Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
181
Favori
764.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reco.


    quote:

    Orijinalden alıntı: e_capkan


    quote:

    Orijinalden alıntı: Reco.

    30 tl bonus yatmadı.

    25 inde yattı benim
    59.99tl fatura ödediniz mi ?

    Evet ödedim.

    Bende bu şekilde gözüktü
    Türk neti arayıp sorun isterseniz
    Bu mesaja eklenen görseller:

    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • merhaba hat değerlerim;

    DSL Port Details Upstream Downstream
    Line Rate: 0.807 Mbps 4.128 Mbps
    Actual Net Data Rate: 0.799 Mbps 4.096 Mbps
    Trellis Coding: ON ON
    SNR Margin: 9.5 dB 8.3 dB
    Actual Delay: 0 ms 0 ms
    Transmit Power: 12.4 dBm 18.7 dBm
    Receive Power: 4.7 dBm 4.7 dBm
    Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
    Total Attenuation: 0.0 dB 0.0 dB
    Attainable Net Data Rate: 0.851 Mbps 4.224 Mbps
  • Mr. Management kullanıcısına yanıt
    İşe yaramadığını biliyorum. Onlar aliyor ya. Ilerde cidden yasal süreç başlarsa hangi diyaloğun hangi aramada geçtiği konusunda detayli rapor hazirlayabileyim diye alıyorum. Onlarinkinin resmiyeti var. Gerekirse resmi mercii ile de paylaşmak zorundalar. Sorsaydin bana söylerdim dostum. Arastirmayla yormasaydin kendini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leş bir firma arkadaşlar hiç tavsiye etmem.

    Ttnet ne kadar kötü bir firma da olsa diğer hepsinden iyidir.
  • dostum bi problem yaşıyorsan elimden geleni yaparım. Neden tavsiye etmiyorsun ? ne sorun yaşadın? Yardımcı olmak isterim.
  • gecen aydan 12 tl indirim yapılacaktı faturama yansıtmışlar 48 tl gelmiş teşekkürler turk net
  • Bende az önce evrakları yolladım, vdsl modemim olmadığı için adls aldım, mh yetkilisi hattınız 75mbiti destekliyor modem aldıktan sonra vdsl e geçiş sağlayabilirsiniz dedi...Benim kullandığım TT dışındaki ilk ss olacak TürkNet umarım pişman olmam...
  • Çoğunluk memnun olmadığını dile getirmiş ama sebep vermemiş. Karalama kampanyası mıdır yoksa cidden kötü bir firma mı ayırt edemedim. Taahhüt yok nasılsa yorumlar yerine alıp denemeyi düşünüyorum şu fiyatı ve sağladıkları ile tartışmasız lider konumda. 100 liraya kota sınırlamasız Superonline var gönül ister ki o olsun ancak fiber altyapısı yok işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byshakram B kullanıcısına yanıt
    Hocam herkes kendi sebebini belirtmiş genel sorun internet hizmetini zamanında veremiyorlar bende sizin gibi buradaki yorumları okudum yinede şansımı denemek istedim 1 ay bağlanmasını bekledim sayelerinde cep telefon faturam o ay 2 kat arttı hizmet veremedikleri halde ücretini kestiler hergün mh ile yaşadığım sinir harbi cabası kısaca ben hayatımda böyle lakayıt müşterisini kaçırmaya çalışan bir firma görmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arbede59

    Hocam herkes kendi sebebini belirtmiş genel sorun internet hizmetini zamanında veremiyorlar bende sizin gibi buradaki yorumları okudum yinede şansımı denemek istedim 1 ay bağlanmasını bekledim sayelerinde cep telefon faturam o ay 2 kat arttı hizmet veremedikleri halde ücretini kestiler hergün mh ile yaşadığım sinir harbi cabası kısaca ben hayatımda böyle lakayıt müşterisini kaçırmaya çalışan bir firma görmedim.

    Şuanda Türk Telekom kullanıyorum bu ay taahhüt sona erecek. Kullandığım şirket o kadar vasat ki, online maç takip ediyorum canlı olduğu için anlık yüklemesi gerekiyor. 1 dakikada en az 5 defa kesilme yaşıyorum. Tabi bu kesilme anlık ama o an donuyor mesela. Yani demem o ki Türkiye'de yaşıyoruz, hayatımızda ne 4 4lük ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doominsert

    dostum bi problem yaşıyorsan elimden geleni yaparım. Neden tavsiye etmiyorsun ? ne sorun yaşadın? Yardımcı olmak isterim.

    Hocam bizim durum nedir, burada sürekli aboneik numarası vs istiyorsun fakat problemler çözülmüyor, sürekli bir geçiştirme,oyalama durumu var, kaliteli hizmet yok.
    Bağlandığından beri 3,6 mbs hız alıyorum video açılmıyor, indirme olmuyor, sayfalar yüklenmiyor arkadaş.!!! Max bağlantı hızınız bu pişkinliği ile iş çözülmüyor. Benim bağlantı hızımı düzelin lütfen. Ttne t elemanı geldi muhtemelen en dandik en yavvaş portu verdi. adamlara söz geçiremiyorsunuz...
    herkes 14-16 mb hız alıyor bu bölgede. insanlar aptal değil....
  • 20 gün önce evrakları yolladım. Geçen hafta cuma günü aboneliği başlatıp kullanıcı adı, şifre yolladılar. Ancak o günden beri DSL bağlantısı gelmiyor modeme. 2 defa elektrikçi çağırdım, iç tesisatta sorun yok santrali arayın diyorlar. Türkneti rahat 20 kere aramışımdır, her seferinde oyaladılar bir şeyler uydurup. İnternetsiz kalmayı geçtim bir ton sinir stres.

    Doominsert son çare olarak PM attım hocam size. Hallolmazsa aboneliği kapatıcam zaten, yeterli kapasitede bir firma değilseniz böyle bir kampanyaya kalkışmamanız gerekiyor.
  • Ben de başvurdum. Her gün arıyorum 1 haftadır bağlantı yok. Yetersiz bir firma. Hiç bulaşmayın.
  • 27 temmuz evraklar ulasti mesaji aldim sonrasinda 1 ağustos kullanucu şifresi geldi ama hatta cevir sesi yoktu 2 agustos Türk telekom geldi bağlantı sagladi hiz degerleri modemden gözüken 76800 bunca yazilan sikintilari basima gelmesinden korkuyordum sansima kisa surecte gecis sagladim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum daha sıkıntı yaşamadım.Şuan 13Mbps hız alıyorum daha önce 8mbps olan paket kullanıyordum.Şuan için hızımı yükseltmeleri için aramadım daha.Şuan için 13Mbps bana yeterli geliyor, modem ile ilgili sıkıntılarım var yeni modem aldıktan sonra arayıp yükseltmelerini isteyebilirim.Geçiş işe sıkıntısız oldu.Evrakları gönderip onay alındıktan sonra telefon hizmetim kendilerine geçtiğini 1 hafta sonra fark ettim.1 hafta sonra kullandığım eski İSS'den iptal edilmiştir haberi geldi onun öncesinde zaten adsl kullanıcı adı ve şifrem gelmişti modeme yeni bağlantı bilgilerimi girdikten sonra interneti kullanmaya devam ettim hiç bir kesinti olmadan.Ben hizmetten memnunum zaten başka bir firmadan hizmet alıp Turk.net'e geçiyorsanız sıkıntısız bir süreç oluyor aynı altyapı olduğundan onun dışında sanırım ilk defa adsl kullanacaklar için epey sıkıntılı olmuş sanırım.
  • Apartmanda digerleri de abone olmaya başlamış bakalım onlara ttnetten nası hız gelicek.. Dün akşam eve geç gittim baktım adsl ışığı yanmıyordu neyse dedim sonra bakarım diye. Bugün bakacağım tekrardan, ama 4 mb hız çok düşük. Santrale o kadar mı uzagım hakkaten merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: innovativengineer

    Hocam sizi simdi anliyorum. Az once telefon geldi. Sirket yetkilisi ben asagidayim hangi bina dedi imkansiz bu sirket bu kadar kisa surede birini gonderemez bu kadar ilgili ve becerikli degil bu adamlar dedim. Heyecanlandim tabi. Pencereye ciktim adami gordum vir kisi bana bakiyor buyrun hocam dedim. Geliyorum dedi. 15 saniye gecmedi aradi. Ben sizin kurulumunuzu yapamam dedi. Niye dedim. Bina adresini yanlis vermissiniz dedi. Bana baska bir adres söyledi (karsi apartmaninki). Hocam o adresi ilk on kayitta verdim sonra duzelttim bana yollanan formda da adres dogru musteri hizmetlerine de 2 3 kez teyit ettirdim. Kayit formunun kopyasi var buyur bak dedim. Ben bilemem bende bu adres yaziyor hadi eyvallah dedi gitti. Ben cildirdim dogal olarak. Aradim musteri hizmetlerini anlattim derdini. Niye oyle olmus bilmiyoruz dediler. ARKADASLAR ALLAH RIZASI İÇİN UZAK DURUN BU ADAMLARDAN TIPINIZI BEGENMEYIP HAT BAĞLAMAZ BUNLAR ALLAH IN BIR BELASI BUNLAR KABIR AZABINI BU GUNDEN YASATMAK ICIN GONDERILMIS LANET VARLIKLAR

    Yaşadığınız olay tamamen turk Telekom saha ekibinden kaynaklanıyor. Türknet müşterisimi ilgilenme boşver mantığındalar. Elinde sonunda olay çözülür. Ama işte zaman alır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dostum 2 gün önce evrakları gönderdim. Bugün TT den eleman geldi 2 3 yere vurdu kablo çıkartıp ismimi yazdı bunu sizin telefon tesisatına bağlayacaksınız dedi böyle yapacağını biliyordum akşam elektrikçi gelecek bağlayacak. Bu işlemlerden sonra ne yapmalıyım? Kullanıcı adı ve şifre felan gönderiyorlarmış nereye gönderiyorlar?
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    Turknet in bu durumda bastirmasi gerek. Onlarda o mantikta olduklari icin Turktelekoma basvurdum adamlar 1gun sonra gelip kurdular. TTNET e bu olayi söyleyince cevaplari beyefendi bizim ekibimiz kurulum icin gonderildiklerinde hangi sirket adina kurulum yaptiklari soylenmiyor esit sartlarda muamele gormesi icin musterinin diyor. Onlarda sahtekar turknette sahtekar. Ama en azindan ttnet gorevini vaktinde yapip sadece fiyat uzerinden dolandiriyor. Bidr rekabeti engelliyor. Arkadaslar gidin Turknet yerine 10 lira fazla verin en saglam bilgi ve altyapida olan TTNET dedikleri her seyin de dogrulugu var gibi gorunuyor verdikleri hiza kadar. Turknet 75 mbit 70 alirsiniz diyordu ttnet adamlar bizden kullaniyor biz max 61 verebiliyoruz onlar nasil bizden aldiklariyla bizden hizli veriyorlar diyor. En kisa surede en kisa ve dogru cozum icin ne yazikki TTNET arkadaslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • innovativengineer kullanıcısına yanıt
    Yahu adamlar 50 gb internet veriyor sana, ben zaten telefonla günde 1 gb harcıyorum. Ki evde tek akıllı telefonu olan ben değilim. Hızın 3 mb düştükten sonra ne anlamı var?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FLaMMiS -- 4 Ağustos 2016; 16:57:39 >
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.