Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
182
Favori
763.989
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok iyi paketmiş taahhüt olmasaydı direk geçerdim.
  • İnanılmaz memnun olduğum türknet de aksilik yaşadim. Karşı apartmanı dozer ile yıkarlarken telefon direğini de yıkmış adam. Şuan ne internet var nede telefon. Türk Telekom ekibi geldi. 2 günü bulabilirmis tamir olması. Bütün kablolar kopmuş. Ben türknetı aramadım. Acaba arayıp arıza kaydı çıkarsam mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Beni aramışlardı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknokolik35

    Beni aramışlardı

    Geldiklerinde evden gelen kabloyu bağlatmak lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknette nakil yaptıran var mı ?
    Süreç Nasıl isliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkürler hocam
  • Arkadaşlar 22 Eylülde başvuru işlemim başlamıştı Dün 12 gibi telefon hattım bağlandı, 1 saat sonra dsl kullanıcı adı ve şifresi geldi (aynı zamanda vdsl sinyalide gelmişti.)
    bina altında T11 kabin var hız max 128mbit, 76 mbit bağlı görünüyor ama 60mbit i geçmiyor hız. (belki kapattırmak istiyorum vs diyerek 100mbit alınabilir belki)
    {Bina sıfır, bölge yeni yerleşim Ankara Bağlıca}

    TTNET il mukayese edersek;

    -CGN (Carrier Grade NAT - Yani onlarca kullanıcı tek bir ip adresi üstünden internete çıkarıyor, voip veya online oyun oynayanlar [belki] sorun çıkarabilir [ping vs]) Ayrıca bu durumu belirtince statik ip verelim yoksa bizim şartlarımız bu diyor ve çıkıyor işin içinden
    -76 demesine rağmen maximum 60mbit
    +Fiyatına performansı çok iyi
    +Taahhüt olmaması (bağlantı ücreti damga vergisi cart curt)
    -Kendi DNS sunucuları şimdilik iyi fakat bana pek stabil gelmedi.
    -Yoğun bölgelerde sıkıntı çıkabilir, benim bulunduğum bölge full fiber altyapı




  • TekniKerim kullanıcısına yanıt
    19 unda evraklar ulaştı. 24 ünde modem kullanıcı adı şifresi geldi. telefon çalışıyor ama hala internet ışığı yanmıyor. şanslıymışsınız hocam. müsait port bulunmadığından şüpheleniyorum.
  • Bizim burada boş VDSL portu yok... İnşallah kısa sürede gelir internet.

    Bu arada Airties 5650 VDSL2 modem satın aldım 157 TL ye Teknosadan.
  • Turknetten daha dandik bir firma yoktur zannımca piyasada. Aklı olan bulaşmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üç yıldır kullanıyorum her hangi bir sıkıntı yok memnum.
  • beyler şu an telefon için ttnet adsl yaklaşık 30tl+65tl internet veriyorum. türknete geçtikten sonra süreç nasıl işleyecek? Telefon aboneliğim sürecek mi yoksa sadece 60tl'ye türknet'li mi olacağım acaba?
  • TTnet yalın vdsl kullanıyordum geçen hafta cuma başvurdum bugün bağlantım sağlandı çok memnunum şimdilik modemde 63 mb bağlantı görünüyor testlerde yaklaşık 50 mbps hız alıyorum. Bu kadar hızlı hizmet vereceklerini düşünmüyordum buradaki yorumlardan. Bence mevcut bağlantısı olanlar düşünmeden alsınlar. Sanırım sıfırdan bağlantılarda problem oluyor bazen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun saat 5 te aradilar kablonuzu cekecez baglantiyi turknet yapacak diye hemen asagi indim bi baktim kabloyu cekmisler isim ve numara yi yazip gitmisler beni aradiginda isleri bitmis zaten turkneti aradim kendi elektrikcinizle halledin diyo panoya da ellemek istemiyorum simdi 40-50 lira kablo baglamaya alir elektrikci
  • Yok arkadaş ya süper çalışan netimi arıza kaydı oluşturdunuz diyerek ttnet hızını yükseltme bahanesiyle bozdu beni arayan rlrmana yükseltme ben zaten senn söylediğin hızı alıyorum dedim ama ne fayda varmı böyle aptalca bi olay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum biraz detay yazabilir misin? taahhüt bitmeden mi başvurdun, bitiş tarihi nasıl ayarlandı? taahhüt bitince ttnet portu hemen iptal eder mi? hazır bağlantım varken sıfırdan bağlantı yapılsın istemiyorum bahsedilen sorunlardan dolayı.

    valla ttnet 50mbps 200 gb akk yi 70 e verirse taahhüt verir geçerim

    @hknorl
  • rambetiko R kullanıcısına yanıt
    Taahhüdüm cumartesi bitiyordu ben bir gün önceden yani cumadan turknete başvurup evrakları kargoladım pazartesi kargo ulaştı salı günü teyit aldılar ve bugün akşam ttnet birden kesildi sonra turknet smsi geldi kullanıcı adı ve şifre ile. Aynen normal cep telefonunu taşır gibi servis sağlayıcısı değişti taşıma işlemlerini kendileri yaptı ttnete gidip iptal ettirmedim gönderdiğim evraklar arasında taşıma yetkisini verdiğim iki sayfa vardı zaten. Yalın internette taşıma işlemi olmuyor deniliyordu fakat o yanlış bir bilgi ben sıkıntısız geçtim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes teker teker bağlanıyor. bizim internet açılmadı daha arkadaş, bekle bekle sinir küpü olduk.


    @doominsert de emekli oldu galiba, geçen hafta yazdığım mesaja bakmamış bile

    müşteri hizmetleri de bi acayip, adama arkadaşım diyorum bana bu şekilde hitap edemezsin diyor... sanki anasına sövdük. gerçi sövmek lazım 25 güne açılmayan internet için. her aradığımda kaydınızı güncelledim öncelik verdim falan diyorlar. bir arıyorum birinci seviyeye çıkardım önceliğinizi diyorlar bir arıyorum üçtü ikiye aldım diyorlar. resmen dalga geçiyorlar.




  • 6 yıldır smile kullanıyorum ve ekim ayının sonunda taahhüt sona eriyor. Türknete geçiş işlemlerini başlattıktan sonra Smile ı iptal için aramaya gerek kalacak mı. Türk telekomdan sabit telefonum var. Onda durum nasıl olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vwag -- 13 Şubat 2019; 23:59:53 >
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.