Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (539. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
182
Favori
763.731
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 537538539540541
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CuteDad


    quote:

    Orijinalden alıntı: emreDZ

    Bugün sms geldi kurulum bilgilerinin yer aldığı, fakat ne telefon ne de internet var. Hatta hiç sinyal yok. Müşteri hizmetlerine bildirdim durumu, robot gibi aynı şeyi söyleyip duruyorlar, elektrikçi çağırın vs. Acaba belli bir süresi mi var açılması için?

    Bağlantıyı yapmamışlardır belki. Türk.net'in yapması gerekiyor normalde. Ya da bir elektrikçi çağırın o da yapar.

    Arıza kaydı oluşturdular ama bakalım ne olacak. Eve bağlantıda sorun olduğunu sanmıyorum çünkü öncesinde de kullanılıyordu sonuçta. Acaba belgeler ellerine ulaştıktan sonra mı asıl aktivasyonu yapıyorlar? Eğer öyleyse daha bugün yüklenmiş belgeler sisteme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayın formdaş lar iki gün oldu ttnetten ayrılalı evrakları yolladım türknett li oldum bir mesajla kullanıcı adı ve şifre geldi modem arayüzüne girdim ve çok memnunum korkmuştum acaba ttnet i ararmıyım diye kesinlikle hayır hem kotasız hem bin dk konuşma hem ttnetten daha hızlı kesinlikle öneririm
  • citra kullanıcısına yanıt
    aynen ttnet te bana böyle yalan söyledi türknet i aradım kesinlikle kota sınırı yok tahhüt yok dediler ve şu anda türknetliyim ve memnunum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anadolulu1

    aynen ttnet te bana böyle yalan söyledi türknet i aradım kesinlikle kota sınırı yok tahhüt yok dediler ve şu anda türknetliyim ve memnunum

    Hayırlısı ile bende geçiyorum. Zaten donanım haberde türknet genel müdürünü dinledim. onlarında bu duruma karşı olduğunu gördüm.
  • HknGkts kullanıcısına yanıt
    Kablolu da denedim hocam değişen birşey yok. canlı desteğe bağlandım adam göz göre göre yalan söylüyor hattınız en fazla 8 mbit destekliyor diye (onun da zaten kaybıyla beraber 6 mbit alıyorum). Aynı binadan ablamlar 16 mbit alıyor deyince referans numarası istiyor kontrol edecekmiş. İki kat aşağıdan bağlanınca hızım daha yüksek inan ki :D

    Tekelleşmenin önüne geçelim dedik farklı bir şey kullanalım dedik kursağımızda bıraktılar.

    Hız değerleriniz güncellenecektir dedi en son. Yine yardımı olmazsa Türk Telekoma geçeceğim. Ay ortasında AKN ye takılsam zaten bu hızı alacağım bir anlamı yok yani türknet kullanmanın.
  • ben de aldım bu paketten ve adamlar gayet ilgili ve çözüm odaklı çalıştılar. şikayet edenleri görünce korkmuştum açıkçası, ancak tam tersi inanılmaz ilgi gösterdiler. inşallah sıkıntısız devam eder.
  • Bugun sözleşmeyi imzalayıp gönderdim. ay sonu ttnet taahhütü bitiyor. 1 haziran itibarıyla Türknete geçiş yapacağım.umarım sorunsuz geçiş olur.
  • sen daha yenisin.
    16mbit yapın koparsa sorun olursa düşürürüz deyin. ancak bence al vdsl 35 yap rahatla.

    ayrıca %20 kesiyormuşsunuz hızdan,ceo nuza sordular bu konuyu yok öyle bişey dedi deyin. o 16mbit 12-13 net alırken, düzeltirlerse 14.5-15 e geliyor.bastıran alıyor, turknet te olay bu malesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codred -- 24 Mayıs 2017; 0:51:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • codred kullanıcısına yanıt
    Tamam bir kac kez daha ugrasayim. Olmadi degistirecegiz mecbur. Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya yazarsam nazar değer mi diye düşündüm ama yazayım.

    Turk.net e geçeli neredeyse iki hafta oluyor ne kesilme ne hız sorunu yaşamıyorum.

    Normal internet kullanıcısıyım. İş dönüşü sosyal medya gezinti ve online film izliyoruz. Daha hiç aksilik yaşamadım, nazar değmesin.

    Diğer iss'lerin i.neliklerinden sonra geçebilen Turk.net e geçmeli bence. Daha çok kazansınlar, ona göre de kullanıcıyı düşünmeleri öncelikli görevleri olsun.

    Umarım sen de kendini bozmazsın turk.net



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matizkafalar -- 24 Mayıs 2017; 0:54:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dh de dediklerimi yapıp düzelen abone çokmuş deyin. birde modemin yeniyse max hattın kaldıracağı hızları görüyorsun. vdsl al 60tl. sonra 36/16 mbps ile gayet yeterli bi internet sahibi olursun. turknet max hızı ister 16 ister 100mbps olsun 60tl ye verdiği için diğer isp lerle karşılaştırılmaz bence. mh.ni istediğin hızları vermesi için ayar yapmaya zorla. olursa sorun yok. olmazsa eyvallah. ama ttnet, ttkom 16mbit veriyorsa turknet te verir hatta fazlası bile çıkabilir o hattan. vdsl e mutlaka geç sonra.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Superonline dan kurtulduktan sonra evrakları yolladım. Bugün ya da yayın ulaşır ellerine. Aktivasyon işlemleri tamam belgeleri bekliyoruz yazıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akk sonrası yeni ayda hızı aynı kalan var mı? 75 olması gerekirken 25'te kalmış benimkisi.

    Bir de modem ayarlarından ulaşılabilir hızım 105 mbps ama ısrarla "altyapınız 75 destekliyor" diyorlar. 100 mbps'lik paketi alan nasıl başardı?
  • 480mrt kullanıcısına yanıt
    Modem arayüzünde 100 üzeri görüyorsanız o bölümün resmini çekin online işlemlerden destek kaydı oluşturun ve hızınızın 100 mbps'ye çıkarılmasını talep edin size dönüş yaparlar hızınızı yükseltirler.
  • cyber tech C kullanıcısına yanıt
    Yolladım, sonucunu paylaşacağım. Teşekkür ederim

    Aylardır üşendiğimden ve 60 mbps'yi yeterli bulduğumdan erteliyordum.
  • 480mrt kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de mevcut fakat sorun Türk Telekom kaynaklı en azından benim açımdan. Modemime gelen değer 135 mbit fakat Türk Telekom anlamsız ve saçma bi şekilde 87 mbit e sabitlemiş. Turknet biz onların sisteminden hızı kontrol ediyoruz o yüzden sorun bizlik değil diyor. Türk Telekom ile konuştuğum zaman hattınız maksimum 87 mbit destekliyor diyor. E peki 135 nasıl gözüküyor diyorum tam net bi cevap alamıyorum. Çözemedim yani bu kısıtlamanın sebebini.
  • cmravclr C kullanıcısına yanıt
    Akıl sır ermiyor TT'nin işlerine zaten Turknet'e geçmeden evvel bana altyapımın vdsl desteklemediğini, max. 16 mbps alabileceğimi söylüyorlardı.

    Hız problemi çözüldü, 72 mbps alıyorum şu an
  • Telefon hatta 1 haftadır çalışmıyor hız 2 aydır dalgalı ve leş. Konu ile ilgi çözüm falan sunamıyorlar en ufak fırsatta kaçacağım bu rezil firmadan.
  • Gönderdiğim evraklar ellerine ulaşalı bugün tam 10 gün olmasına rağmen internet geçişini tamamlayamayan ve üstüne ev telefonunu da kullanıma kapatan şirket.

    Teşekkürler türknet.
  • matizkafalar kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullan
  • 
Sayfa: önceki 537538539540541
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.