Şimdi Ara

Arkadaşlar yetiştiremiyorum ve netlerim iyi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkçeden 36 37 ortalama yapıyorum kolaysa fulleyebiliyorum geçen sene yetiştirmek için hzlı çözmüştüm 32 yaptım. Türkçe 40 45 dakika sürüyor zaman kazanamıyorum bu sorun değil.
    Sonra matematiğe geçiyorum. Ki matematikte it gibi süre kaybediyorum. Geçen sene 35e 1 yaptım fakat tr mat bittiğinde 35 dakika kalmıştı. Ve diğer 4 soruya zaman yetişmicek diye bakmadım. Evde yaptığım denemelerdede devamlı aynı şey. Sosyale bakamıyorum. Bakmıyorum değil vakit çok az kalıyor maixmum 5-10 soru görebiliyorum. Arada onu bile göremiyorum . Biliyosun lysde mf4ün sosyal katsayısı biyolojiden fazla ve gerçekten güzel bir etki ediyor. Sosyal yapmazsan ygs 1 ygs 2 puanlarında sosyalin katsayı düşük olduğu için lysye giderken direk puanın düşerek başlıyosun. Elbette 5 gün kaldı konu eksiğim pek yok sosyale bakarsam 25 30 yaparım rahat bir şekilde verebileceğiniz bir tavsiye varmıdır.

    Süre kaybettiğim yer 5-10dakika türkçe 35-45 dakika matematik genelde. Fenimde süre azkaldığı için seri yapıyorum 20-25 net civarı geliyor.







  • Dostum hepimiz aynı sorundan muzdarip durumdayız ne yazık ki. Çözümü yok sanırım. Tek yol sınavda sakin kalabilmek. İşte bunu becerebilmek de belki de en zor kısım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gauss Batlamyus kullanıcısına yanıt
    geçen senede diğer sorulara göre daha zaman alacak cinsdendi mat tr soruları. bu yüzdenki düşük netlerle yuvarlak hesap 100 netim vardı 30k oldum. ki geçen sene sınavda gerçekten sakin kalıp güzel bir şekilde 40 tr 35 mat 40 fen(12 yanlıştan 8i fizik :( ) ve 16 civarı sosyal cevaplamıştım. fakat sosyal yapmayınca otomatikmen 35k olup sosyalden 25 30 net yapan biri lysde önünde başlıyor. bu yüzden lys ciddi bi geriye attı.
  • Çok kötü bir tecrübe. Şu kalan zamanda bilinçli hamleler yapmanı hem sana hem de kendime öneriyorum. Matematikte özellikle zaman harcadığın soru tarzlarına bak, onlarla ilgili çıkmış soruları çöz. Mesela problemler ise süre tutarak bol miktarda uğraştırıcı problem soruları çöz. İlk kısımlar ise, değer verirken zaman kaybediyorsan keza aynı şekilde o tip sorularla uğraş. Günlük denemelerini konu çalışmalarını aksatmamak kaydıyla tabiki.
    Bende şu ara yavaşladığımı farkettiğim için bu şekilde ilerliyorum.
    İyi çalışmalar olsun..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep soyleniliyo sanki ama sansa mi yoksa denk mi geldi bilmiyorum. ben de yetistiremeyen biriyim ama son denemede 20 dakika artti. matematik ve turkce zaman kaybettiriyo normalde bana da. ama kolay yapabilcegim sorulari sectim ilk oyle denedim. o motivasyonla midir bilinmez zorlari da yapinca zaman artti.
    belki de sanstir. bol bol deneme cozmek lazim su donemde. coz indir sureyi indire bildigin kadar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahbeazizim

    Çok kötü bir tecrübe. Şu kalan zamanda bilinçli hamleler yapmanı hem sana hem de kendime öneriyorum. Matematikte özellikle zaman harcadığın soru tarzlarına bak, onlarla ilgili çıkmış soruları çöz. Mesela problemler ise süre tutarak bol miktarda uğraştırıcı problem soruları çöz. İlk kısımlar ise, değer verirken zaman kaybediyorsan keza aynı şekilde o tip sorularla uğraş. Günlük denemelerini konu çalışmalarını aksatmamak kaydıyla tabiki.
    Bende şu ara yavaşladığımı farkettiğim için bu şekilde ilerliyorum.
    İyi çalışmalar olsun..

    inanmazsın ama ilk 20soruda vakit kaybediyorum problemlerde tam tersi çok seriyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.