Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
181
Favori
764.013
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: calypso-gk

    Konu açmıştım ama buraya da yazayım engelli tarifesinden yararlanmak istiyorum 4 ayligina yaz icin 44 tl taahhüt yok deniyor ne imzaliyoruz peki
    İlk başvururken engelli belgelerini yolluyorum sonra ne olacak ve ilk ne kadar ödeyeceğim modem gelecek mi mesela ayrıntılar nedir,4 ay sonra çıkış kolay mi

    @doominsert hocam bu arkadaşa yardimci olursaniz sevinirim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wa$abi kullanıcısına yanıt
    Evet.
  • Rand_Al_Thor kullanıcısına yanıt
    Siz 8 Mbit ayarlattırın en stabili. 12 Mbit de kopabilir. 8 kullanın birde bu gece değerleri sanırım testi birde gündüz farklı saatlerde deneyin. Arayüzden SS alın öyle karar verin. Gündüz santral yoğunluğu fazla olcağından hız düşük olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sasamkn

    Arkadaşlar kafama bir şey takıldı, sözleşmede cayma hakkını 14 gün olarak yazmışlar atıyorum 2 ay sonra iptal ettirsem para ödeyeceksem nasıl taahhütsüz oluyor? Bilen arkadaşlar bu konuya açıklık getirirse sevinirim.

    Bunu bende merak ediyorum bu durumda ne olacak diye.

    Birde hali hazırda ttnet ve telefon var benim geçerken ekstra bir kablo çekme vb. birşey yapmam gerekir mi?
  • Arkadaşlar kullanan varsa bana yardımcı olabilir mi bende birkaç gün sonra bağlanmayı düşünüyorum da

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyaya üye kaydımı yaptırdım. Şu an ilk fatura geldi başta 69.99 geldi baktım 10 lira telefon ücreti var. Aradım sordum hemen düzeltelim dediler 2 saat sonra iptal edip yeni fatura yolladılar 59.90 bi de 4.56 mı ne herhalde damga vergisi var. Şimdilik memnunum hızda hiç bir değişme yok kota 80 i buldu bu ay için en güzeli de 150 akn olması ay sonuna kadar gider. Telefonla konuşamıyorum ama herhalde cihaz arızalı çünkü internet var başka bi cihazla deneme imkanım olmadı henüz. 1000dk da telefonu düşününce çok iyi fiyat keşke 50 olsa.

    Bu arada 14 günlük cayma süresi her sözleşmede yazması gereken cayma süresidir, bu süre içerisinde cayarsanız ücret ödeme zorunluluğu yoktur. Deneme süresi gibi düşünün. 14 günden sonraki caymalarda kullandınız kadar olan borcu ödersiniz, turk.nette taahhüt olmadığı için ayrılma tarihine göre en çok 1 aylık fatura ödersiniz olur biter.

    Şu an beni superonline, vodafone 2-3 kez aradı önce ben özellikleri sayarak aynısı 60 liradan aşağı veriyorsanız hemen geçerim diyorum yoksa hayırlı işler diyorum ve kapatıyorlar. Daha ttnetten arayan olmadı 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dün müşteri hizmetleri vasıtasıyla başvurdum, bugün formu doldurup kargolayacağım. Bakalım kaç günde açılacak
  • m_runo kullanıcısına yanıt
    Personel kampanyası istiyozda ses yok. biz 150-200 AKN den yararlanamıyoruz henüz mesela :D Periyodik forma giremesem de gördüğümde elimden geliyorsa yardımcı olurum her zaman :)
  • Olalım tabi :)

    abonelik sanki engelli değil gibi açılır. 59,99 TL üzerinden. Ardından, açıldıktan sonra engelli evraklarını ilgili faks numarasına yollayınca kontrol edilip, kampanyayı indirimini tanımlarlar. 44 TL üzerinden faturalandırılır. Tabi engelli evrağını geciktirmeyin.

    İptal için dilekçe faklamanız yeterli.

  • doominsert kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online işlemlerde evrakların ulaşıp ulaşmadığını nereden görüyoruz?
  • juba09 kullanıcısına yanıt
    Musteri hizmetleri ile bu konuda gorustugumde soyle soylediler: mesela 10 gun sonra iptal etmek istersen senden kullandigin gunlerin parasini almiyormus diyelim 3 ay sonra ayin 20.gununde iptal ettirdin o ay kullandigin gun kadar odeme yapip iptal oluyormus. Yani taahhüt olmadigi icin herhangi bir ekstra odeme durumu yok dediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .... abone numarali Adsl hizmetine ait Mayis donem faturaniz sistemsel bir yanlislik sebebiyle 69.99 TL fazla faturaladigimizi tespit ettik. Duzeltmeyi gerceklestirdik ve sistemlerimizde kayitli e-mail adresinize yeniden gonderdik. Faturanizi dogru tutar olan 59.99 TL uzerinden odeyebilirsiniz. Bu tur hatalari tekrar yasamamaniz icin gerekli aksiyonlari aldigimizi bilmenizi isteriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    Peki taahhüt yok mu gercekten, mesela başvuru sonrası modem gönderilecek mi,bende ininal kart var ondan yatirsam kabul olur mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet müşteri hizmetlerinin klasık sözleri işleminizin aciliyetini ilgili birime iletiyorum. Binanıza gelen hız 8 megabite kadar evinizin hattı kaşdırmıyor hızınız 5 6 megabit olması normal elektirkci çağırın kopmamalar olmaması için hızınızı 10 megabite sabitledik hepsi işin içinden çıkamadıkları için uydurulan bahane

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhüt yok. modem ücretli 180 TL VDSL özellikli. Fiyat biraz pahalı. O yüzden alternatif elektronik mağazalardan almanız mantıklı olur. İninal kar geçerli olmaz çünkü, otomatik ödeme karttan çekilecek. bu kartın bu özelliği olmadığı için hizmet otomatik borcundan kapanır. Kredi kartı sart bu nedenle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doominsert

    Taahhüt yok. modem ücretli 180 TL VDSL özellikli. Fiyat biraz pahalı. O yüzden alternatif elektronik mağazalardan almanız mantıklı olur. İninal kar geçerli olmaz çünkü, otomatik ödeme karttan çekilecek. bu kartın bu özelliği olmadığı için hizmet otomatik borcundan kapanır. Kredi kartı sart bu nedenle.

    telekomdan aldığımız zykzel modemler kullanılamıyor mu...
  • Kullanan arkadaşlara sorum şu ;

    150 gbı geçtiğinde kota indirme hızı idmanda ne kadar oluyor ? Deneyen varmı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumartesi günü saat 14 te teslim edilemeyen kargo..
    Firma kapalı!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rand_Al_Thor

    quote:

    Orijinalden alıntı: niceworkisc


    quote:

    Orijinalden alıntı: Rand_Al_Thor

    Ben hayatımda bunlar kadar yalancı bir internet hizmet sağlayıcı daha görmedim.
    Yıllardır superonline kullanırken 8mb bağlantı ile 6-7 mb rahat alıyordum, şimdi 16 mb bağlantı ile ve aynı altyapı ile 4 mb zor alıyorum.
    Müşteri hizmetlerini arayıp bağırıp çağırınca diyorlar hattını 5 mb destekliyor.
    Sonra bir bakıyorum sinyal 7 mb olmuş, tekrar arayıp aynı adamla görüşüyorum, dalga geçer gibi bu sefer diyor ki hattınız max 7 mb destekliyor.
    Aman uzak durun, sinir sahibi olmak istemiyorsanız.


    Kardes modem arayuzunde modeminuz yeni bi modemse anaysafada vs max destekleyen hiz yazar. Turknet 1y mbitse size suan 8 mbit yolluyodur kopma olmasin diye arayacaksın hizimi 16 mbit yapin diceksen oda kopma olur dicek sen olsun olursa ararim dicen 16 mbit yapacak sonra hizin duzelir kopma olursa 12 mbite dusurt


    Bu dediğini defalarca yaptım dostum. Dün gece beni deli ettiler.
    Hattıınız max 5mb destekliyor dediler, bağırdım çağırdım bu sefer max 7 mb destekliyor oldu, ağzıma geleni söyledim bu sefer durum aşağıda gördüğünüz gibi, küfür seviyorlar demekkiTurk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ
    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ


    Aynı şeyleri yaşıyorum.
    geçen hafta ilk bağlandığında 2mb destekliyor dendi sonra 3 mb oldu az önce aradım 4mb destekliyor dendi bende sinirlendim artık arıza kaydı oluşturuldu sonuç ne olur bilmiyorum.

    Benim arkadaşım merkezde oda 4mb hız alıyormuş o da sinirli .

    Galiba herkese ortak yalan alt yapınız desteklemiyor ttnet'ten kötüleri de varmış arkadaş.




  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.