Şimdi Ara

Satılık 1+1 15 Günlük Devremülk Naskon Sapphire ANKARA/Ayaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sahip olduğum devre mülk 11 - 26 Ağustos (tutulan ve fiyatları yüksek olan) dönemine ait, 3.Kat Şelale tarafı 1+1 dairedir. 4 kişi rahatca konaklayabilir ve ihtiyaç olursa işletmeden ek yatak talebinde bulunulabilir.Tüm ödeme vb işleri bitmiş, tapusu alınmış durumdadır. Tesis, toplam 4 etaptan oluşan komplike, büyük ve kendi termal suyunu çıkarma özelliğine sahip nadir tesislerden biridir. Şuan 2. etabı tamamlanmış olan tesiste termal havuzlar,açık havuzlar, aile havuzları, Türk hamamı, sauna, masaj salonları, lokanta, animasyon, mini golf, park vb çeşitli birçok sosyal alan faaliyettedir. Özel hizmetler (masaj, tuz odası, aile havuzları, lokanta, market vb.) harici birçok hizmet ücretsizdir.
    Resimlerde de görüldüğü gibi oda, tüm eşyalarıyla konaklamaya hazır halde size teslim edilmekte ve yiyecek/içecek gibi ihtiyaçlarınızı siz ister tesisin marketinden isterseniz de dışarıdan temin edebilir, yemeklerinizi odanızda kendiniz hazırlayarak lokantaya gitmeyebilirsiniz.
    15 günlük ister konaklayabileceğiniz isterseniz de kiralayabileceğiniz devremülkün fiyatı 20.000 TL'dir. Tesis, günlüğünü kişi başı 120 TL'den 1+1 odalarını kiraya vermektedir. Diğer etapların inşası başladığında gerek kiralama gerekse satış fiyatları daha da yükselecek ve uygun fiyatlı daire tipi bulmak zorlaşacaktır.
    Detaylı bilgi isteyen arkadaşlar, mesaj yada (546 895 90 03) telefon numaramdan ulaşabilirler.


     Satılık 1+1 15 Günlük Devremülk Naskon Sapphire ANKARA/Ayaş Satılık 1+1 15 Günlük Devremülk Naskon Sapphire ANKARA/Ayaş Satılık 1+1 15 Günlük Devremülk Naskon Sapphire ANKARA/Ayaş Satılık 1+1 15 Günlük Devremülk Naskon Sapphire ANKARA/Ayaş Satılık 1+1 15 Günlük Devremülk Naskon Sapphire ANKARA/Ayaş Satılık 1+1 15 Günlük Devremülk Naskon Sapphire ANKARA/Ayaş Satılık 1+1 15 Günlük Devremülk Naskon Sapphire ANKARA/Ayaş Satılık 1+1 15 Günlük Devremülk Naskon Sapphire ANKARA/Ayaş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -scorpion- -- 7 Mart 2016; 8:54:50 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.