Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (527. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
182
Favori
763.723
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,



    20 günlük internet ihtiyacım var (Salı gününe kadar açtırmam gerek) bu firmaya geçmek istiyorum da memnun musunuz? Bugün müşteri hizmetlerine açmaları için interneti onay vericem fakat evrak felan istediler evrak parasını karşılıyolar mı? Ve iptal sürecinde herhangi bi sorun çıkartıyolar mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeqtr_cs -- 13 Mayıs 2017; 13:17:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta cuma başvuru yapmıştım çarşamba günü telefonla onay verdim 3 gün ses çıkmayınca bir sorayim dedim... Ttnet tc uyumsuz diye başvuruyu reddetmiş... Kontrol ettim tc doğru... Sadece uyumsuz olan adres bilgisi... Hattı 3 yildir malatyada kullanıyoruz fatura adresimiz aboneliği başlattığımız konya da kalmis... Hat malatyada fatura adresi konyada diye taşıma işlemini reddetmişler... Maksat is yavaşlasın insanlar canından bezsin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whitelated kullanıcısına yanıt
    Hocam akşama doğru kotayı tekrar kontrol et.Sistemden sonradan siliyor otomatik.En azından bende öyle oluyor hep.Gece indiriyorum,sabah bakıyorum kotaya yansımış.Öğleden sonra falan tekrar baktığımda kotadan silinmiş gözüküyor.
  • ThesadisT kullanıcısına yanıt
    Fiber ya VDSL olup olmadığını nasıl anlayabiliriz peki? Şimdi bana TTNET'ten fiber diye bağlanan VDSL'se eğer Türknet ' de alabilirdim boşuna Telekoma tahahüt verdiysem üzülürüm cidden. Türknet'i aradığımda biz kendi altyapımız olmayan yerde adsl yada VDSL olarak hizmet veriyoruz sadece dediler çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış bilmiyorsam Türkiye'de az yerde fiber var ve bizim gibi sıradan ev kullanıcılarına fiber diye sunulan hizmet hangi internet sağlayıcısı söylemiş olursa olsun düpedüz yalandır ve onların fiber dediği şey VDSL'dir. Asıl Fiber altyapı gigabitleri destekliyorken böyle bir altyapıya 100 Mbps hız verilmesi komik olur. VDSL ise bakır kablo üzerinden verilir ve bizim kullandığımız ve çok yüksek ihtimalle size fiber diye verilen şey de budur. Bu yüzden evet, muhtemelen bir pazarlama yalanına kurban gittiniz.

    Bu arada hızınız kaç? Eğer ki 100 Mbps (yanılmıyorsam normalde bakır kablolar 100'den daha fazla destekler ama Türkiye'de hızlar genelde böyle) civarlarında veya daha düşükse zaten altyapı fiber olsa bile fibere ihtiyacınız olmazdı ve TurkNet'le TTNET'in aynı hız için biçilen fiyatı arasında dağlar kadar fark olduğu için TurkNet mantıklı bir seçim olurdu ancak iş işten geçmiş galiba, geçmiş olsun.

    Eğer ki söylediğim herhangi bir şey yanlışsa lütfen bildirin ki düzelteyim

    Düzenleme: Türkiye'de internet sağlayıcılarına duyduğum öfkeden dolayı bir anlık hışımla eve fiber getiren sağlayıcıları unutup yazdım, şimdi sakinim. Aslında normalde yorumu silerdim de FasTBoY cevap verdi, onun cevabını ortada bırakmak ayıp olur. FasTBoY'un da cevabıyla kendime gelip düzeltmemi yapıyorum, destek olan yerde eve kadar fiber geliyor bu yüzden fiber altyapı evlere sağlanabiliyor. Ama hala ISS'lere güven olmadığı için gerçekten fiber verdiklerinden emin olmazdım ben. İyice sormak soruşturmak lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamroamer -- 14 Mayıs 2017; 2:29:39 >
  • dreamroamer kullanıcısına yanıt
    Kocaeli'nde ikamet ederken Superonline fiber kullanıyordum, fiber eve kadar geliyordu(500Mbps'de verse kullanırsın yani). TTNET genelde binaya kadar fiber çekip dairelere cat5-6 kablolarla dağıtıyor.
    VDSL'de mahalledeki kutuya kadar fiber, devamında bakır kablo kullanılıyor.
    Ayrıca Gigabit bağlantı için bir sürü etmen giriyor araya, düzgün cat6-7 kablo yoksa çok zor. cat6 ile de yanlış bilmiyorsam en fazla 100metreye kadar alabiliyorsunuz, ondan sonraki mesafelerde ağ kartınız otomatik 100Mbps bağlantı moduna geçiyor.
  • Arkadaşlar birşey sorucam eternet ile hız testi yapılıp 72mbps hız çıkıyorsa cep telefonları ile ölçüyorum hızı 20mbps. benim anlamadığım bu kadar çok etkilermi. üstelik modeme çok yakın ölçüyorum.
  • FasTBoY kullanıcısına yanıt
    dreamroamer kullanıcısına yanıt
    Bizim durum dediğiniz gibi sanırım hocam. Çünkü adres ısrarla soruldu, bulunduğum ilçe ufak ve fiberin bir tek oturduğum TOKİ konutlarında olduğunu söylediler. Daire içinde modeme taktıkları kabloda dediğiniz gibi cat5-6 tip kablo. İşin sıkıntılı tarafı tılgın marka modem verdiler alternatif istedim yokmuş, müşteri hizmetlerini aradım onlarda aynı şekilde sadece bu modemi verdiklerini söylediler. Verdikleri modemde Wi-fi 801.11AC yok, menüsünde neredeyse hiç bir ayar yok garip bir cihaz. Hos gerçi dreamroamer arkadaşın dediği gibi fiber olsa ne olacak komik hızlarla verdikten sonra, hatta hız verse ne olacak adamların adi modemi yüzünden kablosuz bağlantıda 100 mbiti görmek zaten hayal olarak kalacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilsultan -- 14 Mayıs 2017; 7:15:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar gece 2 sabah 8 olayi bende işlemiyor.dl yapiyorum benim kotamdan gidiyor.birkez musteri hizmetlerine soyledim sistemimiz calisiyor o saatlerde kota yemiyor dediler.kabuıl etmiyorlarr.ne yapmam lazım.
  • gece 2 sabah 8 olayi bende olmuyor.kotadan yiyor.bilgisi olan 1 kişi bile yokmu yahu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurguner

    Arkadaşlar birşey sorucam eternet ile hız testi yapılıp 72mbps hız çıkıyorsa cep telefonları ile ölçüyorum hızı 20mbps. benim anlamadığım bu kadar çok etkilermi. üstelik modeme çok yakın ölçüyorum.

    Hocam aynı şekilde ethernet kablosu ile hız 40-45 arası çıkarken, telefonlar modemin dibinde 20-25 alıyor benim de. Etkiliyor sanırm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kizilsultan kullanıcısına yanıt
    Superonline Fiber dışında verim alabileceğini sanmiyorum. Bir arkadaşta demiş benimde aynen Kocaelinde deneme imkanım olmuştu üniversite de iken hemde baya yıl geçti (belki en az 5 yıl) o zaman bile 100mb ları görmüş şaşırmıştım. TTnetin hiç birşeyine itibar etmeyin. Size ne kadar hız geliyor onun değerlendirmesini yapabiliriz.

    Not: Büyük ihtimal pişman olursun taahhüt verdiğine:) ve yine büyük ihtimal aynı hızı size turknet dahil diğer sağlayıcılar da verirdi. (Ama Toki konutları demişsin belki bir ihtimal güzel bir bağlantı çıkar)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThesadisT -- 14 Mayıs 2017; 14:13:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matizkafalar kullanıcısına yanıt
    TTnet de böyle bir problem yok modem de görünen 14 benim ethernet ile 12-14 arası değerler veriyor. Telefon ve diğer wifi aygıtlarında da yakın sonuçları alıyorum. Wifi akışına giden bağlantıyı kısıtlayabilir mi bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Turknet internette kavuştum. TTnet iptal edince bugün geldi. Perşembe günüde telefon iptal olmuş Turknette geçmiştim. Bakalım umarım pişman olmam. Online işlemler Tarifede 16 Mb'e Kadar Kotasız 150GB AKN - Her Yöne 1000 Dakika - Taahhütsüz v.s. tarzında yazı var. Hızım speedtest 64 mb çıktı. VDSL Port Details Line Rate: upload 4.154 Mbps download 76.883 Mbps gözüküyor. Bakalım bugün sürekli ikisinde olacak hızlarda değişim olacak mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsngencer

    arkadaslar gece 2 sabah 8 olayi bende işlemiyor.dl yapiyorum benim kotamdan gidiyor.birkez musteri hizmetlerine soyledim sistemimiz calisiyor o saatlerde kota yemiyor dediler.kabuıl etmiyorlarr.ne yapmam lazım.

    Şu forumdan 15 yaşındakini koy o müşteri temsilcisi niyetine daha bilgilidir. Biliyoruz iletişime dahi geçmeye gerek görmüyoruz. ama genel müdürleri adam gibi adam sorun onun kulağına giderse çözer. donanımhaber yeniden çağırsın bir söyleşiyede dillendirsin.
  • Superonline aboneliğini cayma bedeli ödemeden iptal ettirmeyi başardım sonunda. Türk neti düşünüyordum ki bu kadar şikayeti görünce ondan da vazgeçmek üzereyim. Önerebileceğiniz bir paket var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hattım 76 mbit destekliyor dediler dün bağladılar. 70 mbit falan hız aldım sıkıntı olmadan. Bügün hızı 50 mbite sabitlemişler. Aradığımda sizin tarife 50 mbit ondan diyorlar. Bu 75 - 100 mbit hız alanlar tarifemi değişiyor paket mi değişiyor. İnternet te başka tarifede yok. Nasıl alıyorsunuz?



    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 14 Mayıs 2017; 17:46:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uykusuzinsan kullanıcısına yanıt
    Nasıl başardınız?
  • psu kullanıcısına yanıt
    Altyapı bozulduğu için. Çok uğraştım ama sonunda oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emurat

    Arkadaşlar hattım 76 mbit destekliyor dediler dün bağladılar. 70 mbit falan hız aldım sıkıntı olmadan. Bügün hızı 50 mbite sabitlemişler. Aradığımda sizin tarife 50 mbit ondan diyorlar. Bu 75 - 100 mbit hız alanlar tarifemi değişiyor paket mi değişiyor. İnternet te başka tarifede yok. Nasıl alıyorsunuz?



    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

    Habersiz değiştirmemeleri lazım, müşteri hizmetlerini arayın bence
  • 
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.