Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
182
Favori
763.984
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende Süperonline taahhütüm bitince Türknete geçmeyi düşünüyorum.Türknete geçişte süreç nasıl işliyor ? Belgeleri filan gönderdikten sonra Türknet'ten gelen kullanıcı adı ve şifreyi modeme girince bağlantı gerçekleşiyor mu ? Bu şekilde geçiş yapan arkadaşlar yazabilir mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tunahan_koc

    Bende Süperonline taahhütüm bitince Türknete geçmeyi düşünüyorum.Türknete geçişte süreç nasıl işliyor ? Belgeleri filan gönderdikten sonra Türknet'ten gelen kullanıcı adı ve şifreyi modeme girince bağlantı gerçekleşiyor mu ? Bu şekilde geçiş yapan arkadaşlar yazabilir mi ?

    İnternet üzerinden aboneliği tamamladıktan sonra, size sözleşmeyi gönderiyorlar imzalamanız için. İmzalayıp kargoladıktan sonra 1-2 gün içerisinde ellerine geçiyor sözleşme. Eğer taahhütünüz yoksa nakil yapıyorlar eski internetinizden böylece port falan beklemek zorunda kalmıyorsunuz. Bu aşamalarda zaten sürekli SMS ve Email ile bilgi veriyorlar. Bundan sonra hali hazırda kullandığınız internet servisi kendilerine nakil talebi ulaştığını, sözleşmenizin sonlanacağını varsa taahhüt ettiğiniz elektronik eşyaları (modem, telefon gibi) 15 gün içerisinde geri iade etmeniz gerektiğini bilgilendiren mesaj yolluyor. En son aşamada size kullanıcı adı ve şifre olan SMS geliyor Türknetten. Eski internetiniz kapandıktan sonra 10-15 dakika içerisinde Türknetinki aktif oluyor DSL ışığından takip edebilirsiniz. Ondan sonra modeme kullanıcı adı şifreyi girmek yeterli.




  • Valla bende deneyeceğim türkneti:):) 1000 dk bedavası bile yeter😀 Beğenmezsem iptal ederim:)
  • constantine05 kullanıcısına yanıt
    dostum vdsl modem alacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • superonline 16 mbits 50 gb akn 60 tl ödüyorum.

    superonlineden memnunum yalnız 50 gb benim için çerez gibidir. Turknete geçmek mantıklı hattım 24 mbits destekliyor.
  • hellowen334 kullanıcısına yanıt
    Modemi zaten VDSL modem. VDSL sinyali gelince bir aksilik olmazsa otomatik olarak yükselecek değerler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 kasımda bağlanan telefon ve 28 kasımda bağlanan internet için 16 TL fatura çıkarmışlar. Fakat ön ödemeli fatura gözükmüyor. Zaten onunla 1 ay bedava işi tamamen bir yalana dönüşüyor.
  • BTK'nın yeni AKN'lere geçişi ile ilgili bir sorum olacak

    Nisan ayında 16mbit sözleşme ile abone oldum. Sonbaharda hızımı yükselttiler. Kağıt üzerinde 75mbit'e çıktı. 55-60mbit'leri görüyorum. Ama bir sözleşme değişikliği olmadı.

    1 mayısta yeni hızlara geçersek mevcut hız değerler çok işimi görür. Ama sözleşme rakımı 16mbit değeri beni üzer.

    TurkNet bu konuda ne yapacak, bir planı var mı?
    mevcut aldığım 75mbit hızı sözleşmede nasıl güncelleyebilirim.
  • 26 aralıktan beri bekliyorum, adsl ışıkları hepsi yanıyor sadece aktivasyon bekleniyor port işi hikaye.....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ocak ayı faturası 10 tl gelmiş aynı durumda olan varmı
  • onurguner kullanıcısına yanıt
    hellowen334 kullanıcısına yanıt
    Evet sonradan fark ettim modu,sanırım yeni hat bağlanınca ve de modem ayarlarını yaptıktan sonra değerler belli olacak.Ondan sonra bakmak lazım değerlere.

    Dün belgeler ulaşmıştı ellerine,bugün aradım sitede belge bekleniyor olarak gözüküyor dedim,teyit için sizi arayacaklar dedi.Bakalım ne kadar sürecek.Bilgilendirme yapayım dedim takip edenler için.
  • Normal ttnet 16 mb hiz 50 gb akkli yalin internet paketine 59 tl oduyorum. 9 ocakta ttnet ile tahhutum bitiyor. 30 aralikta internet uzerinden basvurdum. Bugun de belgeri ptt kargo ile gonderdim 9 tl tuttu ankaradan. Tum gelismeleri burdan yazacam ona gore diger arkadaslar bilgi sahibi olur..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam hocam önemli değil. pinglerle ilgili pek iyi yorumlar okumadığımdan merak etmiştim. biri bf1 oynayamadığından bahsediyordu. en düşük ping 150 diyordu. biri interneti iki kişi kullanamadığından bahsediyordu. biri kulanıyorken, diğerinde çok yavaşlamıyormuş. biri 50 mgbit mi ne kullanmasına rağmen youtube'ta videoların dolmasının çok uzun sürdüğünü, dona dona izlediğinden bahsediyordu. eğer yutdışı pingler sorunlu ise bantgenişliğinin pek anlamı kalmıyor ne yazık ki.
    türk telekom ping konusunda iyi. arada bir sorun çıktığında arıza kaydı bırakıyorum, diğer gün düzelmiş oluyor. sanırım risk almaya gerek yok. tt ile devam edeceğim.
  • Teşekkürler hocam bilgi için.Yakın zamanda bende işlemleri başlatıcam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deneme1

    26 aralıktan beri bekliyorum, adsl ışıkları hepsi yanıyor sadece aktivasyon bekleniyor port işi hikaye.....



    büyük ihtimal olduğu bölgede vdsl var gözüküyor ama yok olduğundan ışık yanıp sönüyor vdsl değilde adsl isityorum söyleyin büyük ihtimal 5 dk içinde internet gelir
  • BAĞLANIP kullanmaya başlayalı 8-9 gün oldu online işlemlerden baktım 45 TL lik bir fatura gözüküyor. müşteri hizmetlerini aradım ben daha deneme sürecindeyken nasıl ücret yansıtılır diye. ücrete itiraz başvurusu yapıldı. Hiçbir şey anlamadım. bakalım nasıl düzeltecekler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asker_31

    cumartesi günü evrakları gönderdim
    bugün evraklar teslim olmuş ( kargo takipten öğrendim daha türknetin sistemine teslim edildi yazmıyor)
    sabit hat ile birlikte geçiş yapacağım bakalım süreç nasıl olucak


    bugün evraklar ellerine geçmiş turknet e-pasta gönderdiler aktivasyon talebi alınmış diye mesaj geldi şuan aktivasyon ve şifreyi bekliyorum ttnet hala aktif kesinti yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asker_31


    quote:

    Orijinalden alıntı: deneme1

    26 aralıktan beri bekliyorum, adsl ışıkları hepsi yanıyor sadece aktivasyon bekleniyor port işi hikaye.....



    büyük ihtimal olduğu bölgede vdsl var gözüküyor ama yok olduğundan ışık yanıp sönüyor vdsl değilde adsl isityorum söyleyin büyük ihtimal 5 dk içinde internet gelir

    sözleşmede 16mbit adsl yazıyor zaten burası köy
    vdsl olayı yok

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 3.yılıma girdim türknet kullanıyorum herşey güzel 100mbps paketimden 80mbps felan hız alıyorum internette sorun yok ama ping çok yüksek doğru düzgün cs go oynayamıyorum defalarca arıza talebi oluşturdular arayıp sorun sizde deyip kapatıyorlar cep telefonunun internetini paylaşıma açınca sorunsuz oynuyorum evden bağlanıpca takılıp duruyor.türknete geçecek arkadaşlar ping olayını dikkate alsınlar.ping dışında herşey süper.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acbold


    quote:

    Orijinalden alıntı: ColorTR

    Yılbaşında 1 gün 50 gb hediye diye ortalığı yaygaraya verdiler, kullandım dün gece saat 12'yi geçer geçmez akk'ya sokmuşlar. Diyorum yanlışlık var download'ın 45 gb'ını hediye olan günde yaptım benim daha en az 30 gb hakkım olması lazım, yok düzeltemiyorlar. 3 mbit internetle iş yapmaya çalışıyorum kafayı yiycem sefilleri oynuyorum ya lanet olsun hediyesine gerçekten.

    Aynı sorun bende de var yılbaşı kampanyası diye 50 GB download koydum. Şimdi kota bitmiş diyorlar. Zaten 50 GB civarındaydı kota. 150 nasıl oldu anlamadım.

    Turk.net almayın dememize rağmen halen ısrarla alan arkadaşlara selam olsun.

    Dsmart kapattırdığıma milyon kere pişmanım... AKK bile girmiyordu :S

    Turk.net internet sitesinde 95 TL fatura gözüküyor. Mobile bankacılık ile ödeme yap dediğimde 55 TL gözüküyor. Siteden ödesem 40 TL fazla ödeyeceğim.

    Telefon edip memmnun musunuz diyorlar anlatıyorum kafaları basmıyor ne geri dönüş var ne özür var.Sürekli telefon ile taciz ediyorlar fatura için. Ödediğim fatura için taciz ediliyoruz. Banka üzerinden e-mail göndertiyorum geri dönüş yapılacak diyorlar yapmıyorlar.

    En kısa zamanda Turk.Net den kurtulacağım.


    Edit : Resimler eklendi...

    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ


    Hediye 50GB 30 Aralık Cuma günü gece yarısından başlayıp,1 Ocak Pazar gece yarısına kadar kullanımda geçerlidir.(kotalı ve limitsiz hizmetler hariç) .Faydalanan müşterilerilerimize SMS ve email yoluyla bilgi verilmektedir.


    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ



    Evet halen burada TURK.NET konusuna yorum atıp nasıl diye soran arkadaşlar olursa küfür etmek lazım !

    Verem ediyorlar hocam adamı. Ben hesapladım 45 gb download koydum, onun haricinde 35 gb da kendi kotam vardı. Kullansam kullansam 5 gb'ını kullanmışımdır çünkü hiç download yapmadım güncelleme olmadı şak diye kestiler neti. Allah belesını versin hediyesinin onu da beceremediler sürünüyorum 3mb ile. Bütün ay kota hesaplayarak ay sonunu getirmeye çalışıyoruz düştüğümüz duruma bak ya daha 3 günüm var..




  • 
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.