Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (387. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
181
Favori
764.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TTNET kullanıcısı olmak ne kadar çaresizlik eseri bir hatada olsa, Turk.net' de farklı değil. Müşteri hizmetleri berbat ve kimsenin kimseden haberi yok.

    3 ay önce üye olmak için başvurdum ve 15 günün sonunda tekrar TTNET abonesi olmak zorunda kaldım. 15 gün boyunca yok evrak, yok hat, yok cart, yok curt oyaladılar ve internet bağlantımı bir türlü yaptıramadım. 15 günün sonunda TTNET' i aradım ve tekrar taahhüt verdiğimi söyledim ne yazık ki. Pek inandırıcı olmasa da daha telefonu kapatmadan ADSL sinyalini verdiler. Ne yazık ki yine TTNET abonesiyim.

    Turknet abonesi olmak için 2 kere evrak kargo ücreti 2 x 15 TL + 50 Km. yol masrafım oldu. Telefon paralarını ve beklediğim 15 günü saymıyorum bile .

    Bu yorumuma benzer yorumları abonelik öncesi okumuş ve "hadi len sen bir şeyleri yanlış yapmışsındır" diye düşünmüştüm. Böyle düşüneniniz varsa mutlaka Turknet' i bir tecrübe etmeli ...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eass

    acaba burada olumlu yazanlar kendi personeli falan mı diye düşünmeden edemiyorum aynı durumdayım arkadaşım,bu kadar pislik bir firma olmaz..dilekçe doldurdum iptali için..

    Bunun pek çok nedeni var. Ama hepsi de TTNet ile ilgili.

    Başvuru bölgesindeki TTNET elemanlarının kalitesi. Altyapı uygunluğu. TTNET tarafında boş port olması vs.



    Superonline bile 2016 yılı içinde 89 bin müşteriye TTNET (Türk Telekom) nedeniyle hizmet veremedik, boş port yok diyerek bize geçişleri engellediler diye şikayet etti.

    Devlet Türk Telekomun kulağını cekmedikce de böyle olacak.

    Benim geçişim telefon dahil 3 günde oldu. Ama inanın arıza olacakta Türk Telekom'a muhtaç olacağım diye korkuyorum.

    İyi yazanlar TutkNet elemanı, kötü yazanlar rakip firma elemanı saplantısından kurtulun. Herkes kendi deneyimini yaziyor sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eass

    acaba burada olumlu yazanlar kendi personeli falan mı diye düşünmeden edemiyorum aynı durumdayım arkadaşım,bu kadar pislik bir firma olmaz..dilekçe doldurdum iptali için..

    Ben de öyle sanıyordum ama değil...
    Memnun olanlar hiç sorun yaşamayanlar, telekom nasılsa bu da öyle ne eksik ne fazla.
    İlk bağlatırken ben de bela okuyordum, olumlu yorumlara şüphe ile bakıyordum ama şu an için iyi ben memnunum... turknetin tek sorunu bilgisiz ve tahmini ortaokul terk diplomalı kişilerden oluştuğunu tahmin ettiğim sadece kalıp cümleleri kullanabilen başka hiç ama çmzüm adına hiçbirşey yapmayan - - - abartmıyorum gerçekten acemiler---- müşteri temsilcileri...
    boşuna arayıp kendinizi yormayın.
    Son bir not: Bağlantı, hat arıza v.s. Tüm bunlar telekom kaynaklı dediğim gibi turknet sadece telekomun bayii, taşeron her şeyi telekom yapıyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 30 Ocak 2017; 23:45:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    yine aradım bu sefer çözümü ben üretmek istiyorum siz bir şey yapamıyorsunuz dedim,bağlantı hızımı düşürün daha sonra tekrar yükseltirim dedim..şimdi mail gelmiş bağlantınız değişmiştir v.s.

    eğer tekrar olmazsa nasıl bir yol izlemeliyim sizce ? gerçekten de kanser oldum yok böyle bir şey..
  • Beyler iyi güzel 100mbit vdsl alıyoruz diyorsunuz da cgnat uyguluyor turknet port açamıyoruz bunun üzerinde baskı uygulamamız lazım. Onceden ttnet adsl kullanirdim kaç yıldır hiç cgnat'a katılmadım. Geçenlerde remote serverim çalişmayinca moralim baya bozuldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende başlayıncaya kadar 10 günden fazla uğraşmıştım şimdi hız olarak 60-65 mbit alıyorum kota hakikaten hızlı doluyor ancak şimdilik idare ediyoruz 1 Mayıs itibariyle kota aşımında hızın 24 mbit e düşeceği söyleniyor eğer doğruysa o saatten sonra kota mota çok umrumda olmaz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ttnetten gecis icin basvurmustum,26sinda ttneti iptal ettiler ama hala turknet aktivasyonu yapmadilar.Her gun ariyorum,anca aciliyetinizi belirtiyorum diyorlar.Yok xdsl numaram hataliymis da vs vs.Herkes 1 gunde geciyor ttnetten,benim sansa bak ya.İnternetsiz birakti herifler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla arkadaşlar bende memnunum.Neden? derseniz taşınma sebebi ile superonline netimi taşıdım. Kendileri port olmadığı için taahhüt bozmadan iptal ettirdiler. Sonra dsmart vodafone ve ttnet başvurdum hepsi port yok diyerek başvurumu red ettiler.Türknet başvurum sonucunda 15 günde sorunu çözdü ve internetimi sağladı. Hoş 10mbps de alabilsem şu anda memnunum valla.
  • arkadaşlar aktivasyon işlemim ve internetim bağlandı (12günde), şuanda internete ulaşmanız için güncel aşamaları yazıyorum << evet ulaşmanız için

    1-Müşteri hizmetlerini arayıp abonelik işlemleri ile alakadar operatöre bağlanın.
    2-İnternetinizin olmadığını söyleyin ve daha önceki aramalarınızda talep ettikleri personeli çağırıp telefonun bağlı bulunduğu hattın hiç bir sorunu olmadığını 2 kere dışarıdan teknisyen çağrıldığını söyleyin (bu arada kayıt oluşturacaklar ,sizde araya internette firmayı araştırdığınızı şikayetvar ve donanımhaber de yazılanları anlatın)
    3-Mevcut aboneliğinizin yüksek hızlı internet ise bunun düşük hızlı internete çekilmesini isteyin.

    voilaa !

    artık internetiniz var,bir süre kullandıktan sonra yükseltmek için tekrar arayın.




  • Biraz önce mesaj geldi internetiniz bağlanmıştır diye şifre felan da verdiler. Şuan şehirdışındayım. Döndüğüm zaman modemi bağlayınca internet olacak mı yoksa tt ekiplerinin gelmesi mi gerek(geçiş yapmadım önceden internetim yoktu)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HaxhiaN

    Biraz önce mesaj geldi internetiniz bağlanmıştır diye şifre felan da verdiler. Şuan şehirdışındayım. Döndüğüm zaman modemi bağlayınca internet olacak mı yoksa tt ekiplerinin gelmesi mi gerek(geçiş yapmadım önceden internetim yoktu)

    Evrakları gönderdikten sonra kaç günde bağlandı hocam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HaxhiaN kullanıcısına yanıt
    Türk Telekomdan birileri gelip eve bağlantı yaptı mı hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Yapmadılar. 5 ay önce zaten ttnet kullanıcısıydım 5 aydır internetim yok bağlantımın zaten olması gerekmiyor mu ayrıca bir daha bakmaları mı gerek acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar turknet adsl kullaniyorum. 1 subatta vdsl e gecicem. bu sekilde aldilar kaydimi. acaba gece 12 de mi gecicek sistem otomatik olarak. yoksa gun icinde mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yarın itibariyle 150 gb lık pakete geçicem, müşteri hizmetlerini arayıp soruyorum şuan akn den dolayı hızım düştü yarın 150 gb olacak hızım artacak mı diyorum hayır diyolar, böyle saçma iş mi olur
  • Bir tane vdsl modem önerir misiniz arkadaşlar fiyat performans ürünü olan? 2 telefon, 1 tablet, 1 televizyon, 1 laptop bağlı olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yekilord kullanıcısına yanıt
    Aboneliğiniz ne gün başladıysa o gün sıfırlanır AKN'niz.
  • *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle,http://urun.n11.com/adsl/tp-link-archer-vr200-ac750-dualband-gigabit-kablosuz-modemrouter-P99510218

    Bu ürünü öneririm. Çok memnunum 2 aydır kullaniyorum. N11 indirim kuponlari bularakta daha uyguna alabilirsiniz, piyasadaki en iyi fiyat.
    Hem 5ghz ve AC destekli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodimus01 -- 31 Ocak 2017; 22:1:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FasTBoY

    Aboneliğiniz ne gün başladıysa o gün sıfırlanır AKN'niz.

    Müşteri hizmetlerindekilerin bi şey bildikleri yok az önce mail geldi 150 lik pakete geçtiniz diye baktım kota 150 ye güncellenmiş hızım da artmış. Olması gereken buydu zaten. Onlara kalsa 15 ine kadar aknli kullanacaktım
  • retrocr kullanıcısına yanıt
    Portunuz VDSL değilde Telekom tarafından dönüş yapılması gerekir. Bir kaç günü bulabilir. VDSL ise dmnüşüm hızlı gerçekleşir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.