Şimdi Ara

SES SİSTEMİ İÇİN TAVSİYE VERİN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar. Bir ara sistemi toplamayı düşünüyorum. Çok acil değil ama ben kafamda oluşturup zamanı geldiğinde alacağım parçaları. Sizlerin yardımlarını bekliyorum.

    Belirlediğim parçalar 1x Teyp, 1 çift komponent, 1x amfi(ilerde sistem büyütülürse mono amfide alınabilir şimdilik sadece 1 tane), 1x subwoofer bana çift bobin önermişti burdan bilgili bir arkadaş, siz ne dersiniz bilmem :).

    Teybi hallettim.

    Komponent için infinity reference önermiştiler. Önerilere açığım.

    Amfi için gm-x904 önerdiler ama İstanbul içi ikinci el 2 tane var, yani siz bana bunun eş değerinde önerirseniz sevinirim.

    Subwoofer de çift bobin önermişti. Önerilere açığım...

    Toplam bütçe(kablolar ve işçilik hariç)= 1000-1200 arası

    Teşekkürler şimdiden.







  • 4kanal amfide çift bobin bakma tek bobin s4 bak ve 250rms altı güçte olsun.. Bir araba ne ve sistemden beklentilerini yazarsan daha sağlıklı olur..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barishrocker kullanıcısına yanıt
    2000 model sedan vectra b2. Sistemi topladığımda temiz ses ve sağlam bass. Bass ın ortalığı yıkmasına gerek yok, zaten tek bir tane kabinli bass olacak. Bize içerde iyi dinletsin dışardanda o bass sesini azda olsa alsak yeter galiba.

    Edit: amfi ne önerirsiniz ve seçtiğim complar nasıl?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 7 Mart 2016; 3:09:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mid olarak cadence xenith veya alpine spg17c de olabilir. Araba geniş arkaya da hoparlör takmak lazım. Teypte 3rca çıkışı varsa cadence/xetec gibi bir 5kanal amfi de alınabilir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barishrocker kullanıcısına yanıt
    Hocam arkada ve önde 2 çift pioneer 16cm hoparlör var. Tam modelini bilmiyorum. İlk başta ön tarafa komp takıcam. İleride arkaya da koyabilirim. Ama ne koymak lazım bilemiyorum. Arkaya ne konursa sesi bozmadan eşlik eder ? Birde amfi tavsiyeniz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sa ustam kapı ve arkalardaki hoplari şok yerine komp tak...jbl 30 cm 275 rms lik basslari var birtanede ondan yaparsan iyi olur anfi içinde jbl 100.4 yada 75.4 bakabilirsiniz senin işini fazlasıyla gorecektir...sahibindende 2 el bulabilirsin ustam...
    Bu saydiklarimin hepsini sahibindende bulabilirsin...
    Kompenant içinse çeşit çok jbl,kicker,hertz,infinity,vibe,morel,focal,cadence vs vs vs...karar senin hepsinde iyidir focal ve morel hariç onlar cep yakar...:-D:-D:-D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hidden_09 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Anfi jbl veya pioneer alıcan galiba. Başta bir çift almayı düşünüyorum komp. Beğenmessem bir tane daha alabilirim. Sub tavsiyesi içinde saolun, pioneer champ serisi ile onlara bakıcam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 7 Mart 2016; 12:08:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pioneer geç kardesim anfi konusunda jbl al dusunme...sub konusunda da tek bobin al hata yapma çift bobin alarak...komp dusunursen elimde bir çift var kutusunda az kullanılmış VİBE ıngiliz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşında dedigi gibi jbl gt 12 275 rms woferı öneririm benim aracta fluence daha once champion serisi de dinleme firsatim oldu gerci kulak zevkin ne bilemem ama ben jbl derim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürücü18 kullanıcısına yanıt
    Aslına bakarsanız araba için hiç sistem dizmedim ve pek de dinlemedim. Sadece media markta bir iki sistem denedim ama orda da hem çeşit yoktu hemde arab0 içi olmadığından tam emin olamıyorsunuz. Ben genellikle evde dinliyorum müzik. Araba için ilk olacak. Bakıyorum halen. Teşekkürler bu arada.
  • Bu arada wofer tek bobin al dedigim wofer tek bobindir ben memnun oldugumdan öneriyorum sanada . mid olarak jbl gto 508c kullanmaktayim onlarda hos ses veriyor bi arastir bak istersen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vazgecın su huyunuzdan 2016 yılındayız pıoneer jbl iş degil digital design cs 6.5 al 4 kapıyada toplam 500 tl youtube dan vıdeolarını bulabılırsın bunları beslıcek 2200 watt soundface yada q line onerırım 350 tl civarı bass olarak 30 cm powerbass rt 12 (300 rms) 350 tl kablo setını 4 ga olsun en az ıstedıgın heycanı yasarsın ıcınde sana yeterlı olucaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.