Şimdi Ara

Hava mı sıvı mı soğutma? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • -Darth Vader kullanıcısına yanıt
    O.C. uzmanı senden bilgi bekliyorum. Hayatın tamamen oc ile geçmiş sözüne dayanarak söylüyorum, bu sebeple herkesi aydınlat isterim.
  • Abi sıvı iyide ucuzu sıkıntı iyiside işlemci fiyatına yaklaşıyor, gerek yok 6700k 4.5 ghz de hava soğutma da prime 95 de 73 ü geçtiğini görmedim bunu 4.8 e çekmek için git dünyanın parasını ver iş değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErKaN-23 -- 31 Mart 2016; 17:26:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Photography_GT

    O.C. uzmanı senden bilgi bekliyorum. Hayatın tamamen oc ile geçmiş sözüne dayanarak söylüyorum, bu sebeple herkesi aydınlat isterim.

    Ben overclock uzmani degilim. Konuyu b*k ettin birader. Tamam kral sensin.

    Edit: ben senin sadece. Hava sogutma en iyisi. Hava sogutma sivi sogutmadan cok daha iyi. Lafina yazdim daha da uzatmanin sidik yarışı yapmanin alemi yok. Iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Darth Vader -- 31 Mart 2016; 21:47:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Darth Vader kullanıcısına yanıt
    Ben kral da olamam,uzman da olamam. Sen yazılanı iyi okumamışsın sadece ve hangi söz ne için cevap verilmiş ona dikkat bence. Sözlerin ile kendi karakterini ve kişiliğini yansıtırsın, bu sebeple öfkenle yaklaşmaman en iyisi. Ben hız aşırtma için hava soğutma demedim veya sıvı(azot)falan demedim. Normal şartlar için en iyisi hava soğutma dedim ve bunu sıvı soğutma kullanan arkadaşların fikirleriyle de buraya yansıttım. Yoksa ben hava ve sıvı mı diye bir tartışma açmadım, keyfini bozmak gibi anlamışsın kusura bakma dostum selam ve sevgiler.
  • Dogup32 kullanıcısına yanıt
    Kaliteli hava soğutucular ekstrem saat hızlarına çıkmadıkça yeterlidir. İşlemci 70 derecede de sorunsuz çalışacaktır, 55 derecede de. Bu açıdan su soğutmayı lüks olarak düşünebilirsiniz. Bende tek fanlı Scythe Kotetsu var mesela, i5 4690k ile 4.5ghz hızında 60 dereceyi ancak görüyorum, fan son hızda bile çalışmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faustus -- 1 Nisan 2016; 22:40:13 >
  • Hava soğutma ve sıvı soğutma teknolojisi ters gelişti bence. ( Herşey benim kişisel görüşümdür )

    Eskiden PC içindeki parçalar çok elektrik çekiyordu ve haliyle ortaya yüksek sıcaklıklar çıkıyordu. O zaman sıvı soğutma olsa iş görürdü. Ama günümüzde bileşenlerin elektrik ihtiyacı git gide düşüyor, kasanın içinde ısınan parçalar azalıyor. Bu şartlar altında sıvı soğutma bence gereksiz. Eskiden olsa alır, kullanırdık.
    Sıvı soğutma sistemleri günümüzde soğutmadan ziyade kasamın içi şekilli şukullu, yanar dönerli olsun diyenlere hitap ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.