Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
182
Favori
763.724
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar yaklasik 1saattir telefonda ses yok, dsl ışığı da yanmiyor. Musteri hizmetleri bolgenizde ariza var dedi. Ariza oldugunda boyle mi olur. Sanki kablomu koparmislar gibi. O ihtimal de olabilir mi. Ariza basina gelenler cevaplayabilir mi. Bu sekilde mi olmustu sizde de
  • oyun oynayan kişilerin bilmesinde fayda var, upload oranı normalden baya bir düşük. Benim 10 ping bile almadığım sunucularda 50 ping alan ve bu tarifeyi kullanan bir arkadaşım var.
  • Gerek çalıştığım kurumlarda gerek kişisel kullanımlarımda kullanmadığım internet firması kalmadı(bunu abartmadan söylüyorum, hatta eskiden bi ara ata demirer'in reklamlarında oynadığı biri'yi bile kullanmıştım). İster reklam diyin ister başka bir şey Türknet kadar ilgilisini görmedim. Bugüne kadar ne zaman sorun yaşasam anında müdahale edip çözdüler, hatta taşınmamdan mütevellit nakil talebimi ilettiğimde telekom'dakiler biz taşınmadan önce hattı çektik diyip bırakmışlar, eve taşındığımda bir de ne göreyim kabloları açık bırakıp gitmişler. O sinirle türknet'i aramamla(cumartesi günüydü) telekom ekibinin 2 saat sonra gelip hattı düzgün çekmeleri bir oldu (Gelenlere "Niye işinizi yarım bırakmanıza rağmen yapıldı diye bildirimde bulundunuz" diyince de "diğer ekip buraya gelmiş" cevabı almam telekomdakilerin ciddiyetsizliği bir kez daha gözler önüne serdi).

    Açık konuşmam gerekirse bende türknet bağlatmadan önce çok düşündüm ama telekom'un altyapısını kullanmalarına rağmen telekomdan daha iyi ilgilenip sorunlarımı çözmeleri gözümde değerlerini kat be kat arttırmıştır. Yaklaşık 3 yıldır türknet kullanıyorum, toplasan yaşadığım sorunların sayısı 5'i bulmamıştır, yaşadığım her sorunu da bir kaç saat içerisinde çözüme kavuşturdular.

    Tavsiye istiyorsanız eğer bulunduğunuz lokasyonda uydunet varsa gözünüz kapalı uydunet alın. Ama uydunet altyapınız yoksa direkt türknet.

    Edit: Bu arada lokasyon İstanbul



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyfriend712 -- 7 Ocak 2017; 22:6:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Archelot


    quote:

    Orijinalden alıntı: ayktcnknyr

    Ayrıca şu memnun olan ve 'evrakları gönderdim 4 günde bağlandı' diyen arkadaşlar acaba hangi il ve ilçedeler yazarlarsa yardımcı olurlar. Benim evraklarım ulaşmıyor her gün kargoya evrak veriyorum ya 50 tl para bayıldım şu ana kadar.

    Hocam ben Bursa'dan gönderdim.

    Ama garanti olsun diye tüm evrakları taratıp aynı zamanda e-mail olarak da yollamıştım. Çok işe yarıyor tavsiye ederim.



    Dediklerini yaptım whatsapp tan bile gönderdim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rudeboytr

    Peki gönderdiğin evrakları kargo takibi yapmıyor musun? Neden teslim edilememiş ki?

    Hocam şimdi son 2 günde gönderdiklerim sonucu sanırım önümüzdeki hafta içi belli olacak evrak takip numaram var. Öncekini ise şirket üzerinden göndermiştim. Toplu gönderim olunca bulamadım kargo takibini.
  • Bu firma müşteri sayısını arttırmak istiyorsa bağlantı sürecini kısaltmanın yollarını bulmali yoksa daha bağlantı aşamasında çok abone kaybederler.
  • ziyaaaaaaaaaaaaaaaa

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar daha hat kurulumuna gelecek telekom ekibinin geleceği tarihi tesbit edemiyor + 15 günde bir ekip yönlendiremiyor, arızaları nasıl giderecekleri konusunda kesinlikle büyük kaygılarım var...
    Arkadaşlar forumlarda ya da tv de her nerde yapılırsa yapılsın reklam biraz inandırıcı olursa etkili olur.
    Fazla yüksekten atmakla reklam yapılmaaaaaaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 7 Ocak 2017; 23:09:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahimCakir

    Ben Antalya Merkezden başvurdum. Çarşamba gönderdim. Kargo takipten baktığımda perşembe akşam saat 6 da teslim edildi göründü. Cuma evraklar geldi. İşlemleri başlattık dediler. Cumartesi telekomdan arayıp telefon numarası atayıp hattı açtılar. Pazartesi sabahta internetim açıldı. 52 megabit hız diye açtılar ama bana 42 megabit hız geliyor. Ping 8 ile 10 arası. Herşey perfect

    hangi pazartesi geçen haftamı yani

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deneme1

    adamlar daha hat kurulumuna gelecek telekom ekibinin geleceği tarihi tesbit edemiyor + 15 günde bir ekip yönlendiremiyor, arızaları nasıl giderecekleri konusunda kesinlikle büyük kaygılarım var...
    Arkadaşlar forumlarda ya da tv de her nerde yapılırsa yapılsın reklam biraz inandırıcı olursa etkili olur.
    Fazla yüksekten atmakla reklam yapılmaaaaaaz.


    teknik destek, sorun çözümü; çok çok kötü.
  • 8 eylülden bu yana sorunsuz kullanıyordum bugün modemde hat zayıflama değerlerimin çok yükseldiğini,13mbit civarı gelen hızın 4 mbite düştüğünü,ayrıca telefonda çevir sesinin olmadığını farkettim.Kesin Türk Telekom turknetliyim diye yeni abonelere yer açmak için portumu değiştirdi başka hiçbir açıklaması yok dün akşam kontrol etmiştim çünkü .Şimdi turknetin gücünü göreceğiz bakalım sorunu nasıl çözüyolar.Telefonda müşteri hizmetlerine de söyledim .O kadar kişiye tavsiye ettim umarım en kısa sürede çözersiniz yoksa büyük hayal kırıklığı olacak vs vs.Arıza kaydı aldılar saha ekiplerini yönlendireceklermiş sonucu yazarım buraya bilgilenmiş olur birileri. Hayırlısı bakalım :)
  • İnterneti geldi Kurdular şimdilik sorun yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guvven


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

    Hiç memnun değilim. Hızı sabit değil. Sürekli ping oluyor. 1 ay içinde değişeceğim

    hattınızın kaldıramayacagı kadar yuksek hız tanımlanmıstır. Daha dusuk bir hıza sabitlenmesini isteyin düzelir.

    Ttnetin 16 verdiği altyapıya turknet 8 veremed tam. Şimdi 12-13 geliyor ama aşırı ping var Ttnette böyle sorun yoktu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahimCakir

    Kablolarında sorun vardır. Bina içi bağlantıları kabloları kontrol et. Müşteri hizmetlerine bildir. Sonuçta kime geçersen geç hepsi aynı alt yapı olacak. En azından türknet taahhüt yok fiyat uygun. Geçersende türk telekoma taahhütlü bulaşma sömürür seni

    Ttnette böyle sorun yoktu
  • 50 Mbit hızım var ancak son günlerde hızım kesinlikle 13 - 14 Mbit'i geçmiyor. Hadi akşam saatleri yoğunluk var diyelim. Ama gece bile hız rezalet. Bu sorun sadece bende mi var?
    Güncelleme: Bugün yani Pazar sabahı şikayetim sonucu sorunumu an itibariyle çözdüler. Hattım DSL ancak nasıl oluyorsa onlarda ADSL görünüyormuş. Sorunun da bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Şu an hız testinde 40 Mbit çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techturch -- 8 Ocak 2017; 9:34:0 >
  • Ttnet basvurali 4 ay oldu port yok dedier..kackere telekoma gittim..olmadi..turk nete sansiimi deniyeyim dedim..ilk kayit islemleri oldu ev telefonum tasindi sonra mh aradi port yok dedi beklemedesiniz oncelik sizde dedi..bende kizdim ettim..cunku onceeki musteri hizmetleri banaa ev telefonu varsa adsl 16mbit destekledigini soyledi ok dedim oyle basvurdum...nyse 1 hafta olmadan telefonuma mesaj geldi kullanici adi sifre diye..baktmki acilmis.ama hiz 6mbit..hic yoktan iyidir diye seviniyorum napalim.

    Ttnet basvurumu iptal etmem gerekirmi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpsiz23 -- 8 Ocak 2017; 8:11:19 >
  • 10 TL Telefon Faturası çıkarmışlar şimdide aktivasyonu bile yok telefonun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 8 Ocak 2017; 11:21:57 >
  • Arızaya müdahale süresi nasıl. Akşamdan beri DSL lambası yanmıyor. Telefon çalışıyor. Kablo, splitter falan denedim olmadı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcankb

    İnterneti geldi Kurdular şimdilik sorun yok

    tatil günü kurulum mu yaptılar?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Benim de Pazar günü kurulum yapılmıştı.
  • 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.