Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (570. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
182
Favori
763.986
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 568569570571572
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aslında nakil işlemi de yeni abonelik de aynı arkadaşlar. Bu tamamen şans ve lokasyonunuz da bulunan telekom müdürlüğünün hızına bağlı. 2 günde yeni abonelik yapıldı bana. 1 haftadır nakil bekleyenler var. Dediğim gibi birazda şanslı olmak gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar beyler. Ben de başvurdum turknete. Bugun turk telekomdan gelmişler kablo islerı ıcın, turknet bununla ılgılı mesaj atmıstı zaten. Evde değıldım, gonderılen ekıp benı aradı ve altyapı olmadığından ınternet sağlanamayacağını soyledı. Isın ılgınc yanı hem turknet hem de tt ye defalarca sorgulattım. 35 megabıte kadar vdsl var. Dahada ılgıncı apartmanın altında internet kafe ve a101 var. Bunların ınternet olmadan calısması mumkun değıl. Komsulardada var ınternet. Durum boyle olunca tekrar tt yi aradım, ekıbı arayın altyapı sağlam dedı. Ekıbı aradığımda ıse altyapı yok bız gereken yanıtı turktelekoma vereceğız dedıler, gerısı kısır dongu zaten. Turknete haber verdım durumu. Ne yapmam gerekıyor? Bır sey yapılabilir mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyapı yok dedikleri port olayına takılıyordursunuz büyük ihtimal bölgenizde size verebilecekleri bir port bulunmuyor. Ama siz yinede telekom müdürlüğüne bir dilekçe verebilirsiniz. Faydasi olacaktır. Veya ttnet bağlantı yaptırın o olursa kullanmaran nakil isterseniz. Geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThesadisT -- 7 Haziran 2017; 18:21:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: michael j fox

    Evet uzayabilir port yok demesinler yeter ki.

    -------------
    Bu arada ilk defa tane tane konuşan müşteri hizmetlerine denk geldim

    Az önce yakınımızla görüştüm. Bir sayfada imza eksik demişler. O da iptal edin demiş. Gerek yok dedi internete.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eteksen kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Birinci sayfa ve beşinci sayfa olmak üzere 2 yerde imza yeri vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThesadisT kullanıcısına yanıt
    Boş port mu yok diye ısrarla, hatta bir kaç kere sordum. İnatla altyapı dediler. Ya işi bilmiyorlar yada dalga geçiyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cetinodinson kullanıcısına yanıt
    Aynı binada internet kullananlar varsa nasıl altyapı oluyor. Ekipler iş bilmiyor olabilir. Biraz baskı yapın düzelir umarım. Ttnet bağlatıp nakil istesen de bu sefer bağlantı ücretini felan fatura eder sana ttnet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThesadisT kullanıcısına yanıt
    Zırnık vermem. Ne zaman arasam mh yi dilerseniz buradan başvuralım diyorlar. Altyapı var çunku. Akıllarınca satış yapmaya çalışıyorlar.Gerekirse mahkemeye avukata veririm para bunlara yine vermem

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgabes64

    Bir hevesle uydunet 50mbps/150gb dan turknet'e geçtim, pişmanım. Airties 5760 modem aldım vdsl2 destekli, telekom fiber kutusu ile dairem arasında 1 kat var, hattım 100mbpsye kadar destekliyor dediler, ana kutudan modeme direk hattı çektim araya hiç bir engel koymadan ama sonuç? hiç bir stabilite yok! elektrikçi çağırıp kontrol ettireceğim bir ara tesisat noktası da yok ortada. Hız testi yaptığımda bazen 1-2 mbps, bazen 30, bazen 45 - 50, 1 kere sadece 71mbps denk geldim. ping her seferinde 5ms çıkıyor, modemimde gelen bağlantı 101889, ulaşılabilir hız 122400/4096 yazıyor ama speedtestte 50 mbps gördüğüm zaman anında bir dosya indirme testi yapıyorum ve 2.1mb/s den yukarı hiç download hızı göremedim. Arıza kaydı bıraktım, hiç bir fiziki müdahele olmadan ertesi gün sorun bulunamamıştır denilerek kayıt kapatıldı. Tekrar aradım, yine bir sorun yok dendi. Dsl ışığım sürekli aktif yanıyorken bir anda internet ışığı sönüyor, hız testlerinde de sık sık bağlantı gidiyor, indirmeler de hep kısa bir sürede kesiliyor. Paket tarife çok güzel, tamam. ama Turknet'in 1 tane bile teknik destek yeri olmaz mı? evrakları bile buradan kargo ile Tekirdağ'a gönderiyoruz. Telefonun bir ucundaki hizmet veren personel dışında bir muhattabımız yok ortada. Hal böyle olunca da iş ucuz malın hilesini de başından kabul etmiş olacaksın'a dönüyor.

    test sonucu ve arayüzdeki bilgiler

    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ




    4 gündür hizmeti aktif olarak kullanıyorum ancak başıma iş oldu sadece. SNR değerimin biraz daha yükselmesi içim hızmın 100 den 75'e sabitlenmesini talep ettim, onun için bile 2 iş günü içerisinde incelemeler gerçekleştirilip geri dönüş sağlanacak dediler. Şuan aldığım hız, 3, 5, 7mbit civarlarında. artık illallah deyip hattımın desteklediğinin yarısını versin yeter ki stabil versin diyorum. Modem mi otomatik olarak düşürüyor bilmiyorum ama DSL hızı otomatik olarak 90,80,70 olarak düşüyor belli zamanlarla ama aynı zamanda SNR sınırı da 8 civarına düşüyor. Hem hız hem snr aşağı iniyor.
    http://www.speedtest.net/my-result/6359105536



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabes64 -- 7 Haziran 2017; 19:55:8 >




  • Hocam bende Türknet düşünüyorum. Turkcell Superonline eski fiyatlardan devam ettirse bizi kalınır ama size şimdiden dayatmaya başlamışlar. Türknet yine iyisi gibi şuan
  • tolgabes64 kullanıcısına yanıt
    O hızlara o SNR ile ulaşmanız imkansız. Şimdi tam hatırlamıyorum ama 75mbps benim hat 19-37 SNR değerlerim. Size gelen 100mbps benimkinden bir hayli düşük.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cetinodinson kullanıcısına yanıt
    BTK'ya durumu anlatacaksın türk telekom ekiplerinin geldiğini ve bulunduğum binada internet hattı olmasına rağmen internet yok olarak raporlandırıldığını ve internet hizmetinden mahrum bırakıldığını söyleyeceksin, bulunduğun binada internet kafe işletmesinin ve A101 marketinin de olduğunu belirteceksin şikayetçi olacaksın.
  • tolgabes64 kullanıcısına yanıt
    SNR değerin güzel benimki 8'lerde geziyor hızım 75 mbps snr 6'lara inerse kopmalar yaşarsın senin bu hat değerlerine göre değil 75, 100'ü bile alman gerek, hızındaki sorun da sanırım ara sıra ben de dahil birçok turknet abonesinin yaşadığı hız dalgalanması sorunu bunun için de arıza kaydı oluşturman müşteri hizmetlerine durumu iletmen olacak, başka bir modem temin etme imkanın varsa onu da deneyebilirsin.
  • Arkadaşlar sakın ama sakın turknet denilen belaya bulaşmayın turk telekom varken buna yönelmek... çektiğimiz rezillik anlatılmaz yaşanır bir hale geldi şu an 12. Gün hala eve gelen giden yok. Telefonda en geç 3 iş günü içerisinde bağlanır dediler hala bekliyoruz. Vdsl aldırdılar evde yatıyorz sakın sakın sakın bu ahlaksız iş anlayışına fırsat vermeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir süredir turk net internetini pek aktif kullanmıyorduk. son bir kaç gündür bağlantıda kopmalar başladı ve hız da 2mbit e sınırlanmış gibi. stabil şekilde aynı 2-3 mbit hızı veriyor. böyle bir limitleme neden yapılıyor?
  • Avatar kullanıcısına yanıt
    Kullanmıyorsan boşuna işgal yapma diye indirmişler hocam :) mh arayın düzeltirler. Bazen oluyor bu problem Turknet de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • massacrer kullanıcısına yanıt
    İnternetin hızındaki dalgalanma giderilmiş gibi gözüküyor. Steam'den kesintisiz ve kopmasız 1.6MB/s ile indirebiliyorum. Sabah tekrar 16Mbit'e sabitlettirdiğimden beri download SNR Margin değerim de 6.9dB'de sabit durumda. Bir azalma olmuyor. Yalnız 12 saat 35 dakika arasında 602 adet CRC hatası vardı. Bunun bir zararı ya da zararı var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cetinodinson

    Merhabalar beyler. Ben de başvurdum turknete. Bugun turk telekomdan gelmişler kablo islerı ıcın, turknet bununla ılgılı mesaj atmıstı zaten. Evde değıldım, gonderılen ekıp benı aradı ve altyapı olmadığından ınternet sağlanamayacağını soyledı. Isın ılgınc yanı hem turknet hem de tt ye defalarca sorgulattım. 35 megabıte kadar vdsl var. Dahada ılgıncı apartmanın altında internet kafe ve a101 var. Bunların ınternet olmadan calısması mumkun değıl. Komsulardada var ınternet. Durum boyle olunca tekrar tt yi aradım, ekıbı arayın altyapı sağlam dedı. Ekıbı aradığımda ıse altyapı yok bız gereken yanıtı turktelekoma vereceğız dedıler, gerısı kısır dongu zaten. Turknete haber verdım durumu. Ne yapmam gerekıyor? Bır sey yapılabilir mi?

    Çözüm arkadaşın da dediği gibi BTK.




  • Modemki dBmV değeri ne işe yarıyor biliyor musun? Benimki eksi (-) değerde başkasında hiç eksi değer görmedim neden benimki öyle acaba?

    Yukarı yönde çıkış gücü eksi olan
    Aşağı yönde olanda 15



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThesadisT -- 7 Haziran 2017; 21:45:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cyber tech C kullanıcısına yanıt
    Doğru ya, BTK. İyiki hatırlattınız hocam, sağolun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 568569570571572
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.