun ya da Avukatlık bu kadar basit bir meslek mi senin gözünde? Hukuk fakültesine sığır gibi girip sığır gibi çıkarsan tabiki aç kalırsın. Dil öğrenmezsen, dersleri düzenli takip etmezsen tabiki aç kalırsın. Senin Türkiye'de Hukuk mezunlarından bir farkın olmalı ki başarılı olasın. Bugün meclisin büyük çoğunluğu Hukuk mezunu, kabinedekilerin büyük kısmı Hukuk mezunu, ülkede nasıl yaşayacağını gösteren Anayasayı hazırlayan Hukukçular, biriyle problem yaşasan ilk başvuracağın Avukat, sonra karşısına çıkacağın Hakim, iddianameyi hazırlayan Savcı. Bu adamlar gökten inmedi, Hukuk Fakültesi mezunları ve kazandıkları paraları hesaplamaya matematik yetmez. Bakış açını değiştir ve Hukuku yeniden yorumla, ondan sonra karar ver.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurderman1

    Diğer zeki de sensin. Adam kendi yazdıklarını silmiş. O mesajı durup durmadık yere yazdim sanıyorsun heralde zeki arkadaş ?

    Adamı mesajda maddi durumunla ezmeye çalışmışsın.Babanın ne kadar parası olduğunu söyleyip, teneke diye hakaret etmişsin. Haksızsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komodoejderi kullanıcısına yanıt
     Tmde yazacak bölüm kalmadı


    yazdigim yanlis olabilir ama Bu hakaret ve tahriklerinden sonra ne yazsaydım büyüksün abi falan mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RioShui R kullanıcısına yanıt
    Anlatmak istediğim buydu saolasın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Royal Army

    Davacıdan çok avukat var'dan sonrasını okumadım. Hukuku sen Avukatlıktan mı ibaret zannediyorsun ya da Avukatlık bu kadar basit bir meslek mi senin gözünde? Hukuk fakültesine sığır gibi girip sığır gibi çıkarsan tabiki aç kalırsın. Dil öğrenmezsen, dersleri düzenli takip etmezsen tabiki aç kalırsın. Senin Türkiye'de Hukuk mezunlarından bir farkın olmalı ki başarılı olasın. Bugün meclisin büyük çoğunluğu Hukuk mezunu, kabinedekilerin büyük kısmı Hukuk mezunu, ülkede nasıl yaşayacağını gösteren Anayasayı hazırlayan Hukukçular, biriyle problem yaşasan ilk başvuracağın Avukat, sonra karşısına çıkacağın Hakim, iddianameyi hazırlayan Savcı. Bu adamlar gökten inmedi, Hukuk Fakültesi mezunları ve kazandıkları paraları hesaplamaya matematik yetmez. Bakış açını değiştir ve Hukuku yeniden yorumla, ondan sonra karar ver.

    +1.

    Tanıdık avukat yeni mezun sadece emeklilerin geçmiş yıl parasını veren bi kanun mu ne çıkmıştı onların sadece çevreden eş dosttan belgesini takip etti adamlara parasını verdi hepsinden 1.000 1.500 topladı oda çevreden tanıdık diye. Onun dışında yine çevrenin trafik cezası cartı curtu haksız yere falan verilen şeyleri takip ediyo gene topluyo bi şeyler ki buda en basit örnekler hiç iş yapmasan sağdan soldan bunları bulup en azından 2000-3000 topluyosun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.