Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
181
Favori
764.005
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kasvet-efza kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum hocam bizim sistemde böyle bir çekim yok diyorlar başkada birşey demiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    İlk faturan mi? İlk değilse kismi ve tam faturayı tekrar çekmiş olabilirler mi bi bak bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk başlarda bende memnundum. taahhütün sonuna geliyoz diyemi nedir kalite düştü internetin. bir sorun oluncada çözemediler. keşke şebekeler 4.5 g ile iyi bi fiyat verseler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmanhasimcan

    yaklaşık 2 yıla yakın 16 mb kadar adsl + 3000 dk ev telefonu için 49.90 abonesiyim. ilk başlarda insanların olumsuz yorumlarını görünce korkmuştum ama inanın hiç bir sorun yaşamadım ne zaman bir sıkıntım olsa çözüm ürettiler tavsiye ederim ben çok memnunum. hatta bulunduğum bölgede kablo altyapısı sorunu vardı bir abimiizide 49.90 abonesi yapmıştım biri onu kandırıp suupoeronline adsl 59.90 + telefon parasıyla 80 tl yaptırmış çok yüksek hız alırsın diye şimdi rezalet bir bağlantıyla daha fazla para ödeyerek bin pişman oldu.

    şunu açıkça belirtmek lazım adsl sinyali türktelekomun kablo altyapısıyla geliyor sizin kablonuzun altyapısı yüksek hız vermeye uygun değilse bağlantılarınız saha dolabından oksitlenmiş verimsiz montelenmişse hangi servis sağlayıcı olursa olsun internet hızınıza sihirli dokunuş oolacağını zannetmeyin. servis sağlayıcı size 16 mb hızı verir sistem otomatik en iyi hızı sabitler sizde altyapı neyi verebiliyorsa onu alırsınız illa yüksek alıcam diyorsanız kablo altyapınızı mutlaka türk telekomun elden geçirmesi gerekiyor eğer yüksek hız alabileceğinizden eminseniz..

    örnek olarak benim bulunduğum bölgede en fazla 2 mb hız alınabiliyor 8-16 mb hayal ötesi çünkü 5 km santral mesafem var

    Belki çok eski bir mesaj ama şu yanılgıyı düzeltmek lazım yok oksitlenme yok uzun mesafe bunlar cacık arkadaşlar. Ben konyanın en lüks mekanlarından birinde adsl kullanıyorum. türkiye içi ping değerleri 50 ms yi buluyor. yurt dışı 120 ms . Aynı interneti osmaniye gibi bir ilde santral dediğiniz yere uzak mesafeden kullanıyorum türkyie içi 20ms yurt dışı 70ms ile oyunları oynuyordum. Yok kablonun teliymiş yok uzun mesafeymiş bunlar türk telekom efsaneleridir. Tek gerçek vardır sunucu ısınması. Bu adamlar düzgün sunucu almıyordur alsada fiyatları düşürmemek için bu yalanlar var. Bırakın allahını severseniz altı üstü zayıf elektrik sinyali internet dediğiniz. Bu yalanı aştığımız gün tt net gibi firmaların sonu olacak inşallah. Kablo kopuk ise yada çürümüye yakın ise sürekli sinyal zayıflar artar dalgalı olur yani bağlantın bi iyi bi kötü olur. Ama hattınız sabit 3mbit destekliyor yok 10 destekliyor bunlar külliyen yalandır. Eğer kablo kopuk değilse tüm adsl hatları 13mbit 16 mbit destekler. Benim adsl 24 mbit gösterirken adamlar 6 destekliyor dediler bunlara bi dümdüz sövdüm. Sen kimi kandırıyorsun dedim kendi modemin seni yalancı çıkartıyor diye. ERTESİ GÜN 15MBİT SABİT İNTERNET GÜZEL PİNG BİRDAHA HİÇ BOZULMADI.




  • Sucra kullanıcısına yanıt
    1 haftadır sorunlarla boğuşuyorum yine hocam düzensiz sürekli dalgalanan bir bağlantım var büyük upraşlar sonucunda müşteri temsilciliği bana dediki hattınız maximum 1 mb destekliyor başkada hız almanız mümkün değil diye ee napıcam ben şimdi dedim 3g model alıp böyle kullanın diyor adsl kullanmayın diye :D bende dedim bir bak aylardan beri benim indirme hızım neymiş baktı abi sen hep 3-4 mb hız alıyormuşsun sabir eee noldu dedim şimdi? arıza kaydı aldılar bugün tekrar arıza kaydını telekom sürekli kapatıyor altyapıda sorun var diye altyapıyı yapmıyorlar kablolar haşat ve 5 km lik mesafede santral uzaklığı iş masraflı ve köyde yaşadığımız için eşşek yerine koyuyorlar bizi
  • kasvet-efza kullanıcısına yanıt
    3 ay oldu actirali hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmanhasimcan kullanıcısına yanıt
    Binaya gelen değil ordaki evlere internet telefon dağıtan kutuyu bul kabloları parçala. Bence senden günah gitmiş. Eldiven giymeyi unutma. Yoksa bunlar mağdur eder seni. Kablo zayıf hat kaldırmıyor yalandır istediğin mühendise sor. Arıza varsa kutuyu değiştirsin değişikler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Sucra nın söylediklerine katılıyorum, kabloda kopukluk temassızlık oksitlenme gibi sıkıntılar olmadığı sürece hattınız şunu destekliyor kısmı tamamen hikaye. telefon hattı üzerinden düşük voltajlı akım altı üstü. ha internet bağlantısındaki düzensizliği/istikrarsızlığı etkileyen şeyler yokmu elbette var, splitter arızası, modem arızası, access point, modemin konumu, ethernet kartının güncellemesi, dns adresi, proxy uzantısı vs...

    ben öyle bilgisayar uzmanı falanda değilim, 20 senelik internet kullanıcısıyım o kadar ve bunlar bizzat yaşadığım tecrübe ettiğim şeyler. hala üstesinden gelemediğimiz şeylerde var ama forumlarda internette bir çok kaynaktan deneme yanılma ile çözmeye çalışıyorum.

    İSS müşteri hizmetlerindeki vasıfsızlar, yada ttnet çalışanları yada x servis sağlayıcısı personeli sizin konuya vakıf olmadığınızı anladığı anda dilediği gibi at koşturuyor. tavsiyem önce sıkıntının nedeninden emin olun ve karşınızdaki vasıfsızlarla kendinizden emin kararlı ve agresif (saldırgan değil istediğini alacağını gösteren bir hal) içerisinde olun. yıllarca ttnet kullandım ömrümden ömür gitti, kablo tv üzerinden uydunet kullandım dünya varmış dedim, sonra başka şehre taşındım wl mecbur yine ttnet yada benzerine mahkum kaldık, Allah sonumuzu hayır etsin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beyler 2.faturam da çıktı şu avantajix'ten gelecek para ne zaman onaylanır?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ne saçmalık ya. hız 3mbit e düştüğünde 3 değil 2.5mbit anca oluyor. mh aradım evet öyle diyorlar. kablotvde 3 olurdu 2.80 olurdu 720p de iş görürdü. adsl tüm ssağlayıcılarda bu 3mbit eksik mi böyle

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARkadaşlar hız değerlerim sürekli değişiyor ping yüksel bina tesisatından kaynaklandığı söyleniyor fakat elektrikçi çağırdım bi problem yok çıldıracam
  • rfssfr kullanıcısına yanıt
    Hocam evraklarimiz ayni zamanda ulasmis sanirim sonrasinda sizde bir gelisme oldu mu acaba? Bize ekip felan gelmedi henuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sasamkn

    Hocam evraklarimiz ayni zamanda ulasmis sanirim sonrasinda sizde bir gelisme oldu mu acaba? Bize ekip felan gelmedi henuz.

    Merhaba hocam,
    Pazartesi akşam ulaşmış evraklar.Bu sabah aradılar beni Turknet'ten başvurunuzu alalım diye reklama.Dedim ki zaten başvurum dedim kapattılar.

    Sonrasında durum ne diye aradım.Telefon tahsisi gerçekleşmiş.Adsl için başvuru yapacaklarmış.Normalde 5 iş günü diyor süre veremiyorlar.Pazartesiye kalacak herhalde.Bana da gelen giden yok henüz.

    Mesaj gelir diyolar.Sadece evraklar ulaştı diye mesaj gelmişti salı günü o kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfssfr -- 18 Mayıs 2016; 13:54:08 >
  • Dün akşam saatlerinden bu yana ben de sorun yaşamaya başladım. Sürekli kopmalar var, dün akşamdan bu yana toplasan 2-3 saat düzgün çalışmıştır.
    Adsl arayüzünden baktıgımda düne kadar ulaşılabilir hız 20mbit/gelen 16mbit iken şuanda ulaşılabilir 8mbit/gelen 7mbit olmuş.

    Bir de şu dikkatimi çekti, sürekli 32.xx ip blogundan ip denk gelirken 2 gündür 100.xx ip blogundan ip veriyor. Sorun bundn kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Zira ttneten türknete geçtim, hiçbir zaman böyle bir problem yaşamamıştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan tnet kullanıyorum benimde kablo çekme gibi durumum olacak mı yoksa onlar yeni müşteriler için midir?
    kablo olayını gerçekten anlamadım ben direk telefonun prizinden gelene kabloya modemi takmam yetmiyor mu?
    ben çalışıyorum evde olamam o iş nasıl olacak bilen var mı?
  • Arkadaşlar modem olarak Zyxel marka TTnet'in 2 yıllık taahhüt karşılığı verdiği modemi kullanıyordum Turk.net için. Bugün bir anda Türk Telekom sitesine yönlendirildi yanlış kullanıcı adı ve şifre diye. Sonra modem ayarlarına girdim ve TTnet kullanıcı adı ve şifremin tekrar orada yazılı olduğunu gördüm. Turk.Net olarak tekrar düzenleyince bağlandı fakat, bu hep böyle mi olacak ? Türk Telekom uzaktan modeme ulaşıp tekrar güncelliyor mu modeli kendi bilgilerine göre ?

    Not: Modemde servis sağlayıcı kilidi yok.
  • Daha önce evimizde internet ve telefon yoktu.
    12 Mayıs'ta müracat edip akşam üzeri evrakları kargoya verdim.
    16 Mayıs'ta Türk Telekom görevlisi apartman girişindeki kutuda kabloyu belirleyip gitti.
    17 Mayıs'ta elektrikçi çağırdım ve daireye hattı bağlattım. Aynı gün modem kurulumu ile internet kullanıma açıldı.

    Gerçekten çok hızlı oldu işlemler, ben bu kadar hızlı olabileceğini tahmin etmemiştim(daha önce evde hiç internet kullanılmadığı için)
    Ve ne zaman Türknet müşteri hizmetlerini arasam en fazla 1dk içinde açıp yardımcı oluyorlar.

    Nazar değmesin ben hizmetlerinden çok memnun kaldım, bakalım devamı nasıl olacak...
  • Bugün benide aradılar başvurunuz yarım kalmıştır diye."Evrakları gönderidik yarın size ulaşır" dedim."Evraklarınız ulaşır ulaşmaz 3 iş günü içinde internetiniz aktif olur" dedi.Eğer söyledikleri gibi 3 iş gününe işi bitirilerse helal olsun derim.Vakti zamanında bizim arkadaşa vodafone net'i 15 günde zar zor bağlatmıştık.
    Şimdi asıl mesela şu telefon ve ttnet iptal ettirdim O zaman"gelip kabloyu topluyacaz" demelerinin üzerinden tam 6 yıl geçti.Kutudan evime kablo hala döşeli vaziyette.Yani kablo bağlantısı ıvır zıvır ile işim var mı? ev müstakil bu arada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 19 Mayıs 2016; 15:11:03 >
  • Yeni abone olacak arkadaşlara önerimdir, uzak durun.
    Haa sinir sahibi olmak istiyorsanız buyurun turk.nete
    Akıl sağlığınızı korumak istiyorsanız benim yaşadıklarıma benzer şeyleri yaşayan arkadaşların yorumlarını okuyun. Stabil olmayan bağlantı mı dersini, insanı salak yerine koyan müşteri hizmetleri ya da teknik destek ekibi mi dersiniz, sistemdeki en ufak hatayı bile 2 aydır düzeltemeyecek kadar ciddiyetten uzak bir altyapı mı dersiniz bunların hepsi turk.net te.
    Kısacası, canınız sıkılıyorsa ve uğraşacak bir şeye ihtiyacınız varsa buyurun zira turk.nete geçince hergün uğraşacak birşey çıkacak size.
  • Bende birkac ay once bu kampanyaya uye oldum. Hersey sorunsuz gidiyordu ama 3 gun once baglantim genel bir arizadan dolayi koptu. Geri geldikten sonra surekli anlik kopmalar yasiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.