Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (536. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
182
Favori
763.983
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Haklısın onlar tamamen aklımdan çıkmış, 120 tl sini turknet karşılarsa gerisi sıkıntı değil en azından vdsl sahibi oldum.
  • Benim 2 yıldan geriye 15 gün kaldı hala cayma bedeli çıkarmı şimdi başvuru yapsam?
  • Selamlar,

    TürkNet taahhüt yapmıyor değil mi ? Yani istediğim zaman ücret ödemeden ayrılma hakkına sahibim, öyle mi ?

    Bir de kullanan arkadaşlar memnunlar mı ? Özellikle de internette kopma oluyor mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Me[S]uT

    Haklısın onlar tamamen aklımdan çıkmış, 120 tl sini turknet karşılarsa gerisi sıkıntı değil en azından vdsl sahibi oldum.


    hocam inşallah sıkıntısız şekilde internetini kullanabilirsin ama o bölgede vdsl port miktarında sıkıntı varsa turktelekom o portları öncelikle kendi müşterilerine veriyor. diğer servis sağlayıcılardan hizmet alan kişilerin portunu sabote edebiliyor. geçen bir arkadaş yazmıştı burada, 2 gün sorunsuz 75 mgbit internet aldı, sonra internet gitti 1 hafta sonra 9 mgbit adsl olarak geldi. arkadaş sorununu çözebildi mi bilmiyorum ama bu şekilde bir sürü şikayet var. umarım sende hiçbir sıkıntı çıkmaz. sorunsuz kullanabilirsin.

    bu arada ben de turk telekom'da adsl kullanırken geçen hafta turknet'te evrakları gönderdim. vdsl'e geçireceklerdi olmadı, sözde internetim hiç kesilmeyecekti ama 9 gün internetsiz kaldım. hatta çarşamba günü iptal dilekçesini turk.net'e yollamıştım. iptal onayı için aramalarını beklerken dün telekomdan biri gelip beni farklı bir porta aktardı ve sorun çözüldü. hemen turknet'i arayıp iptalden vazgeçmek istediğimi söyledim :) bu arada adam farklı porta aktardığında kullandığı cihaza baktım 4 mgbit'e sabitlemişlerdi, adama önceden 16 mgbit'i sorunsuz aldığımı söyleyince, birşeyler yaptı ve değerler düzeldi. konuşmasam 4 mgbit'i kitleyip gideceklerdi. ondan sonra bir 9 gün daha beklerdim büyük ihtimalle. şu anda adsl olarak turktelekomda aldığım ping, hız ve hat değerlerinin aynısını alıyorum. fark olarak 30 tl daha ucuz fatura, 50 yerine 150 gb kota ve 1000 dk her yöne bedava var :)bizim bölgede vdsl alan var mı bilmiyorum ama adsl'in aynı turktelekom'daki gibi tamamen sorunsuz olduğunu görünce hiç itiraz etmedim. şimdilik memnunum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 22 Mayıs 2017; 1:57:59 >




  • eksen1 kullanıcısına yanıt
    Satın alınanlar onlar hocam, ücretsiz modem kampanyası olmayınca alınıyor işte. Ben de satın aldım taksitle aynı modemi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kron0S -- 21 Mayıs 2017; 22:47:29 >
  • Arkadaşlar turknetlilere vpn çalışmıyor mu? Operadan vpn ile vikipediye giremiyorum
  • Geçen hafta çarşamba günü başvurdum ben. Nakil falan değil, sıfırdan başvuruydu. Ertesi gün sabah telekomdan geldiler ve binadaki telefon kutusuna bakıp gittiler. Evdeki bağlantıya bakmayacak mısınız diye sorduğumda o bizim işimiz değil dendi. Bir sonraki gün de turknet'den mesaj geldi, internet ve telefon için aktivasyon tamamlandı, belgelerinizi bekliyoruz diye. Araya resmi tatil girince belgeler teslim edilemedi henüz ama öylesine telefonu bağlayıp hattı kontrol ettim, sinyal ses vs. yok.

    Bu bir sorun olduğuna mı işaret yoksa belgeler ulaşınca mı açıyorlar hattı? İki güne aktivasyon mümkün mü hakkaten?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreDZ -- 22 Mayıs 2017; 0:26:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Me[S]uT kullanıcısına yanıt
    eğer iki hafta dolmadan taşıdıysan herhangi bir ücret ödemeyebilirsin.

    çünkü 2 hafta herhanbi bir ücret ödemeden cayma hakkın var.

    geçirmediysen iki haftayı ve sana yüklü bir fatura gelirse

    tuketici.btk.gov.tr ye yazabilirsin
  • Arkadaşlar Türknet'e geçmeyi düşünüyorum hattım 16mbit destekliyormuş, modem almam gerekiyor ama hangi modemi alacağımı bilemedim.Tavsiyesi olan var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fire.Sword kullanıcısına yanıt
    Umarım öyle bir sorun olmaz, yaklaşık 1 yıldır bölgemde vdsl görünmesine rağmen geçiş işlemi yapamamaktan muzdaribim artık cezası neyse ödeyeceğiz tabi saçma sapan bir rakam gelmedikçe Şuan internet güzel 150 gb bitse dahi 24 mbps'ye düşecek aradaki farkı hissedeceğimi sanmıyorum

    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ




  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Şöyle oldu 2 mayısta ttnete başvuru yaptım 3 mayısta bağlantı sağlandı, turkneti 13 mayısta aradım ve bana evrakları mail ile yolladılar 15 mayısta ise evrakları turknete yolladım churn evrağındaki tarih 15 mayıs olarak geçiyor fakat turknete geçişim 22 mayısı buldu özetle.. Bu durumda hangi tarih baz alınır bilginiz var mı ?
  • Arkadaşlar gece kotadan gitmeme durumu bu tarifede var mı yoksa zorunlu mu oldu o. Sözleşmede öyle bir şey göremedim de?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Me[S]uT

    Şöyle oldu 2 mayısta ttnete başvuru yaptım 3 mayısta bağlantı sağlandı, turkneti 13 mayısta aradım ve bana evrakları mail ile yolladılar 15 mayısta ise evrakları turknete yolladım churn evrağındaki tarih 15 mayıs olarak geçiyor fakat turknete geçişim 22 mayısı buldu özetle.. Bu durumda hangi tarih baz alınır bilginiz var mı ?

    Ttnet in kapandığı günü baz alırlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasinacagim icin interneti kapattiracagim. Ucret odemeden haziran 5e kadar kullanamaz miyim acaba? Ve haziran ayi faturasi odememek icin kapatma islemine ne zaman baslamam lazim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kron0S K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler eksik olma hocam
  • Bende çalışıyor VPN, herhangi bir kısıtlama yok.
  • 16 mbps ise ADSL demektir, o yüzden ADSL modem alacaksınız. Eğer ileriye dönük olsun istiyorsanız VDSL destekli modem alabilirsiniz. Airties, ZyXEL veya TP-LINK tercih edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar telekomda adsl+telefon şeklinde kullanıyordum. Turknete geçtim, modem değiştirmek şartıyla aynı hatla vdsl hizmeti alabilir miyim? Aynı telefon kablosu üzerinden yani.
  • Alt yapin VDSL destekliyorsa, saha dolabında VDSL kart varsa, boş port varsa kullanabilirsin.
  • Turknet müşteri hizmetleriyle iletişime geçin hattınız vdsl destekliyorsa vdsle geçirilmeyi talep edin
  • 
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.