Şimdi Ara

Ev sahibim köpek besliyorum diye atmak istiyor!?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sokakta hasta bir köpek buldum. Annem de müslüman namazında niyazında biri. Güya bu ev sahibimiz de.. Şimdi buralar hep gecekondu yani kat planında vs. hiç bir şekilde hayvan beslenemez yazmıyor kira sözleşmesi de dahil. Tek sorun kira sözleşmem Temmuz ayında bitecek. Her ay düzenli ödüyoruz. İmza alınıyor diye biliyorum (ailem) İnternette araştırdım zaten yasal olarak köpek yüzünden hiç bir şekilde atamıyorlar fakat sözleşmem bitti diye atabilirler mi? Huzuru bozacak şekilde gürültü vb. hiç bir problem yaşamadık iki senedir.



  • Sözleşmeyi yenilemezseniz atar ama köpek varken yenilemez herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TUFF GONG

    https://www.youtube.com/watch?v=0CsDzj82q7Y

    Dostum sağol..

    http://www.kanalistanbul.com.tr/hayvan-beslerken-haklarimizi-bilelim-m19075.html

    Buradan da bu mevzuyu yazılı olarak okumuştum. Dediğim gibi tapusuz olduğu için böyle bir şey söz konusu değil. İşte tek sıkıntı şu an öğrendim annem kağıda imza attırıyor ödendi gibisinden.. Fakat bu kağıt ev sahibinde. Saf insan bizimkiler hemen güveniyor. Adam 350 yazıyor kirayı fakat 650 ödüyoruz. Bankaya yatırsınlar bu ay kira vermiyorum. Çok kaşınırsalar 350 veririm dedim.
  • Baktın adam laf yapmaya devam ediyor köpeğine yeni bir ev bul kendine sonra maliyeye haber ver 650lira olan kiraya 350lira fatura kesip vergiden kaçıyor diye, mali şube ilgilenir senin yerine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.