Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (726. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
182
Favori
763.725
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 724725726727728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eğer Türknet sayfasından sorgulam yapıyorsanız çıkan sonuç anlık port bilgisini veriyor diyebiliriz. Az önce görüştüğüm Türknet yetkilisi açıkladı bunu. 16mbit alabilirsin dedi, nasıl olur 50 çıkıyordu sorgulamada dedim, o sıra 50mbit VDSL portu boştur ondan çıkıyordur diyor şimdi o port dolmuştur ADSL port kalmıştır 16mb lik dedi. Gerçekten de aylardır sorulama yaparak kontrol ettiğim hat şu an 16 gösteriyor. Sebibi de portların açılıp kapanması. Biri abonelik bitiriyor yada abone oluyor vs.

    Türknet 16lık portdan seni alıyor 30-50-100 artık hangi port açılırsa ona taşıyor seni. Yani sistemleri bu şekilde.
  • ilk 8 ay 20-30mbit aldığım hizmeti sorgusuz sualsiz 8mbite indirip (reelde 3-4mbit hız alabiliyordum) daire tesisatına ve modeme kusur bulan turknet e bulaşmayın pişman olmanız yüksek ihtimallidiir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kewin2121

    Aynı problem bende de var modem yada ic tesisat da sorun var diyorlar hızı kısıtlıyorlar

    Aynen hocam. TurkNetDestek hesabındaki arkadaş teknik ekip baktı, iç tesisatta sorun varmış dedi. Yok yani nasıl bi saçmalıktır anlayamadım. Ben diyorum ki 4 gün önce superonline kullanırken 12mb e kadar hız alıyordum. Arkadaş diyorki iç tesisatta sorun var hız veremiyoruz. Müşteri hizmetlerindeki arkadaşta oradaki altyapımız 4mb destekliyor. Turk telekom bize bukadar hız veriyor diyordu. Ben bu işten hiçbir şey anlamadım.
  • Hız kısıtlaması yaşayan arkadaşlar Facebook'tan TurkNete mesaj atsın hız sınırlamamın kaldırılmasını talep ediyorum yoksa BTKya başvuru yapmak zorunda kalıcam diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende türknete onay verdim evraklarımı gönderdim dün itibariyle. vdsl bağlantı kurulacağını söylediler. umarım kısa sürede işlemler tamamlanır
  • Cuma günü evrakları gönderdim bugün hat geldi. (Çarşamba) Ve vodafone'daki gibi sorunsuz kullanıyorum 14mbit civarı alıyorum yakında vdsl alırım 35e kadar hız alabiliyormuşum 25-30 alsam bana yeter zaten 14 bile yetiyor aslında da maksat muhabbet olsun.

    Türknetteki müşteri temsilcisi başvuruda konuşurken hızda düşme kopma vs olur mu diye sorduğumda "şuan oluyor mu öyle problemler?" demişti, hayır dedim. "Ozaman bizde de olmaz zaten kablolar değişmiyor ki sadece ISS değişiyor" demişti. Mantıklı da gelmedi değil bana hani. Gerçekten de öyle oldu şuan ilk gün sorun yok bakalım ilk 2-3 ay sorun olmazsa daha da olmaz diye düşünüyorum.

    Sorunların çoğunu VDSL kullanmak isteyen arkadaşlar alıyor sanırım port muhabbeti yüzünden.
  • 2. ay bitti başvurudan beri hala internetimi bağlayamayan sağlayıcı.
    Türk telekomun teknik ekibini kullanmalarına bağlıyorum.

    Sanırım daha fazla dayanamayıp Superonline'a geçeceğim :(
  • İnternet sitesindeki bilgilere günenip 180 tl ye vdsl modem aldım.Yine adsl hızında 11 mbps felan bağlanıyorum. Altyapı desteklemiyormuş.
    E o zaman neden sitede vdsl hızında 35 mbps alabilirsiniz yazıyor adresimde ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: u555

    İnternet sitesindeki bilgilere günenip 180 tl ye vdsl modem aldım.Yine adsl hızında 11 mbps felan bağlanıyorum. Altyapı desteklemiyormuş.
    E o zaman neden sitede vdsl hızında 35 mbps alabilirsiniz yazıyor adresimde ?


    MH ile görüştünüz mü?
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    daha önce 2 defa telefonda altyapınız desteklemiyor dendi.Az öncede destek kaydı oluşturdum teknik destekten.. bakalım ne olacak...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u555 -- 17 Ağustos 2017; 10:25:24 >
  • Hızımı kademeli olarak düşürdükten sonra 3-4gündür internet tamamen gitti ve yok böyle rezalet bir firma olamaz Canlı destekte konuşurken mh lafını söyleyip bir anda görüşmeyi sonlandırıyor Btkya basvurdum durmadan internet gidiyor zaman zaman kullanamıyorum ama faturalar takır takır geliyor En yakın zamanda kapatcam Hakkımı helal etmiyorum
  • Özelden 1 tane kod gönderirmisiniz

    Edit: Kod geldi, gonderen arkadasa tesekkurler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalrn -- 17 Ağustos 2017; 14:3:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka başlıklarda da yazdım, youtube videosunun altına da yazdım, müşteri hizmetlerine de yazdım telefon da açtım ama yetmedi bir daha buraya yazayım dedim.

    Arkadaşlar Türknet yalancıdır, müşterisinden çalar ve sorun çözmekten acizdir.
    Port yok diyerek vaad ettiği hizmeti vermekten kaçınmaktadır.

    Bu, Türknet'in tarafıma gönderdiği sms;
    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ
    Bu da Türk Telekom müdürlüğünden gidip aldığım sorgulama ekranına ait tarihli kaşeli yalanın ispatı
    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

    Özellikle şunu sordum, port müsait ama ben hatlarımı size taşırsam mı geçerli yoksa herhangi diğer servis sağlayıcı müşterisi için de müsait mi, yani ben Türknet müşterisi olduğum için bu bilgi geçersiz olmasın dedim.
    Hayır, müsaitse herkes için müsaittir, süperonline türknet xnet farketmez dediler.

    Ek olarak bugün öğrendiğime göre taşımak için başvuru yaptığım 4 hattımın 1 tanesini 5 Temmuz'dan bu yana hala TAŞIYAMAMIŞLAR. Sorsan sebebi Türk Telekom...

    TÜRKNET YALANCIDIR, MÜŞTERİSİNİN KOTASINDAN HIZINDAN VE MESAİSİNDEN ÇALAR, VAAD EDİLEN HİZMETİ VERMEZ VE VERMEK İÇİN DE HİÇBİR ÇABA GÖSTERMEZ.

    VERMEDİĞİ HİZMETİN FATURASINI GÖNDERİR, VERMEDİĞİ VE VEREMEYECEĞİ HİZMETİN PARASINI DA PEŞİN İSTER SÜLÜN OSMAN GİBİ HAYAL SATAR
    TÜRKNET PİŞMANLIKTIR
  • Istanbul tuzladayim sitede sonline fiber var taahutum bitiyor yuksek fiyat verdikleri icin devam etmeyeyim diyorum

    Merak ettiklerim var vakti olan bir arkadas yanitlayabilir mi
    1 . Sorgulamada 50mbit yaziyor bu hizin ne kadar altinda verimli bir hizda internet verebilirler
    2. Herkese cgnip mi veriyorlar dns kullanmam gerekli oldugu icin soruyorum
    3. Sabit ip hizmeti varmi varsa kaca
    4. Bu yapa midir tam adi neyse bizde var olup olmadigini nasil anlariz
    5. Internete basvurunca kac gunde aktif olur
    6. Vdsl icin turk telekomdan kalma vdsl modem kullanilabilirmi
    Saygilar tskler yanitlar icin şimdiden

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alican456 A kullanıcısına yanıt
    hocam bu sorun ne yazık ki turktelekom'da da yaşanmakta. suç turknet'in değil turktelekom'un sisteminde. google'da turk telekom vdsl geçiş sorunu, veya hiprnet geçiş problemi şeklinde aramalar yaparsanız, benzer sorunları turktelekom'da başkalarının da yaşadığını görürsüsünüz.

    ben de aynı sorunu yaşadım. turktelekom kullanırken hattımın 35 mgbit'e kadar vdsl desteklediğini söylediler, geçiş yaptım, 1 ay beklettikten sonra vdsl geçişini iptal ettiler, nedenini sorduğumda doğru düzgün bir cevap verilmedi. sonra btk'ya şikayet ettim, onda da 1 aya yakın beklettikten sonra altyapının uygun olmadığı şeklinde bir cevap geldi. sonra turknet'e geçtim. turknet sisteminde de 35 mgbit görünüyordu ve sözde 35 mgbit vereceklerdi. ama turknet'e geçtiğimde adsl altyapısına vdsl sinyali göndermeye çalıştıkları için net komple gitti. 9 gün sonra adsl olarak geldi. şu anda turktelekom'da, turknet'te, vodafone sitesinde, her yerde hız 35 mgbit olarak görülüyor, saha dolabı da eve 150 mt civarı bir uzaklıkta ama vdsl hizmeti alamıyorum işte, turktelekom izin vermiyor, yapacak birşey yok.
  • 1 hafta öncesine kadar 100 mbps hız gösteren yer şu anda 35 mbps gösteriyor. Sebep ise aktif altyapıda olmamakmış. Bugün abone olacaktım, yazık ettiler.
  • Yeni abone olacak arkadaşlar referans koduyla 1 ay bedava kullanmak için pm atabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben pazartesi günü basvuru yapip evraklari ayni gün gonderdim. Evraklarda 75 mps hiz alacagim yaziyordu ve daha aktivasyon saglanmadi. Sorum şu beni yeni abone olarak görüp 35 mps mi verirler yoksa sozlesmede 75 mps yazdigi icin max. 75mps mi verirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalrn

    Ben pazartesi günü basvuru yapip evraklari ayni gün gonderdim. Evraklarda 75 mps hiz alacagim yaziyordu ve daha aktivasyon saglanmadi. Sorum şu beni yeni abone olarak görüp 35 mps mi verirler yoksa sozlesmede 75 mps yazdigi icin max. 75mps mi verirler

    sözleşme geçerli olması gerekir . yeni sözleşme imzalatmadıktan sonra 75 vermek zorundalar
  • kemalrn kullanıcısına yanıt
    Merhaba, siz bu uygulamadan önce bize başvuru yapıp evraklarınızı yolladığınız için 75 Mbps'lik VDSL hizmetimizden bir sorun yaşamadan yararlanabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 18 Ağustos 2017; 9:40:12 >
  • 
Sayfa: önceki 724725726727728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.