Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (928. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
181
Favori
764.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 926927928929930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metehan_bera



    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ



    Bu değerler ile durumum nedir?

    okunmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İnterneti TurkNet'e taşıtmak isteyip de mevcut servis sağlayıcısından red alan oldu mu hiç? Türk telekom kullanıyorum şuan, sözleşme biteli de bir ayı geçti. Az önce aradılar Turknet'den ve başvurunun reddedildiğini, sebebinin de TC kimlik numarasının uyuşmaması olduğunu söylediler.

    Bu neyin nesidir? Turknet müşteri hizmetleri papağan gibi aynı şeyleri tekrar edip duruyor, bir yol göstermiyor. Telekom'u arıyorum, bize bu tür bir başvuru yapılıp yapılmadığını görüntüleyemiyoruz sistemden diyorlar. Sizde kayıtlı olan kimlik numaram nedir diyorum, onu da söyleyemiyoruz güvenlik nedeniyle diyorlar. E ben ne yapacağım bu durumda?

    Tekrar başvuru yapsa Turknet, yine reddeder. Neye göre reddediyor onu da söylemiyor, salağa yatıyor. Bu kadar keyfi mi bu işler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreDZ -- 10 Mart 2018; 19:0:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • emreDZ kullanıcısına yanıt
    Turknet gecis basvurunuzda sorun olustugu icin hizmetinizi baslatmamiz biraz gecikiyor. Bu nedenle uzgunuz ve konuyu yakindan takip ediyoruz. Su an sizin bir islem yapmaniza gerek yok. Basvuru durumunuz ile ilgili sizi duzenli olarak bilgilendirecegiz. Bir haftanın sonundaki durum bu bakalım benim taahhüt pazartesi doluyor TTNet ile carsambaya kadar beklerim bakalım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chefiso kullanıcısına yanıt
    Kimlik teyitinde sadece numaraya mı bakıyorlar yoksa seri numarasına falan da mı? Geçen sene yeni kimlik çıkartmıştım, haliyle seri no falan da değişti. O olabilir mi acaba sorun diye aklıma geldi. Keşke topu birbirlerine atmak yerine adam akıllı bir açıklama yapsalar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emreDZ kullanıcısına yanıt
    Ben ehliyet ile geçiş başvurusu yaptım TC no önemlidir zannederim aksi halde kimlik şart derlerdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • banada imza ve tarih okumadığı için red verdi tekrar gönderdim kabul gördü..

    türknet arqdığınızda bilg. söyledikleri türknet sitesindeki başvuru durumunda ki yazanlarla aynıdır..

    bilg. söyledikten sonra bekleyin destek almak için 3 ü tuşlayın diyor... tuşkayıp bekleyin bn 10 dk da bekledim 1 dk da yoğunluğa göre değişir.. ordan neden red edildiğini ayrıltılı öğrenebilirsiniz..

    sonra red edilen evrak iss değişikli evrakı veya kimlik fotokopisi vs. neyse onu tekrar kargolarsınız sorun düzelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün üye oldum bakalım alt yapım 88mb destek veriyor bana 75 mb hiç sınır olmadan verecekler inşallah :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben 5 aydır sorunsuz 75 mb kullanıyorum kota vs.. yok canavar gibi..!

    maşallah
  • Arkadaşlar merhaba,


    Turk.net'in ip adres CGN (carrier-grade nat) uygulanmasından kaynaklı evdeki modeme uzaktan erişememekteyim.

    Turk.net, TTNet gibi dinamik ip yerine sanal bir ip atıyor her müşterisine.

    Bundan dolayı dinamik ip talep ettim ama MH ücretli statik ip önerdi. Bu sorunu ücretsiz bir şekilde çözen var mıdır?

    Teşekkürler.
  • Web4.0 W kullanıcısına yanıt
    ulasmak istediginiz modem mi bilgisayar mi? acik tuttugunuz pc uzerinden vpn ile kendinize sanal ag kurabilirsiniz ya da teamviewer ile baglanabilirsiniz. direk modeme baglanacagim diyorsaniz vpn destekli modem almaniz gerekebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suicide kullanıcısına yanıt
    Uzak masaüstü kullanımı için sormuştum, ttnet'te dinamik ip ve modem üzerinden gerekli ayarlamalarla yapılabiliyor yalnız Turk.net'te sanal ip adresini tanımladıklarından yapılamıyor.
  • Web4.0 W kullanıcısına yanıt
    ücretsiz cozumunuz teamviewer, ücretli(aylik 1euro) cozumunuz ise kendi vpn serverinizi kurmaniz o halde. ip den bagimsiz olarak istediginiz gibi baglanirsiniz iki sekilde de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk telekom müdürlüğüne gidip tüm kimlik bilgilerimi teyit ettirdim. Bu esnada da Turknet sözde tekrar başvuru yapacaktı fakat bugün aradığımda üç gündür hiçbir işlem yapmadıklarını öğrendim. "İlgili birimdeki arkadaşlar hat sahibi siz değilseniz boşuna tekrar başvurmayalım demiş olabilirler" gibi absürd, insan aklıyla alay eden bir yanıt aldım üstelik. Telekom'daki bilgilerim ortada, gönderdiğim evraklarda yazan bilgiler ortada, kimlik fotokopisi de var ellerinde, daha neyi bekliyorlar anlamış değilim. Yaşar ne yaşar ne yaşamaz'daki gibi kendi kendimi kanıtlamamı mı bekliyorlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abone olmadan önce çok rahat ulaşılan ama abone olunduğunda 1 saat telefonda muhatap aranan rezalet bir firma cuma kurulama geleceklerdi bugün geldiler ve kurulum için kablo parası metresine 2,5 tl istendi ben o zaman bu sahtekarlara hangi kurulum için para ödedim ? Evime herhangi bir kablo falan çekmediler sadece Türk Telekom’un çektiği hatta kendi modemlerini deneyip gittiler rezalet bir firma bugün geldi bugün iptal faksı yolladım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende adsl modem var, ama bağlantı hızım vdsl imiş ve bu modem çalışmaz demişler evdekilere. Böyle birşey varmı benim bildiğim vdsl modem takmassam 16 mbit üstüne hız alamam tamamen internete girmemesi gibi bir durum olabilirmi .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ARTHUR.

    Arkadaşlar bende adsl modem var, ama bağlantı hızım vdsl imiş ve bu modem çalışmaz demişler evdekilere. Böyle birşey varmı benim bildiğim vdsl modem takmassam 16 mbit üstüne hız alamam tamamen internete girmemesi gibi bir durum olabilirmi .

    Adsl modem Vdsl altyapısında çalışmaz. Yeni modem almalısınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaky kullanıcısına yanıt
    Şöylede bir sorun var . Ben zaten türknetliyim ve bende vdsl modem var . Ve bütün uğraşlarıma rağmen bana hızınız 16 mbit destekliyor alt yapı yok dediler.

    Şimdi aynı binada kardeşime aldım bu interneti bunuda vdsl yapmışlar . Nasıl iş anlamadım bir alt kat desteklemezken üst kat nasıl destekliyor .
  • TurkNet'e geçip sağlıklı bi şekilde kullananlar böyle bi servis sağlayıcısı yok diyip yere göğe sığdıramıyolar fakat sorun yaşayanlar da yerin dibine sokuyo.Ttnet ile sözleşmem bittiğinde bende geçmeyi düşünüyorum.Ttnet'ti kaç yıldır kullanırım maksimum 4.5 mbit gördüm ve genelde ayın 8-9'u gibi AKN'ye girip 2.5 mbitte kullanıyorum tüm ay boyunca.Turknet'te hız sorgulandığım da 16 mbit desteklediğini söylüyo.Tam olarak 16 mbit değil 10-11 mbit alsam bile razıyım ki AKN'siz olması cabası.Risk almaya değer bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leopard2A6

    TurkNet'e geçip sağlıklı bi şekilde kullananlar böyle bi servis sağlayıcısı yok diyip yere göğe sığdıramıyolar fakat sorun yaşayanlar da yerin dibine sokuyo.Ttnet ile sözleşmem bittiğinde bende geçmeyi düşünüyorum.Ttnet'ti kaç yıldır kullanırım maksimum 4.5 mbit gördüm ve genelde ayın 8-9'u gibi AKN'ye girip 2.5 mbitte kullanıyorum tüm ay boyunca.Turknet'te hız sorgulandığım da 16 mbit desteklediğini söylüyo.Tam olarak 16 mbit değil 10-11 mbit alsam bile razıyım ki AKN'siz olması cabası.Risk almaya değer bence

    Bende 4 mbit kullandım 2 yıl boyunca. Turknet' e geçtim 16 mibt diyordu 11 alıyorum. Çağ atlamış gibi hissediyorum. :)




  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Siz başvuru yaptığınızda boşta vdsl portu yoktur, şuan boşta vdsl portu olabilir. Tabi bu benim yorumum.

    Online işkemler kısmında size özel teklif olup olmadığını kontrol edin. Belki sizi de taşıyabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 926927928929930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.